• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben biraz tozunu aldım 🤩
2A4E1264-B438-4326-AA02-20898E17D7E2.webp 93951BB7-B3CD-4EDA-830B-1FC31C24662E.webp 5BBA521B-E114-4228-BB7E-F8DE7BE08837.webp

Günaydın 300 neki benimkinin yanında 🤣
Ben ilk defa kaçamak yaptım kg alma kalorimin altında yedim ama diyet yapmaktan o miktar düşmüş galiba 😂 hemen toparlanmaya başladım bugün hedefime ulaşıncaya kadar sıfır kaçamak

Vee gelelim benim muhteşem 1. Grup arkadaşlarıma:KK68:karşımızda ki güçlü rakiplere karşı en güzel sonuçlarımızla yeneceğimize eminim zaten işleri Bi hayli zor:cool: herkesten tam motivasyon bekliyorum:KK59:karar verdim grup içerisinde spor sınırı 150 olsun kilo vermeyi hızlandıralım ayrıca Her hafta hedef eksileri belirleyelim ve menüler eksiksiz takip:skandal:
PAPATYAM PAPATYAM @sudem34 @asysss @Orjinalisim @Faunaaa @Yazagelen @snglmlk @Gulumse25 @safsular menüler ve sporlar harika bu hafta daha güzelleri göreceğimize eminim💪
@Zeynolin44 bu hafta biraz daha sıkı tutsak harika olur abla😙
@Puffer biraz daha aktif olarak daha çok destek sağlayabiliriz ben çok göremiyorum sanki🙊
sportie sportie sahalara muhteşem Bir dönüş olacak:KK59:
Haydi süper Bir hafta olsun:KK76:
Ayrıca yok öyle Felicio Felicio Lili 38 Lili 38 var çok seviyoruz nasıl yeneceğiz falan bende çok seviyorum o ayrı konu Ama onlar kiloları verirken biz izleyemeyiz😂
N Nidsalii
Felicio Felicio Gençler kapisiyormu nee 😜🤩🤩

Dün akşam benim ufak kıza dedim ki 2-3 ay sonra senin kilondanyım. Senin kotlarını giyeceğim😆.
Tabii tabii diyor😏 kaç kilo oldunki dedi 72 diyince okadar verdinmi anne 😱
Sakın pantolonlarımı giyme!!! izin vermiyorum diyor😆😆😆

Süpersin tatlım, ben en başında anlamıştım seni böyle şahane gideceğini 😍 kaçmaz benden
E oğlak burcundaki disiplin çalışkanlk azim diycem , kendime de pay çıkarıcam 🤣

Sen kendine yeni 34-36 bedenler alırsın şekerim , sonra kızın ortak olur senin kıyafetlere dikkat et valla 🤣

Back
X