• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tebrikler Lilim %0,01 le beni geçmişsin 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 Takımın bu dönem en iyi kilo veren efsanesi olmuşsun 🧿🧿🧿
Tesekkur ederim bende seni tebrik edeirm kuzum benim cok az bir fark var aeamizda kil payi gecmisim seni ablayim diye bana izin verdin sanirsam🤗 gel seni bir öpem :KK19:

Tesekkur ederim canim bende seni tebrik edeirm kuzim benim cok az bir fark var aeamizda kil payi gecmisim seni ablayim diye bana izin verdin sanirsam🤗 gel seni bir öpem :KK19:
Ben de seni çok öpüyorum ablasın diye değil tamamen hakettiğin için kazandın farkın az olması beni mutlu etti ve çok sevdiğim için bolca öpüyorum uzaktan ❤️❤️❤️😍🥰😘

Kaptanım Nasıl oluyor ben zaten 19 haziranda başladım bu listeler kafamı karıştırıyor mayıs Haziran diyor
Screenshot_20200901-152644_Chrome.webp
O diger mesaji gosteriyormus canim
Bu 679.etapla başlıyor mayis haziran doneminde degiliz
Temmuz agustos dönemi diyebilriiz bu doneme 🥰

Resmen düşürmüş modunu 😟Ayy çok sinir olduğum yönetici tipi 😡 yetenekleriyle ön plana çıkamayıp başkalarını ezmeye çalışarak yükselmeye çalışanlar 😡
Bizim bankanın bazı bölümlerinde de var bu tipitiplerden 😟
Telefonla konuşurken de işimi aksatmadim bir yandan konuşuyorum bir yandan işimi yapıyorum. Öyle olmazmış adapte olunmazmis

Yani ben bu mesajı alıntılamış bulundum ama emzirme beslenmesi hakkında hiçbir fikrim yok. Makarna pilav ekmek bir arada biraz fazla gibi diyeceğim ama belki çok karbonhidrat gerekiyordur. Sudem el atmış zaten meseleye sağolsun. :)

Motivasyonlu üyelerle dolu olmak ne güzel ya. :KK49: Beraber alt üst edelim. :)

Sıkıntılı bir arkadaş galiba bu amir. Ülke insanımızın ortalaması ne yazık ki ezildiği için ezmeye çalışanlarala dolu. Ne iş yapıyorsun bilemiyorum ama imkanın varsa yeni iş bakabilirsin bir yandan. İmkan yoksa da bakış açısını değiştirmek lazım. Ben de çok çektim böyle patronlardan ya da kendini patron sananlardan. Bol sabırlar dilerim.

Bel kalça oranı iyiymiş. :) Zamanla daha da iyi olur.
5 yilima girdim tazminatima kıyamıyorum. Yönetici asistanlığı yapiyorum. İsten ayrilsam hemen de bulamam bu dönemde. Ev borcuna da girdik

Bende 10 hazirand abasladim buna ragmen iui vermisiz demekki mayis olmamamsina ragmen
Herhalde o dönemde olanlara güncel kilolarıyla bakıyor
nidsalii tüm takımların olduğu diğer listede de o önümdeydi 😂😂😂😂 az bana yer açın 😂😂😂 bir daha ki dönemde daha üstlerde olurum umarım ❤️❤️❤️

ha ha doğru yerdesin 🤩@Zipzip-
Senin kafada biri daha var.
53 kilo nasıl olmuş bak 😁😁😁
almayiz demi?
Daha önce hiç alındı mı?
Son 4-6 ayda
canım eğer yasaksa dikkat et.😣
Elin ağzına laf verme.
Eşine de mesaj et acil durumda.Sesli mesaj yolla.Kulaklik filan kullan.
Olan olmuş ilerisi için çözüm üretelim.🤗🤗🤗
Biz seni çok seviyoruz🥰🥰🥰🥰
canım sende araştır emziren arkadaş lar var onlar sana yardımcı olur.🤗🤗🤗
canım bence nasıl bir dans olduğu önemli Mezdeke gibi ağır terleten hip-hop gibi aşırı hızlı bir yabancı muzikse 3-4 puan olabilir.
Sakin bir dans ise tempolu gibi olabilir.2-2.5 puan.

Seni özlemek dışında iyiyiz🥰🥰🥰🤗🤗🤗
Canım benim ben de sizi çok seviyorum. Yasak değil o yuzden bu tavir beni uzdu

5 yilima girdim tazminatima kıyamıyorum. Yönetici asistanlığı yapiyorum. İsten ayrilsam hemen de bulamam bu dönemde. Ev borcuna da girdik
Boşver canım içinden küfret geç 😂 aynen bu zamanda iş bulmak çalışmak kolay değil

Ben mezun olmadım ama bu defa olurum umarım. :) Doktora gittim bugün, "58 olman lazım en az" dedi. :KK17: Haydi hayırlısı. Ben estetik olarak çok gerek görmüyorum 58'e ama sağlık daha öncekli.

Ben akşama kadar kaçıyorum kızlar. Bayağı bir boya badana işim var. Ev işi olarak spora ekleyebilirim herhalde onu da. :KK53:
58 iyidir ve sen yaparsın 1 yılda o kadar değişim geçirirsin ki herkesin ağzı açık kalır ❤️❤️❤️

Herhalde o dönemde olanlara güncel kilolarıyla bakıyor
nidsalii tüm takımların olduğu diğer listede de o önümdeydi 😂😂😂😂 az bana yer açın 😂😂😂 bir daha ki dönemde daha üstlerde olurum umarım ❤❤❤
Artik mezunumya galiba listede olma sansim yok zaten simdi 1. Lik senindir canisi🥰🥰🥰

Back
X