• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sen de benim balımsın 😍😍😍 Songülle güzel bol eksiler diliyorum
:KK60: :KK60: :KK60: :KK60:
Kendi içimizde ki grup yarışması canım 💕 seninle aynı gruptayız şu 1. Grupta kankilerim var ama onlara esas 1. Grup kimmiş göstereceğiz 💕 cuma günkü sonuçlara göre hesaplanıyor ilk yarışmada 2-2 (4 hafta beraberlik vardı) 25 eylülde 1. Olarak bizim çıkmamız gerekiyor 😍😍😍
Bu sefer 3 hafta var.Berabere olamayacak😁😁😁.Sen güçlü rakipsin ya biz simdiden yenilgiyi hazmedelim😁😁😁

İğnelerin ağrı yaptığını bilmiyordum. Allah emeklerini boşa çıkarmasın canım.:dua::dua::dua:
Baloncukla senin hamile kalmanızı çok istiyorum. İsteyen diğer arkadaşların da. Çooook amin. :KK36:
Ablam ya Allah razı olsun senden. Allah bekleyen, hak eden herkese nasip etsin. Bu sefer çok sancım oldu üstüne baş ağrısı. Bir de duygusal olarak kotu etti

Senin de bir anın bir anını tutmuyor, bı seviyon bı gömüyon 😂😂
Kız ne tarafa döneceğimi şaşırdım 😁😁😁
Leyla üzüldüm dedi dünden beri bende üzgünüm 😣😣😣ben sevdiklerime kıyamıyorum...🤗🤗🤗politik olmayı da beceremem hiç 🤣🤣🤣🤣elime yüzüme bulaşır 😁😁😁

Ablam ya Allah razı olsun senden. Allah bekleyen, hak eden herkese nasip etsin. Bu sefer çok sancım oldu üstüne baş ağrısı. Bir de duygusal olarak kotu etti
İğnelerin etkisi hepsi instegramda ezgi dire biri var oda tüp bebek sürecinde onunda dün ağrısı vardı yataktan kalkmak istemiyorum diye stori paylaşmıştı duygusallık hat safhada ama devamı çok güzel olacak ins Allah ben inanıyorum sende inan canım 🤗🤗

Bakıcam mutlaka, yüz vücut bakımımı yaparım mutlaka, yaşıma göre de çok iyidir, cildim, ama sarkmaya meyilli, fransız askısını araştırıyorum tam karar vermiş değilim, bir işin içine girince de çıkamıyorsun çok masraflı.
cok iyisin kesinlikle ben foto bile paylasamam suan :kızgın:fransiz askisi mi? dur bende arastirayim merak ettim

Hayırdır kuzum galiba sınav stresine girdin😟 Az dışarı çık arkadaşlarınla falan buluş az kafa dağıt

Canım sizi yanyana koymuş korkmadım dersem yalan olur 😘

Dinlenme günü ❤ Türkçe yazsak daha iyi tabiki ağız alışkanlığı bizim işyerinde yarı Türkçe yarı İngilizce konuşuluyor plaza hesabı 😂😂😂

Canım birtanesin sen ❤ Kg neymiş ödem neymiş hemen verirsin ki 😍😘

Geçmiş olsun bol bol C vitamini taze sebze meyveler yiyin 💐💐💐 birşey olmaz çoğuna olmuyor hiç kendinizi korkutmayın hepimiz geçeceğiz o yollardan semptomsuz atlatırsınız umarım 💐💐💐

Sportie nin yüzü gayet güzel canım algıda seçicilik olmuş sende hem sen yap bakalım öncesi sonrası paylaşırsın bize eminim seninde gayet güzeldir yüzün 💕

Çok güzelsin canım 🧿🧿🧿 Daha güzel olmak için benimde yapmayacağım şey yok 😘😘😘

sudem34 sudem34 canım nerelerdesin? Rakibimde olsan en çok kiloyu sen ver isterim ❤❤❤ Nasıl geçiyor günün akşama listeleri yapacağım umarım beni geçmemişsindir 😂😂😂
Canım pazara gittim , geldim ,menemen yaptım, biber közledim ,sabah 8 den beri ayaktayım, yeni oturdum.Sebzeleri tek tek yıka ayakta bide yoruldum.
Yürüyüş için saati iki gündür takmıyorum.Bugun sabah da hava kapalıydı sonra da çıkmadım.Ev içi adimlari da net sayamadim.En az 2000 dir bütün gün ayaktaydim çünkü.

Bugün 2000 adım 30 puan.

Canım bu hafta iddialı olmuycam sonra simariyorum 🙄🙄🙄hafta arası 1 kilo verip tartı günü 300 gram benim aklımı başıma getirdi.😁😁😁

İğnelerin etkisi hepsi instegramda ezgi dire biri var oda tüp bebek sürecinde onunda dün ağrısı vardı yataktan kalkmak istemiyorum diye stori paylaşmıştı duygusallık hat safhada ama devamı çok güzel olacak ins Allah ben inanıyorum sende inan canım 🤗🤗
Canımsın ❤️❤️❤️ inanıyorum bizim de yüzümüz gülecek

Sabah
Kahvaltım geçe kaldı sınav görevim vardı
Domates
Salatalık
Zeytin ezmesi
Peynir
Bi dilim su böreği
Öğlen
Türk kahvesi
Armut
Akşam
Tavuk sote
Mercimek çorbası
Salata
afiyet olsun canım kendin mi yaptın böreği benim de canım çekiyo ne zamandır :KK53:

Back
X