• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Eline sağlık canım ne yaptın.
Sağol canım😊 taze fasulye,bulgur pilavı,ciğer tava
Ben sokakta bulduğum zor durumda olanları kurtarıyor sayılırım canım. Serçe yavruları, tırtıllar, yavru köpek ve kediler en çok elime geçenler 😂😂
Sana bisey diyimmi hayvan hic sevemiyorum yani elimi deydiremem alerjim varrr sadece karşıdan seviyorum😏

Canimmm çok sağol. Elimden geleni yapıyorum valla, hayvanlara karşı sevgim çok büyük. Tırtıl bile besledim biliyor musun bahçede bulup. Öyle bir güzelliğe dönüştüler ki sonunda. İnsan nasıl sevmez bunları. Hangi sehirdeydin sen.
Bilecik- Bozüyük'teyim 😊 ayy ben de küçükken ne çok solucan, salyangoz toplar beslerdim 🐌

Sağol canım😊 taze fasulye,bulgur pilavı,ciğer tava

Sana bisey diyimmi hayvan hic sevemiyorum yani elimi deydiremem alerjim varrr sadece karşıdan seviyorum😏
Ben de yarın taze fasulye yapacağım inşallah.

Hayvanlardan korkani da sevmeyeni de anlarım canım ama eziyet edene çok sinirleniyorum. Ben her hayvanın yüzüne bakınca oğlumu görüyorum resmen. Senin alerjin varmış ona yapacak bir şey yok. Ben çocukluğumdan beri böyleyim,aşırı severim, oğlum da öyle çok şükür.

Bilecik- Bozüyük'teyim 😊 ayy ben de küçükken ne çok solucan, salyangoz toplar beslerdim 🐌
Ayyy Allahim cildircamm sümüklü bocekler falan diyolar :skandal: :skandal: :skandal: :skandal: yılıAnda vardir sizde

Son düzenleme:
Ben de yarın taze fasulye yapacağım inşallah.

Hayvanlardan korkani da sevmeyeni de anlarım canım ama eziyet edene çok sinirleniyorum. Ben her hayvanın yüzüne bakınca oğlumu görüyorum resmen. Senin alerjin varmış ona yapacak bir şey yok. Ben çocukluğumdan beri böyleyim,aşırı severim, oğlum da öyle çok şükür.
Yok kiz beslerim ben sularını veririz kapinin onune eziyet edemem ben korkarim zaten,alerjim.var karşıdan basliyorum hapsuuu hapsuuu demeye😀

Yakın mıyız diye merak ettim. Belki birini bana verirdin. Ben de uğur bocegine benzeyen küçük kırmızı böcekleri toplardim, su birikintilerindeki kurbağa yavrularını toplardim (kuyruklu oldukları için balık zannederdim 😂😂), hiç eziyet etmezdim hayvanlara. Annem hiç sevmez hayvan beslememe izin vermezdi. Yağmurda donmak üzere olan güvercin falan bakardım, neyseki o kadarına izin verirdi.

Yok kiz beslerim ben sularını veririz kapinin onune eziyet edemem ben korkarim zaten,alerjim.var karşıdan basliyorum hapsuuu hapsuuu demeye😀
Besliyorsan yeter zaten canım, yeter ki aç susuz kalmasınlar. Biz bı de isim falan koyuyoruz oğlumla. Benim astımım var ama hayvanlar etkilemiyor çok şükür, bitkiler benim derdim.

Back
X