- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Teşekkür ederimGözlerimiz yollarda kaldıııı hoşgeldinnn![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimGözlerimiz yollarda kaldıııı hoşgeldinnn![]()
Hosgeldin canimTeşekkür ederimherşeyi okudum zaten
![]()
Hoş buldum canimHosgeldin canim
Gordun mu benide![]()
Hoş buldum senide görmedim kacirdimHoşgeldin![]()
Bi ara tekrar koyarim resmi canimHoş buldum canimhayir ben görmedim
Hoş buldum senide görmedim kacirdim![]()
bugün ki diyet nesen sor neben soyleyim yemek yok incire gittik çok yedim bir kahvalti yapmistim aksam yemegimde yok wc 4gun bugun kötüyüm oyizden cumaya bilmiyorum nolcak yarin aktara falan gitcem biseyler bakicamBugün diyette ne yaptın ? Ben az spor yaptım seni görünce hatırladım Cuma’ya şurada kaç gün kaldı![]()
Menün güzelmiş akşam yemeğinde salata ve yoğurt olsa daha güzel olurduMenüm
Sabah ılık limonlu su
Kahvaltı
1 dilim çavdar ekmeği
Domates salatalık biber
1 dilim peynir
2 zeytin
2 fincan çay
Ara limonlu soda içine limonu ben sıktım
Akşam 16 gibi
Kendim tavuk şiş yaptım
Yarım dilim çavdar ekmeği
1 közlenmiş biber salata
Sonra 1 şeftali 2 incir
3 litre su
Leslie 3 mil 40 dk 160 puan
8000 adim 120 puan toplam 280 puan
N Nidsalii
Geçmiş olsun canımbugün ki diyet nesen sor neben soyleyim yemek yok incire gittik çok yedim bir kahvalti yapmistim aksam yemegimde yok wc 4gun bugun kötüyüm oyizden cumaya bilmiyorum nolcak yarin aktara falan gitcem biseyler bakicam
evet sporu cok severim basketbol özellikle hala oynarim ara ara..kilo boyda göstermez diyorlar ama benim hep yanlar göbek cikti cok kotu duuyor..sende uzunsun turkiye ye göreHadi ya..
Olsun çocukların da boylu poslu olacak işte
Basketbol filan oynadın mi?
Spor geçmişin var mı?
Benim de annem babam uzun ama bizim ailede kızlardan en uzun benim.
Erkekler genelde 1.80 üstü
sağol canim evde var ama hic icmedim nebilim gulumsenin dediklerinden bakayim o dun wcdeydi yaGeçmiş olsun canım ❤❤❤ Bence de aktara git şu çörekotu yağıda iyi geliyormuş bugün okumuştum (Sudem dediğinde)umarım yarına hiçbirşeyin kalmaz![]()
Yani şükür memnunumevet sporu cok severim basketbol özellikle hala oynarim ara ara..kilo boyda göstermez diyorlar ama benim hep yanlar göbek cikti cok kotu duuyor..sende uzunsun turkiye ye göre
daha ne olsun ideal boyYani şükür memnunum
Eşin kaç cm?daha ne olsun ideal boy..benimki biraz manken boyu ..görselde manken olaydi iyiydi o zaman havamdan gecilmezdi
..