• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Eksi olman guzel canim ama cok az geliyorsun takima sende :KK43:

Şuan resmen vücudum zonkluyo yorgunluktan. Oğlum çok zıpır kız hareketlendi hep kucak istiyo. İkisiyle aynı anda ilgilenmek o kadar zor ki😐😐 oğlum gecen evde düştü dudağı patladı çenesi yarıldı sonra dün kustu hasta gibiydi bi yandanda bi bebekle uğraşmak çok vaktimi alıyo asla giremiyorum :KK43::KK43:

Şuan resmen vücudum zonkluyo yorgunluktan. Oğlum çok zıpır kız hareketlendi hep kucak istiyo. İkisiyle aynı anda ilgilenmek o kadar zor ki😐😐 oğlum gecen evde düştü dudağı patladı çenesi yarıldı sonra dün kustu hasta gibiydi bi yandanda bi bebekle uğraşmak çok vaktimi alıyo asla giremiyorum :KK43::KK43:
Geçmiş olsun canim

Cokk gecmis olsun canim ogluna :(:(
Istersen haftaya listeden cikartabiliriz canim

Yesili cok severim ve tam bir yesilliklerin ortasindayim desem yeridir 4 etrafim park yanim fakultenin sit alani cok seviyorum semtimi yaa🥰🥰
Keşke hepimiz kayseride olsaydık bir yuruyuse çıkardık hababam sınıfı gibi pes peşe subhanAllah boncugu gibi😂😂

Bende şanslıyım yeşillik konusunda, ama İstanbulun merkezinde yeşil bulmak çok zor, biz biraz dışında kalıyoruz , ben çok memnunum bu durumdan

Yaa simdi onu hesaplatmayin bana cok yoruldum:-)

Free listeden sil dedin sonrasinda sadece aylik hedefe ekledim seni :))
Grup 1 e ekliyorum o zaman

Sadece hedef listesinde olmak istiyorsun diye anlamisti m :)))

Sağol canım 😘😘😘

Harikasın 😍😍😍

İyi akşamlar herkese. Birkaç gündür kendimi halsiz hissediyordum fakat bugün daha kötüyüm. Sizinle sohbete katılmıyorum kusura bakmayın hepinizi çok sevip çok öpüyorum

Canım çok geçmiş olsun 😘

Cok gecmis olsun canım, musti şimdi nasil😣

ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:28
BOYUNUZ:166
KİLONUZ:66
HEDEF KİLONUZ:57
MEDENİ DURUMUNUZ:Evli
MESLEGINIZ:memur
ÇOCUK SAYISI:1
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:Hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ:Gebelik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:Kendimi 6 lı rakamlarda görünce mutsuz oluyorum ikinciyi yApmadan eski kiloma dönmek istiyorum😬

Hoşgeldin canım , çok güzel kilo verirsin bende 67 ile gelmiştim şimdi 57,500 😍
Hemde yaşın çok genç daha da kolay verirsin 😍

Menümü yazmadım daha markete gittik eve geldik Oğlumu yatırdım peynir yaptım yoğurt mayaladım anca yerime oturabildim
Sabah
Peynir
Domates
Zeytin ezmesi
2 yumurta
2 dilim ekmek
Ayran
Öğlen
Karnıyarık
3 kaşık pilav
5 tane 0 numara salatalık turşusu
Akşam
Sade Türk kahvesi
Bu günlük bu kadar

4-25 Eylül Hedefleri
@Elhan 63.5 => 59.9
Lili 38 Lili 38 61.6 => 59.9
Zipzip- Zipzip- 55.7 => 53.0
asysss asysss 67.5 => 65
Yazagelen Yazagelen 91.6 => 88
sportie sportie 57.5 =>54.9
@Nidsalii 56=>54
@Felicio =>57.8 => 56
@Gulumse25 75.3 => 72
@Zeynolin44 77.5 => 76
@Puffer 70.7 => 68
@snglmlk 68.5 => 65
@Bonus 109.4=> 103.5
@Yarenzzzz 73 => 70
Yazankalem Yazankalem 85.9 =>83.5
@Tesnim1989 76.7 => 73.9
@sudem34 73.6 => 71.9
@Faunaaa 80.8 => 79
S Sguat girls 77 => 76
Eline sağlık kaptanım hadi bismillah bakakim6ne olacak

Hoşgeldin canım , çok güzel kilo verirsin bende 67 ile gelmiştim şimdi 57,500 😍
Hemde yaşın çok genç daha da kolay verirsin 😍
Ay inşallah emziriyorum beş aylık daha bebeğim. Boğazımı tutarsam çabuk gidecektir diye umuyorum😬 ne kadar sürede verdiniz acaba

Back
X