• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sabah
Peynirli yumurta
Şekersiz çay
İki dilim.tam tahıllı ekmek
Domates

Ara
Şekersiz çay
Hurma iki adetti sanırım

Öğlen
Bir tabak kuru fasulye ayran

Ara
Şekersiz kahve
Bitter

Akşam
Yeşil fasulye
Salata

Ara
Sütlü kahve

Su iki litre geciktir
Sabahları bir dilime dusursem olacak
Allahım azmimi almasın dostlar göreyim 55 i inşallah, bugün spora startta verdim devamı gelir inşallah
GÜzel menü canım, afiyet olsun. Spor da olursa zaten çok geçikmeden gelir 55.

Maşallah o da bayağı bir kilo aldı da bir türlü düzgünce başlayıp veremiyor. 3lü rakamlar görmeye başladı. O yedi ben de gittim inadına spor yaptım. Ama aklım kalmadı değil tatlıda :KK70: :KK70:
Benimki yesede almıyor ya cildiracam valla akşama kadar 3 ekmege yakın yer banamisin demez ben 1 dilimle ertesi gün artı geliyorum :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Sen onları başkasına nasıl vereceksin bilmiyorum. Allah yardımcın olsun, ben burdan üzülüyorum.
Zaten içime sinen kimse olmuyor ki o yüzden ☹️ isteyenler var ama daha kimseye tamam diyemedim. Sürekli kontrolüm altında olsunlar istiyorum yeni evlerine gittikten sonra. Aşıları ihmal edilmesin, iyi bakılsın, pencerelerde korumalık olmadan pencere açılmasın vb. 😭

Zaten içime sinen kimse olmuyor ki o yüzden ☹ isteyenler var ama daha kimseye tamam diyemedim. Sürekli kontrolüm altında olsunlar istiyorum yeni evlerine gittikten sonra. Aşıları ihmal edilmesin, iyi bakılsın, pencerelerde korumalık olmadan pencere açılmasın vb. 😭
Keşke benim olsa biri, gözüm gibi bakardım. o kadar çok seviyorum ki hayvanları, bahcede besliyorum kaç tanesini. İnşallah gönlüne göre birilerini bulursun canım.

Yaptım evet ama hep yapıyorum Leslie ağır bir şey değil😭😭😭

Nispetin böylesi 🤷‍♀️ Kaçamak yapmadım 59 a düşünce seni bir etiketliyeyim artık 5 lilerdeyim diye ben de böyle nispet yapacağım sana :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli: :sinirli:
Aşk olsun aynı takimdayiz bende artiydim o yüzden moral olsun diye yazdım ama:oops: pazar +900 demiştim ya onları temizledim :KK60:

Back
X