Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bekliyorum karşı atağını
Mesaclarimi bitiremedim ki![]()
Günaydın![]()
+300 geldim
Cuma 57,8
p.tesi 58,1
Canım geçmiş olsun. Noldu bebemSağol canım benim![]()
![]()
Ben ilk defa kaçamak yaptım kg alma kalorimin altında yedim ama diyet yapmaktan o miktar düşmüş galibaGünaydın 300 neki benimkinin yanında![]()
Böyle yazınca Bi içim rahat etmedi herkesin aktif katılımı olsun sizlerin daha güzel sonuçlar alması için böyle yapalım dedim fikirleriniz çok önemli noluyor böyle nidsalii yapmam etmem diyen olabilir toplu başka bişiler yapabiliriz![]()

Senin kasların şişmiş olabilir gerçi benimde olabilirGünaydın 300 neki benimkinin yanında![]()
N NidsaliiVee gelelim benim muhteşem 1. Grup arkadaşlarımakarşımızda ki güçlü rakiplere karşı en güzel sonuçlarımızla yeneceğimize eminim zaten işleri Bi hayli zor
herkesten tam motivasyon bekliyorum
karar verdim grup içerisinde spor sınırı 150 olsun kilo vermeyi hızlandıralım ayrıca Her hafta hedef eksileri belirleyelim ve menüler eksiksiz takip
PAPATYAM @sudem34 @asysss @Orjinalisim @Faunaaa @Yazagelen @snglmlk @Gulumse25 @safsular menüler ve sporlar harika bu hafta daha güzelleri göreceğimize eminim
@Zeynolin44 bu hafta biraz daha sıkı tutsak harika olur abla
@Puffer biraz daha aktif olarak daha çok destek sağlayabiliriz ben çok göremiyorum sanki
sportie sahalara muhteşem Bir dönüş olacak
Haydi süper Bir hafta olsun
Ayrıca yok öyleFelicio
Lili 38 var çok seviyoruz nasıl yeneceğiz falan bende çok seviyorum o ayrı konu Ama onlar kiloları verirken biz izleyemeyiz
![]()
Hiç kapışmıyoruz
Şiportim karşı atağimin minnak bir bölümünü yaptım. Söz akşam dönüşte 25 dakika daha ekleyeceğim kuzum.Bekliyorum karşı atağınıkahvaltı sonrası diğer yapacağım sporumu düşiniyim
![]()
Benim tartı manyaklaştı eliptik sonrası tartıldım 1 bardak su içtiğim halde 58,400 geldiSenin kasların şişmiş olabilir gerçi benimde olabilirdün spora doyamadım
![]()
Dün akşam benim ufak kıza dedim ki 2-3 ay sonra senin kilondanyım. Senin kotlarını giyeceğim.
Tabii tabii diyorkaç kilo oldunki dedi 72 diyince okadar verdinmi anne
Sakın pantolonlarımı giyme!!! izin vermiyorum diyor![]()