Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşmi çevirmisim kim benmiKiloya değil arkamızdan iş çevirmişsin ona dondurmalar falan cık cık![]()
Kim kiz o hangi elifeylul bu kizmi almis yoksa
merakmi ettin nedenkiii ben hicte merak etmedimGünaydın kaptanım nerdesin merak ettik seni![]()
Uyanamıyorum bu ara 8.30 dan onceGünaydın kaptanım nerdesin merak ettik seni![]()
Kuzenim evleniyor bugun bir isim yok uzun bir geçmiş yapacagimbir an kaptan evleniyor sandım le![]()
allah mesut etsin darısı başına kaptanımKuzenim evleniyor bugun bir isim yok uzun bir geçmiş yapacagim![]()
O dur O senle alakası yok konunun ZatenKim kiz o hangi elifeylul bu kizmi almis yoksa![]()
![]()
![]()
Aaaaa nekadar ayip burdaki kizlar senin hakkinda neler konuştular bibilsenKuzenim evleniyor bugun bir isim yok uzun bir geçmiş yapacagim![]()
bence okusun okusunAaaaa nekadar ayip burdaki kizlar senin hakkinda neler konuştular bibilsensen git dugun evine iş falan vardir belki
Bugun birsey cikmaz yaaAaaaa nekadar ayip burdaki kizlar senin hakkinda neler konuştular bibilsensen git dugun evine iş falan vardir belki
afiyet olsun canımCok merak ettim konuları simdi ama kahvalti hazir geleceğim yarim saate![]()
Sagol canimafiyet olsun canım![]()
Çok parlak değilllGünaydın papatyamtartı sonucu bekliyorum
Günaydın canım![]()
Günaydın maşallah herkes burdaGunaydin kizlar![]()