• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sende çok istikrarlısın ve azimle veriyorsun 💕 okul başlayınca nazar değmesin 🧿 kem gözlü meslektaş olur, Veli olur, yönetici olur nazar etmesinler 🧿🧿🧿
Sürpriz olacak herkese.
Kışın hep yapıp grip olup bıraktığım için.
Beni bu kiloda pek gören olmadı.
Canım o kadar emek verdim.
Izin vermem heba etmeye.
Arkadaşlarim hep genc taze kan
Senin gibiler
25-35 arası kadro iyi
Kızlar fit yani

Valla gittikçe vakalar artıyor, bizde yola çıkıcaz 8 odalı pansiyona , bodrumun köyüne gidiyoruz ama böyle şeyler duyunca da tedirgin olmuyor değil insan 😕

Hayat eve sığar uygulamasında bir kaç yer riskli bölge (Kırmızı) olarak geçiyordu. Şimdi çoğu bölgede kırmızı yerler var. Ruslar gelmeye başladı ondan olmuş olabilir. Köyde miss gibi temiz havada bir şey olmaz Allahın izniyle.
🙏🙏 İnşallah

😱😱😱 Yine artıyor bu meret yaa verilen sayılara inanmıyorum ben hiç😔

İyi tatiller sanada. Kendine dikkat et🙋‍♀️

👍👏 Sen azmettin beni geçeceksin kesin ☺️

Sağol cnm ama sen eminim geçersin beni 👍

😱 Allah rahmet eylesin ailesini düşünemiyorum yaa offff
Ben de anlam veremiyorum ama burası için konışacak olursam önceden burda vaka yok kadar azdı. Pek inandırıcı gelmiyordu. Şimdi artığını hem söylüyorlar hem programdan görüyorum hemde covidli kişileri duyuyoruz.

spor konusunda biraz bunalttım ben:KK48: aslında herkes Bi adım attı Ama bazısı bıraktı haftaya daha iyi bi katılım olacak inanıyorum ben:spor: bu hafta küçük bir özet geçicem Ama yeter diyip kovacaklar beni hadi hayırlısı:KK70:
Bu hafta inşallah benden güzel spor gelecek canım yarından itibaren.

Karşı binamızda 20 yaşındaki gencecik kız intihar etti sabah haberi alınca kurtarmak için çabaladılar ailesi yetişemedi çok feryat figan oldu o sesler o durum içinde olunca hala atlatamadım
Yaaaa çok zor durum bizim sitede 12_13 yaşlarında bir çocuk intihar etmişti tam intiharda sayılmaz ama mavi balinami ne ondan oynuyormuş coxuk sonradan bilindi ama ben uzun süre etkisinden kurtulamadım

Karşı binamızda 20 yaşındaki gencecik kız intihar etti sabah haberi alınca kurtarmak için çabaladılar ailesi yetişemedi çok feryat figan oldu o sesler o durum içinde olunca hala atlatamadım
Çok üzüldüm canım, Allah rahmet eylesin. Ailesine bol sabır versin Rabb'im.

Sürpriz olacak herkese.
Kışın hep yapıp grip olup bıraktığım için.
Beni bu kiloda pek gören olmadı.
Canım o kadar emek verdim.
Izin vermem heba etmeye.
Arkadaşlarim hep genc taze kan
Senin gibiler
25-35 arası kadro iyi
Kızlar fit yani
Çok şaşıracaklar ❤️❤️❤️ Geri bildirimler harika olacak 💕💕💕

Yaaaa çok zor durum bizim sitede 12_13 yaşlarında bir çocuk intihar etmişti tam intiharda sayılmaz ama mavi balinami ne ondan oynuyormuş coxuk sonradan bilindi ama ben uzun süre etkisinden kurtulamadım
O da çok kötü bir durum ben haberlerde izleyince etkisinden kurtulamıyorum çevremde olsa aynı siz gibi üzgün olurdum ☹️☹️☹️

Back
X