Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sarma 1 tane yedim hemde çok güzel olduğu haldeSabah yaprak sarması mıkarabuğdayı direk yiyebiliyor musun ben sevememiştim
![]()
Su miktarını biraz artırabilirsen daha güzel olur bence
Kahvaltı (11.00)
- 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 2 zeytin, salatalık, domates, yarım dilim ekmek
Ara (17.30) (spor sonrasıydı)
- küçük salkım üzüm, 2 yudum süt
Akşam (19.30)
- 4 kaşık kavurma, 1 kase salata
Su: 2 lt+ 500 ml maydanoz suyu
Spor: 110 dk cardio, 10 dk yoga
Toplam: 680p![]()
Spor bakanımız muhteşem spor ve menü yapmasa olmazdı tabii ki de
Kahvaltı (11.00)
- 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 2 zeytin, salatalık, domates, yarım dilim ekmek
Ara (17.30) (spor sonrasıydı)
- küçük salkım üzüm, 2 yudum süt
Akşam (19.30)
- 4 kaşık kavurma, 1 kase salata
Su: 2 lt+ 500 ml maydanoz suyu
Spor: 110 dk cardio, 10 dk yoga
Toplam: 680p![]()
Hoş geldinnnn iki gözümüzün çiçeği.....
HosbuldumHoş geldinnnn iki gözümüzün çiçeği.....
Nerde kaldı filizcim diye az önce profiline baktım bayağı gecikti normal renge dönmen kuzum...hoş geldin. Çok geçmiş olsun.
Bu bir ilkti ablacim gerisi gelirseNerde kaldı filizcim diye az önce profiline baktım bayağı gecikti normal renge dönmen kuzum...hoş geldin. Çok geçmiş olsun.
İnşallah bir daha yaşamayız .![]()

Pek masrafsizsin kuzum ya...

Aklı başında bir konudan ceza alsaydın neyse yaranı deşmeyimBu bir ilkti ablacim gerisi gelirse
Hoş buldum![]()

Sağol canim benimPek masrafsizsin kuzum ya...
Saatler geçmek bilmedi. Çok şükür kavuşturana.![]()
sorma gulumseyi etiket yaptimya bide ondan olduAklı başında bir konudan ceza alsaydın neyse yaranı deşmeyim
Bizim de hatamız oldu.![]()
Gözlerimiz yollarda kaldıııı hoşgeldinnn
Çok fazla wc ye çıkıyorum o zamanSu miktarını biraz artırabilirsen daha güzel olur bencebenim 3. Lt nin bitmesine az kaldı