• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kiz Ben 2.5 ayda 8 kilo verdim
Sen bir ayda 5 mi verdin
Iyisin yani :KK5:
Kaç gün oldu başlayalı
Canım ben 13 temmuz da sabah 81 i görünce o gün başladım aslında ama 17 sinde 80 le buraya katıldım. İlk 3 gün İsveç yapmıştım 1 kg gitmişti👍. Vermişim evet ama geçen sefer ki yani yıllar önceki grupta yanlış hatırlamıyorsam isveçle 15 günde 5 kg vermiştim amaa yaş ilerledi bünye yavaşladı tabii. Ben bile şaşırdım aslında ayda 3 en fazla 4 bekliyordum
Asıl bundan sonraki önemli kolay bölümü atlattım sadece

Gunaydin canim eksin guzel bence reglin etkisi vardir
Listeye girmek ıstiyor musun ortalama durumuna gore ekleyebilirim
0.30 un altina dusersek haftaya eklerim

Olsun canım haftalik bakalim biz 🤩

Günaydın canım eksin cok guzel tebrik ederim 🤩

Eksin cok guzel canim tebrik ederim 🤩

Fazla uyumanın sonuclari 🤣🤣

Guzel eksi 🤩🤩

Regle ragmen guzel eksidesin canim 😘😘
Tabi canım sen nasıl istersen öyle yapalım😘

Canım ben 13 temmuz da sabah 81 i görünce o gün başladım aslında ama 17 sinde 80 le buraya katıldım. İlk 3 gün İsveç yapmıştım 1 kg gitmişti👍. Vermişim evet ama geçen sefer ki yani yıllar önceki grupta yanlış hatırlamıyorsam isveçle 15 günde 5 kg vermiştim amaa yaş ilerledi bünye yavaşladı tabii. Ben bile şaşırdım aslında ayda 3 en fazla 4 bekliyordum
Asıl bundan sonraki önemli kolay bölümü atlattım sadece
Beslenme şekliyle alakalı
Tatlı sevmiyorsun ve yemiyorsun
O yüzden diyete baslayinca atacak ödemin de azdır.
Ben haldur huldur günde iki kez tatlı yapardım yerdim ona rağmen İlk ay 4.4 verdim senin çok iyi
1.ay 5 kilo verdin.
Böyle gidersen 3 ayda mezunsun.
Fıstık gibi mezun edecez seni

IMG_20200820_183614.webp IMG_20200820_183306.webp IMG_20200820_182820.webp IMG_20200809_084347.webp Elhan Elhan umarım yukleyebilmisimdir internetimde yine sorun var da

Dünkü menüm
Kahvaltı 3 tane küçük sigara boregi
Zeytin peynir domates salatalık

17.30
Bir kase kemik suyu çorbası
2 dilim ekmek
1 kase yoğurt
1 salatalık

40 dk dışarda tempolu yürüyüş
Sonrada kınada döktürdüm valla bir iki saat 😀
O da epey ter attırdı

2 lt su

Geçen hafta 78.4
Güncel 78.0
Fark 0.4

Aynada farkı görüyorum yavaş yavaş inceliyo gibiyim .
1 ay sonra kuzenimin düğünü var o zmana
Kadar epey bir kilo vermek istiyorum aslında düğün bahane maksat beni hırslandircak birşeyler olması bir sebep bulmak kendimi şartlamak ve diyeti eylenceli hale getirmek . Sizce 1 ayda maksimum ne kadar kilo verilir tahminen?
1 sene önce 69 dum bu kilolar hızlı geldi sanki hızlı gidecek gibi geliyo umarım öyle olur arkadaşlar desteğinizi bekliyorum😘😍💖💖💖

Geçen hafta 78.4
Güncel 78.0
Fark 0.4

Aynada farkı görüyorum yavaş yavaş inceliyo gibiyim .
1 ay sonra kuzenimin düğünü var o zmana
Kadar epey bir kilo vermek istiyorum aslında düğün bahane maksat beni hırslandircak birşeyler olması bir sebep bulmak kendimi şartlamak ve diyeti eylenceli hale getirmek . Sizce 1 ayda maksimum ne kadar kilo verilir tahminen?
1 sene önce 69 dum bu kilolar hızlı geldi sanki hızlı gidecek gibi geliyo umarım öyle olur arkadaşlar desteğinizi bekliyorum😘😍💖💖💖
Canım 5-8 kg ya kadar verebilirsin ama sabah börek yersen olmaz ve ciddi bir diyetisyenle sporla geçen seneki kilonda durursun sana kalmış yani

Back
X