- 22 Ocak 2012
- 14.598
- 62.710
- 798
Akşam spor falan mı yaptın canım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akşam spor falan mı yaptın canım.
GÜzel menü canım, afiyet olsun. Spor da olursa zaten çok geçikmeden gelir 55.Sabah
Peynirli yumurta
Şekersiz çay
İki dilim.tam tahıllı ekmek
Domates
Ara
Şekersiz çay
Hurma iki adetti sanırım
Öğlen
Bir tabak kuru fasulye ayran
Ara
Şekersiz kahve
Bitter
Akşam
Yeşil fasulye
Salata
Ara
Sütlü kahve
Su iki litre geciktir
Sabahları bir dilime dusursem olacak
Allahım azmimi almasın dostlar göreyim 55 i inşallah, bugün spora startta verdim devamı gelir inşallah
Benimki yesede almıyor ya cildiracam valla akşama kadar 3 ekmege yakın yer banamisin demez ben 1 dilimle ertesi gün artı geliyorumMaşallah o da bayağı bir kilo aldı da bir türlü düzgünce başlayıp veremiyor. 3lü rakamlar görmeye başladı. O yedi ben de gittim inadına spor yaptım. Ama aklım kalmadı değil tatlıda![]()
![]()
Düne göre -900 cumaya göre -500 gördüm
Okullar açılsın diye dua yamı çıkalım eltimOkulda olduğum nasıl da belli, bir sürü mesaj yazmışım. Evde vakit bulamıyordum çocuktan ve işten. Okula dinlenmeye gelmiş gibi hissediyorum kendimi![]()
![]()
Zaten içime sinen kimse olmuyor ki o yüzdenSen onları başkasına nasıl vereceksin bilmiyorum. Allah yardımcın olsun, ben burdan üzülüyorum.
Eşini esefle kınıyorum canım, belki başıma gelirBenimki yesede almıyor ya cildiracam valla akşama kadar 3 ekmege yakın yer banamisin demez ben 1 dilimle ertesi gün artı geliyorum![]()
Eşini esefle kınıyorum canım, belki başıma gelir![]()
![]()
Keşke benim olsa biri, gözüm gibi bakardım. o kadar çok seviyorum ki hayvanları, bahcede besliyorum kaç tanesini. İnşallah gönlüne göre birilerini bulursun canım.Zaten içime sinen kimse olmuyor ki o yüzden ☹ isteyenler var ama daha kimseye tamam diyemedim. Sürekli kontrolüm altında olsunlar istiyorum yeni evlerine gittikten sonra. Aşıları ihmal edilmesin, iyi bakılsın, pencerelerde korumalık olmadan pencere açılmasın vb.![]()
Benim gözüm başka göz ama![]()
![]()
![]()
gelse benim gelirdi ama bir umut işte
Yaptım evet ama hep yapıyorum Leslie ağır bir şey değilAkşam spor falan mı yaptın canım.
Nispetin böylesiDüne göre -900 cumaya göre -500 gördüm![]()
Aşk olsun aynı takimdayiz bende artiydim o yüzden moral olsun diye yazdım amaYaptım evet ama hep yapıyorum Leslie ağır bir şey değil
Nispetin böylesiKaçamak yapmadım 59 a düşünce seni bir etiketliyeyim artık 5 lilerdeyim diye ben de böyle nispet yapacağım sana
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dun 60.3 dun diye hatirliyorum bu durumda 200 gram cok uzulme canim verirsin cumaya kadar
Nasilsin canım
Sadece 100 gram artıymışsın mesajini buldum canim moral bozmak yokGünaydın ☀ ☀☀☀
cuma kg 60,7
P.tesi (bugün) 60,4
-300 gram
Ateşte tadı başka oluyor , ben seni neden daha zayıf hatırlıyorum yada kilo mu aldınCanımı çektirdin, bizim buralarda da ocak kızartması diyorlar ona, yemek nasip olmadı daha.
İyim abla sen nasılsınNasilsin canım![]()
Iyiyim bende canim bende cok bakamiyorum bugunİyim abla sen nasılsınbugün kimsecikler yok burda
![]()