Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun menüde spor miktarıda güzelİyi akşamlar herkese
Menümü vereyim
Sabah 09:30 aç karnına
2 bardak su, 3 kuru kayısı, 2 ceviz
Kahvaltı 10:30
2 yumurta ile omletin 4/3 ü
2 zeytin
1 domates
1 salatalık
1 Yeşil biber
50 gr kadar köy peyniri
1 dilim çavdar ekmeği
3 şekersiz çay
Ara 12:00
1 fincan sütlü nescafe
Öğle 14:30
5 parça karpuz
2 yemek kaşığı lor peyniri
1 dilim kızarmış çavdar ekmeği
Saat 15 :00 1 maden suyu
Akşam 17:30
Yarım tavuk göğsü çok az yağlanmış tavada pişmiş
1 domates, 1 yeşil biber, 4 adet miniyeşil soğan
Saat 19:30
1 şekersiz Türk kahvesi, 5 çiğ badem, 1 kuru kayısı
Saat 21:30
1 kupa yeşilçay
Gün içinde 3 litre su bitti
Zipzip-
Egzersiz
40+40=80 dakika Tempolu yürüyüş _ 200 puan
10 dakika bölgesel _ 60 puan
Leslie 1 mil_ 45 puan
Toplam = 305 puan
N Nidsalii
Afiyet olsun menü ve spor güzel sadece meyveyi gündüze alsan daha Iyi
Afiyet olsun sporda menüde güzelMenümü vereyim
Sabah 09:30 aç karnına 2 bardak su biri limonlu, 2 ceviz, 2 kuru kayısı
1 haşlanmış yumurta
50 gr kadar köy peyniri
4 siyah zeytin
1 domates,
1 dilim çavdar ekmeği
3 şekersiz çay
1 çay kaşığı tahin pekmez
Saat 12:00 şekersiz türk kahvesi
1 kupa yeşilçay
Öğle 14: 30
1 maden suyu, 1 avuç beyaz leblebi
Akşam 17 : 30
1 kase domates, biber ve marulla yapılmış salata biraz zeytin yağı limon gezdirdim üzerine
Yarım tavuk göğsü fırında pişmiş (dün akşamdan kalmıştı boşa gitmesin dedim)
1 maden suyu
Saat 19:00
1 şekersiz Türk kahvesi
4 çiğ fındık,
Şuan yeşilçayımı içiyorum
Zipzip-
Egzersiz
45+50= 95 dakika Tempolu yürüyüş_ 237
Leslie 1 mil _ 45 puan
15 dakika bölgesel _ 90 puan
Toplam : 372
N NidsaliiFelicio
Eki Görüntüle 2682908 Eki Görüntüle 2682909
Afiyet olsun menü güzel sporda gayet iyi
Afiyet olsun.Demek ki elin lezzetliIlk defa yapmama ragmen kardesim begendi guzel olmus dedi
Hepsini yedik![]()
at buzluga cuma ödül olarak yersin çeyrek kadar mikrodalga varsa ısırırsin ya da fırında yeni gibi olurOlacak ismi esim koye gitmisdi bugun gecen dolap bozulmustuya yeni dolap goturduler geliriken erciyesden sicacik halka tatli almis muhammed kostur kostur getirmis anne babam gönderdi sicacik ye diye diyor
Ama tabiki yemicem
canım senin de ilk hedefin 89.9 galiba ....merak etme bence çok hızlı biçimde ulaşacaksin.Çok az kalori almışsın. Halı yıkamanın üstüne de bu çaylar sayesinde acıkmadıysan isimlerini istiyorum artık. :)
Bir türlü veremedim. Sonra doktora gittim, insülin direnci çıktı, belliydi de zaten şeker ölçümlerimden. Bu defa ilaç da eklendi rejim ve sporun yanına. Umarım artık veririm. Yani kilo almakta hiç sıkıntı çekmedim tabi, malum. :) Ama kilo vermekte de bugüne kadar hiç sıkıntı çekmemiştim. Biraz korkum var o yüzden ama 80'leri görürsem içim biraz rahatlayacak.
Dondurmanın porsiyonu büyük değilse sıkıntı yok bence. Tavuk az değilse iyi menü.
