Birinci olmadigimiz hafta alirim canim ortalmayi cok olumsuz etkilemez zaten
Birinci olmadiktan sonra 2. Ve 3. Olmanin cok onemi yok
Bu 2 haftada girebilirsun 10 kilo vermene gerek yok![]()
Ay çok şükür.
Teşekkür ederim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birinci olmadigimiz hafta alirim canim ortalmayi cok olumsuz etkilemez zaten
Birinci olmadiktan sonra 2. Ve 3. Olmanin cok onemi yok
Bu 2 haftada girebilirsun 10 kilo vermene gerek yok![]()
Yönetim alanındayım canım, sekreterlik,klavye, yazışma teknikleri, seminer vs. Dersleri veriyorum.Kızartma olmasaydı diyenlere katılıyorum. 1 gram yağ 9 kalori, malum. :) Çok cimri kullanmak lazım.
Hangi bölümlere ne dersi veriyorsun sakıncası yoksa öğrenebilir miyim? :) Tamamen meraktan tabii, sakıncası varsa da problem değil. :)
Haha süpersin bende patlatıp baticonu basıyorumOksijenli suyla temizleyip steril ettiğim iğne ile patlattım ve batikon sürdüm pamukla bantladım. O halde 30 dk boosted bile yaptımah kilo verme sevdası olmasa totomu kaldırmadı o halde
Woooooowsüpersin yaa
Kaptanlık yapınca işi nasıl da biliyor10 kilo vermeden giremiyorum o zaman ben bayağı.
Ortalamaya göre dediğin ilk üçe giremeyeceğimiz, ama nota da almayacağımız bir hafta beni araya sıkıştırmak mı?
Kız bugün hic izlemedim kayınvalidem bende daha gitmediler
Hastanede çalışmanın beter halleriNeredesin kız?
Bizi unuttun sandık![]()
Afiyet olsun güzel menüSelam hanımlar bu günün menüsünü vereyim.
Sabah.
2 bardak çay
Sucuklu yunırta , peynir, az birşey vişne reçeli
2 dilim çavdar ekmeği.
4 kupa form çay
Öğlen.
2 dilim karpuz ve peynir ekmeksiz.
16.00 gibi
2 tane yaprak sarma.
2 bardak çay.
Gün içinde 7300 adım koşturmalı.
60 dk.tempolu yürüme.
İşlerim çok yoğundu gün boyu konserve ile uğraştım. Yürüyüşü sabah erken saatte yaptım.
Şimdiye kalsa yürüyemezdeim.
Konserve işi de yeni bitti.
Biberlerim kaldı oda yarın inşallah çom aşırı yoruldum. 65 kg domatesi ; menemen, sos, ve yemeklik olarak hazırladık. Bizde bittik eşimle beraber.
İyi akşamlar.
Afiyet olsun kızartmalar dışında hepsi güzel
Yönetim alanındayım canım, sekreterlik,klavye, yazışma teknikleri, seminer vs. Dersleri veriyorum.
Kaptanlık yapınca işi nasıl da biliyor![]()
Bitter gitti kahve bittiİyi akşamlar kizlar kahve yaptim uzun zamandir icmedigimi farkettim![]()
Tamam canim.bak sen kaynananaKız bugün hic izlemedim kayınvalidem bende daha gitmediler
Yok cnm yaa dünkü o bu sabah bende +100 çıktımKız beni geçmişsin ya
100 gram hemde cumaya iyice fark atarsan şaşırmam![]()
Nasilda biliyo beni sorma incir beni fena bozdu bitterim gitti kahvem bittiBitter gitti kahve bitti![]()
Afiyet olsun menüde sporda güzelMenüm
10:00 2 dilim ekşi mayalı ekmek, 2 haşlanmış yumurta, 60 gram peynir
16:00 1 dilim ekmek, 1 tatlı kaşığı tereyağ
18:00 1 şeftali, 15 üzüm
20:00 300 gram tavuk göğüs, 100 gr light yoğurt, 1 dilim ekmek (ekmeğin biri bitti biri kaldı, yakında listeden çıkacak :))
Su 2 lt
Spor 40 dk yürüyüş (6,5 km/sa), 6 saat boya badana
160 + 180 = 340 puan
Kız bugün hic izlemedim kayınvalidem bende daha gitmediler
Menün iyi spor da çok güzel. Eline sağlık afiyetle yiyin inşallah. Sağlıkla ve daha hafif günlerdeSelam hanımlar bu günün menüsünü vereyim.
Sabah.
2 bardak çay
Sucuklu yunırta , peynir, az birşey vişne reçeli
2 dilim çavdar ekmeği.
4 kupa form çay
Öğlen.
2 dilim karpuz ve peynir ekmeksiz.
16.00 gibi
2 tane yaprak sarma.
2 bardak çay.
Gün içinde 7300 adım koşturmalı.
60 dk.tempolu yürüme.
İşlerim çok yoğundu gün boyu konserve ile uğraştım. Yürüyüşü sabah erken saatte yaptım.
Şimdiye kalsa yürüyemezdeim.
Konserve işi de yeni bitti.
Biberlerim kaldı oda yarın inşallah çom aşırı yoruldum. 65 kg domatesi ; menemen, sos, ve yemeklik olarak hazırladık. Bizde bittik eşimle beraber.
İyi akşamlar.
Buyur canım gecmis yapiyordum etiket yapmisken hazir yazayim yazacklarimi biz konussakta sen demir basisin buranin ben geldigimden beri gorudugum oydu buralar senden sorulurdu
İyi akşamlar kizlar kahve yaptim uzun zamandir icmedigimi farkettim![]()
Bende mobilden giriyorum hep. Çok şükür bir sıkıntı yaşamıyorum nadiren bazı donmalar oluyor gibi başka birşey olmadı hiçMobilden yazmak ne işkenceymiş ya. Geçen gün konuşanlara hak verdim. Hele alıntılarla yazmak imkansızmış.