Tebrikler Lilim %0,01 le beni geçmişsinBu neki 1. Siradayim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrikler Lilim %0,01 le beni geçmişsinBu neki 1. Siradayim![]()
Disarida isim vardi bana salca kaynatmisdi kardesimin komsusu ben giresundayken tamam alirim demisdim onu almaya gittim geldimBirazdan bende yatcamda![]()
Ooo daha iyi agirsa kol bacak kaslar muhteşem çalışır.
Temiz hava sporu gibisi var mı.
Kaptanım Nasıl oluyor ben zaten 19 haziranda başladım bu listeler kafamı karıştırıyor mayıs Haziran diyorTakimda en cok kiloyu sen vermissin 2 aylik donemde canim![]()
Tesekkur ederim bende seni tebrik edeirm kuzum benim cok az bir fark var aeamizda kil payi gecmisim seni ablayim diye bana izin verdin sanirsamTebrikler Lilim %0,01 le beni geçmişsinTakımın bu dönem en iyi kilo veren efsanesi olmuşsun
![]()
Bayılıyorum sanaDisarida isim vardi bana salca kaynaymisdi kardesim komsusu ben giresundayken tamm alirim demisdim onu almaya gittim geldim
Bende 10 haziranda basladim buna ragmen iyi vermisiz demekki mayis olmamamsina ragmenKaptanım Nasıl oluyor ben zaten 19 haziranda başladım bu listeler kafamı karıştırıyor mayıs Haziran diyor
Ben de seni çok öpüyorum ablasın diye değil tamamen hakettiğin için kazandın farkın az olması beni mutlu etti ve çok sevdiğim için bolca öpüyorum uzaktanTesekkur ederim canim bende seni tebrik edeirm kuzim benim cok az bir fark var aeamizda kil payi gecmisim seni ablayim diye bana izin verdin sanirsamgel seni bir öpem
![]()
Telefonla konuşurken de işimi aksatmadim bir yandan konuşuyorum bir yandan işimi yapıyorum. Öyle olmazmış adapte olunmazmisResmen düşürmüş modunuAyy çok sinir olduğum yönetici tipi
yetenekleriyle ön plana çıkamayıp başkalarını ezmeye çalışarak yükselmeye çalışanlar
Bizim bankanın bazı bölümlerinde de var bu tipitiplerden![]()
Ablasinin baliBen de seni çok öpüyorum ablasın diye değil tamamen hakettiğin için kazandın farkın az olması beni mutlu etti ve çok sevdiğim için bolca öpüyorum uzaktan ❤❤❤![]()
5 yilima girdim tazminatima kıyamıyorum. Yönetici asistanlığı yapiyorum. İsten ayrilsam hemen de bulamam bu dönemde. Ev borcuna da girdikYani ben bu mesajı alıntılamış bulundum ama emzirme beslenmesi hakkında hiçbir fikrim yok. Makarna pilav ekmek bir arada biraz fazla gibi diyeceğim ama belki çok karbonhidrat gerekiyordur. Sudem el atmış zaten meseleye sağolsun. :)
Motivasyonlu üyelerle dolu olmak ne güzel ya.Beraber alt üst edelim. :)
Sıkıntılı bir arkadaş galiba bu amir. Ülke insanımızın ortalaması ne yazık ki ezildiği için ezmeye çalışanlarala dolu. Ne iş yapıyorsun bilemiyorum ama imkanın varsa yeni iş bakabilirsin bir yandan. İmkan yoksa da bakış açısını değiştirmek lazım. Ben de çok çektim böyle patronlardan ya da kendini patron sananlardan. Bol sabırlar dilerim.
Bel kalça oranı iyiymiş. :) Zamanla daha da iyi olur.
Herhalde o dönemde olanlara güncel kilolarıyla bakıyorBende 10 hazirand abasladim buna ragmen iui vermisiz demekki mayis olmamamsina ragmen
Canım benim ben de sizi çok seviyorum. Yasak değil o yuzden bu tavir beni uzduha ha doğru yerdesin@Zipzip-
Senin kafada biri daha var.
53 kilo nasıl olmuş bak
almayiz demi?
Daha önce hiç alındı mı?
Son 4-6 ayda
canım eğer yasaksa dikkat et.
Elin ağzına laf verme.
Eşine de mesaj et acil durumda.Sesli mesaj yolla.Kulaklik filan kullan.
Olan olmuş ilerisi için çözüm üretelim.
Biz seni çok seviyoruz
canım sende araştır emziren arkadaş lar var onlar sana yardımcı olur.
canım bence nasıl bir dans olduğu önemli Mezdeke gibi ağır terleten hip-hop gibi aşırı hızlı bir yabancı muzikse 3-4 puan olabilir.
Sakin bir dans ise tempolu gibi olabilir.2-2.5 puan.
Seni özlemek dışında iyiyiz![]()
Boşver canım içinden küfret geç5 yilima girdim tazminatima kıyamıyorum. Yönetici asistanlığı yapiyorum. İsten ayrilsam hemen de bulamam bu dönemde. Ev borcuna da girdik
Gecen bir liste vardiya buna benzerdi denk gelemeden mezun oldum diye Allah biliyor cok uzulmusdum Rabbim sen üzülme dedi galibaTakimda en cok kiloyu sen vermissin 2 aylik donemde canim![]()
Aynen ipi aldim 100 tane atlayip biraktim 1 senedir elime almadim![]()
58 iyidir ve sen yaparsın 1 yılda o kadar değişim geçirirsin ki herkesin ağzı açık kalırBen mezun olmadım ama bu defa olurum umarım. :) Doktora gittim bugün, "58 olman lazım en az" dedi.Haydi hayırlısı. Ben estetik olarak çok gerek görmüyorum 58'e ama sağlık daha öncekli.
Ben akşama kadar kaçıyorum kızlar. Bayağı bir boya badana işim var. Ev işi olarak spora ekleyebilirim herhalde onu da.![]()
Artik mezunumya galiba listede olma sansim yok zaten simdi 1. Lik senindir canisiHerhalde o dönemde olanlara güncel kilolarıyla bakıyor
nidsalii tüm takımların olduğu diğer listede de o önümdeydiaz bana yer açın
bir daha ki dönemde daha üstlerde olurum umarım ❤❤❤