Çok karbonhidratlı olmuş. Acıktırmaz mı?
verirsin canım.direnc kırılır artık.Benim hedefe ulaşmam için 1 kg vermem lazım umarım sizi de kendimi de hüsrana uğratmam
Ben de o tarihi bekliyorum kaçırmazsak iyi
Bende bekledim Ama yapan olmadı yapan olsaydı hedefi bile unutacaktım Şu vahim durumumda hala aşure düşünüyorum![]()
canım bu mezun olmadan önceki kiloya göre hesap kitap yapıyorEki Görüntüle 2682895
Son iki aylık dönemi kapsayan ve 689. etap verilerine göre hazırlamış olduğum Bireysel Sıralama Listesinde bir hata/eksik var ise lütfen uyarınız.
Cuma Zayıflama Yarışması Bireysel Sıralama Listesi
BUGÜNE KADAR KİM, KAÇ KİLO VERDİ ? 1 . LaydLiNe *13. Takım* " 20.01.12 " 82,30 " 64,00 " 18,30 " 22,24% 2 . dayko *14. Takım* " 02.05.14 " 109,20 " 84,80 " 24,40 " 22,34% 3 . buse8 *9. Takım* " 30.08.13 " 92,50 " 76,60 " 15,90 " 17,19% 4 . beril77 *4. Takım* " 23.11.12 "...www.kadinlarkulubu.com
N Nidsalii
Felicio
Kizlar tebrik ederim ilk 10 dasiniz
Ama bu sefer iki uye ile kalmisiz 2 ay sonra ilk 10 da daha cok uyemizi goruruz insallah![]()
bekleseydin ilk 10 da olurdun bence....hala kilo veriyorsun zaten.Bu benim girmek isteyipte girme zamani gelmeden mezun oldugum liste degilmi yaa denk gelemedim![]()
tamam canım.onemli olan ulaşmak.haftalik 700 diyelim.bende en az 700 gr diyorum ama hedefim 1 kg cuma cumartsi verimsiz gecti ..bugun itibari ile iyice asildim yine..hedefleselim![]()
vuuu
Ben bu sene yapmiycam eşim de bende diyette çocuğa yedirip napicazMalzemeleri islattim yarin yapicam ama simdiden soyleyim dayanamam yerim![]()
Çok geçmiş olsun, diğeri hep sapasağlam kalsın inşallah.Tevafuk benimde doğuşten sol böbreği yok.
tamam o zamanBu soruyu sorunca otomatik katılmış oluyorsun.
Başka sporlar da yapan yapıyor canım. Yürüyüş için de bir grup oluşturduk, gün sonunda toplam yürüyüşümüzü yazıp felicio yu etiketliyoruz.
afiyet olsunBugünün menüsü. Öğlen.
Az miktarda sucuklu yumurta.
1 bardak çay
1 bardak form çay
1 bardak yeşil çay
1 bardak hindiba granül kahve
16.00 da bir tabak mısır ve barbunya ile yapılan ayranlı çorba.
1 bardak siyah çay .
13.30 dan 15.30 a kadar kilim ve halı yıkadık.
Umarım bu spor yerine geçer.
Pestilim çıktı çünkü. Yğrümeye gücüm kalmadı.![]()
![]()
![]()
bende çok seviyorum bu çikolatyı afiyet olsun@lili
Daha öncede dedim ya bu saatten sonra yememeye kendimi şartladım. Şimdi sadece bimden aldığım ℅85 bitter çikolatadan 3, 4 dilim yedim![]()
Eki Görüntüle 2682824
afiyet olsunBugünkü menüm
Sabah12:00
1.5 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
Zeytin
Domates
Bir tane milföy börek (pazar kahvaltılarında illa bir börekcesitimiz olur )
Şekersiz çay
Aksam19:00
Tavuk haşlama
Salata
Ara:
2 tane erik
Bir tane dondurma
afiyet olsunİyi akşamlar kızlar
Gün içinde fazla giremedim aşure yaptım tüm günümü aldı
Bugünkü menüm
Sabah (11.00) tam buğday ekmeğine yağsız tost , 3 zeytin, domates, salatalık, 1 armut , 1 tk bal
Akşam ( 19.00) bir dolu kase aşure
Gün içinde Dukan çayı içtim ve 2 lt de su
okurken yoruldum maşallah

Menümü vereyim
Sabah 09:30 aç karnına 2 bardak su biri limonlu, 2 ceviz, 2 kuru kayısı
1 haşlanmış yumurta
50 gr kadar köy peyniri
4 siyah zeytin
1 domates,
1 dilim çavdar ekmeği
3 şekersiz çay
1 çay kaşığı tahin pekmez
Saat 12:00 şekersiz türk kahvesi
1 kupa yeşilçay
Öğle 14: 30
1 maden suyu, 1 avuç beyaz leblebi
Akşam 17 : 30
1 kase domates, biber ve marulla yapılmış salata biraz zeytin yağı limon gezdirdim üzerine
Yarım tavuk göğsü fırında pişmiş (dün akşamdan kalmıştı boşa gitmesin dedim)
1 maden suyu
Saat 19:00
1 şekersiz Türk kahvesi
4 çiğ fındık,
Şuan yeşilçayımı içiyorum
Zipzip-
Egzersiz
45+50= 95 dakika Tempolu yürüyüş_ 237
Leslie 1 mil _ 45 puan
15 dakika bölgesel _ 90 puan
Toplam : 372
N NidsaliiFelicio
Eki Görüntüle 2682908 Eki Görüntüle 2682909
bravoselam kizlar menum sabah 09.30 4 zeytin yarim tatli kasigi teryag cok az biraz peynir bitki cayi
öglen 12.30
peynir salatasi
aksam 18.40 yesil fasulye 1 porsiyon 4 kasik bulgur pilavi
3 lt su
spor; tempolu 15.000bin adim
bölgesel haraket 35 dk
zumba 30 dk
N NidsaliiFelicio Eki Görüntüle 2682910

Sporlarımi yazayım
70 dakika tempolu 175 puan
8434 adım (ev içi market gidiş geliş koşuşturma vs) 126 puan
Toplam 301 puan
N NidsaliiFelicio
Kızlar adımsayar özellikli saati gün boyu genelde taktim.Ev içi adım sayılıyor zannimca eğer kabul degilse yarın sadece sokaktaki leri sayarim .
Nidsalli canım 29 Ağustos spor yok off günümdu enerji depoların![]()
Canım ben iki gün ne olduğunu bilmeden ağrı çektim ama yok böyle bir ağrı. Doğum sancısı bu kadar zorlamamisti. Etrafı yumruklayip ağlıyordum. Sonra başka bir hastaneye gittim, taş ilerleyip idrar yolunu tıkadığı için acil ameliyata aldılar zaten. Enistene de abine de geçmiş olsun, çok fenaymis ağrısı öğrendim.canım eniştem de taş düşürdü Mart Nisan gibi iki kez hemde pandemi var diye operasyon yapamadılar yurt dışında birde evde sancı çeke çeke bir iki haftada düştü.7 kilo filan verdi yemek yiyemedigi için.
Abimde var arada sancılanir.O üzüme benzeyen meyveden yer bazen.
Evet canım İstanbul dayım.Kasim ayına kadar sıcak olur burası.Ama esinti oluyor.Ben de yokuş yukarı aşağı yürüyorum genelde.
Ama benim korkum tekrar evlere kapanırsak
temiz havada yürüyüş şimdiden ne kadar çok yaparsak o kadar iyi.
Birde dışarıda yapılan spor daha etkili.
@Yazagelen canım 5 haftadır diyet yapıyorum demiştin kaç kilo verdin ?
canım saati 30 puan hesapla.
Yürüyüş olarak sayılmaz ama spor yarışması için temizlik puanı dk 2 puan
Benimki yeni format gördü.
WhatsApp dışında program yok![]()
Bu suç ortaklığına can kurban Ama işte hayat şartlarıKeşke yakın olsaydık suç ortağım yapardım seni![]()
Şu an çok sevindim iki ayda böyle sonuç aldığımı bende farketmemiştimEki Görüntüle 2682895
Son iki aylık dönemi kapsayan ve 689. etap verilerine göre hazırlamış olduğum Bireysel Sıralama Listesinde bir hata/eksik var ise lütfen uyarınız.
Cuma Zayıflama Yarışması Bireysel Sıralama Listesi
BUGÜNE KADAR KİM, KAÇ KİLO VERDİ ? 1 . LaydLiNe *13. Takım* " 20.01.12 " 82,30 " 64,00 " 18,30 " 22,24% 2 . dayko *14. Takım* " 02.05.14 " 109,20 " 84,80 " 24,40 " 22,34% 3 . buse8 *9. Takım* " 30.08.13 " 92,50 " 76,60 " 15,90 " 17,19% 4 . beril77 *4. Takım* " 23.11.12 "...www.kadinlarkulubu.com
N Nidsalii
Felicio
Kizlar tebrik ederim ilk 10 dasiniz
Ama bu sefer iki uye ile kalmisiz 2 ay sonra ilk 10 da daha cok uyemizi goruruz insallah![]()
Bence benim yerimede yeMalzemeleri islattim yarin yapicam ama simdiden soyleyim dayanamam yerim![]()
Grupta bayağı bir yürüyüşçü varmış, oh ne güzel. :)
Ben koşuyu da çok seviyorum da şu aralar çok kilo aldığım için koşmaya korkuyorum. Yaptığım yürüyüş bile ucu ucuna kalıyor galiba, eklemlerde tehdidimsi hisler alıyorum arada. :)
teşekkür ederim kaptanımKolay gelsin canım![]()
Ben bazen temizlik leri unutuyorumcanım eniştem de taş düşürdü Mart Nisan gibi iki kez hemde pandemi var diye operasyon yapamadılar yurt dışında birde evde sancı çeke çeke bir iki haftada düştü.7 kilo filan verdi yemek yiyemedigi için.
Evet canım İstanbul dayım.Kasim ayına kadar sıcak olur burası.Ama esinti oluyor.Ben de yokuş yukarı aşağı yürüyorum genelde.
Ama benim korkum tekrar evlere kapanırsak
temiz havada yürüyüş şimdiden ne kadar çok yaparsak o kadar iyi.
Birde dışarıda yapılan spor daha etkili.
@Yazagelen canım 5 haftadır diyet yapıyorum demiştin kaç kilo verdin ?
canım saati 30 puan hesapla.
Yürüyüş olarak sayılmaz ama spor yarışması için temizlik puanı dk 2 puan
Benimki yeni format gördü.
Yaa dondurma gördüm canımda çekti şimdiBugünkü menüm
Sabah12:00
1.5 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
Zeytin
Domates
Bir tane milföy börek (pazar kahvaltılarında illa bir börekcesitimiz olur )
Şekersiz çay
Aksam19:00
Tavuk haşlama
Salata
Ara:
2 tane erik
Bir tane dondurma
Evet canım tempolu da benim bacaklar uzun ya km olarak uzun gitsemde adım az oluyor.Tempolu haricimi adımlar cnm
Bizim bu harışmada adım mı bildireceğiz. Ben yanlış vermeyeyim şimdi☺
Geçmiş olsun cnm taş olayı çok sıkıntılı yaa Annemde de var safra kesesindecanım eniştem de taş düşürdü Mart Nisan gibi iki kez hemde pandemi var diye operasyon yapamadılar yurt dışında birde evde sancı çeke çeke bir iki haftada düştü.7 kilo filan verdi yemek yiyemedigi için.
SüpermişşEvet canım tempolu da benim bacaklar uzun ya km olarak uzun gitsemde adım az oluyor.
Bide yokuş çıkıyorum çoğunlukla bazen postacı gibi hızlanıyorum.
Tempolu yürüyüş u ayrı hesapladim.
Onun harici markete git gel evde 3 oda bir salon mutfak koşuşturma yı saat kolumda öyle hesapladim.
canım yürüyüş puanı bildircez ister tempolu yap öyle hesapla ister adım yap öyle hesapla ama 150 puan altı yasakTempolu haricimi adımlar cnm
Bizim bu harışmada adım mı bildireceğiz. Ben yanlış vermeyeyim şimdi☺
ooo süpermiş canım....inşallah vaka hiç olmazCanım ben iki gün ne olduğunu bilmeden ağrı çektim ama yok böyle bir ağrı. Doğum sancısı bu kadar zorlamamisti. Etrafı yumruklayip ağlıyordum. Sonra başka bir hastaneye gittim, taş ilerleyip idrar yolunu tıkadığı için acil ameliyata aldılar zaten. Enistene de abine de geçmiş olsun, çok fenaymis ağrısı öğrendim.
Ben aydindayim, burası da daha kolay kolay sogumaz. Ben küçük bir beldesinde oturuyorum, beldenin çevresini tam tur atıyorum sakin oluyor hem de. Şimdilik bu beldede hiç vaka yok, bakalım ilerleyen zamanlarda ne olacak ülkenin hali.
canım puanlarını hesaplayıp paylaşıyoruz
Temizlik yapsakta yürüyüş puanına eklemek için yine adımsayar açmak lazımBen bazen temizlik leri unutuyorumaklıma gelmiyor spordan saymıyorum mutfağı ve 2 banyoyu sildim süpürdüm çamaşır suladım vs ama saat tutmadım☺
Yaa dondurma gördüm canımda çekti şimdihazır dondurmalar yiyemiyorum ben illa maraş olacak. Bu pandemi de de almaya tırsıyorum her yıl yazları sipariş verirdim kiloyla gelirdi bu yıl siftah yapamadık. 1 kez kızımın magnumundan yemiştim onuda bitiremedim ☺ içimde ukte kaldı evde yapmaya karar verdim sahlep ve keçi sütü alıcam
![]()