• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Demir ilacı iştahımı açıyor canım hep yemek istiyorum tokluk hissetmiyorum çözmem gerekecek 🙃 hala artım değişmemiş bugünde bakalım 3 güne zorlayacağım 💕
Benim büyük kızımda kullanmıştı onunda iştauı açılmıştı baya herkese farklı etki olabilir belkide bilemiyorum. Dr biraz farkeder ama öyle iştah tavan yapmaz demişti de kızımda görünce yapıyor diye düşündüm.
Tarçına dayan derim bide ben de belki bu etkiyi yapıyor olabilir bilemiyorum ama kiraz sapı kaynatıp içtiğim zamanlar iştahsızlık oluyor bende. Dene istersen. Hem ödem gider belki sanada iştahsızlık gelir 🙋‍♀️

Benim büyük kızımda kullanmıştı onunda iştauı açılmıştı baya herkese farklı etki olabilir belkide bilemiyorum. Dr biraz farkeder ama öyle iştah tavan yapmaz demişti de kızımda görünce yapıyor diye düşündüm.
Tarçına dayan derim bide ben de belki bu etkiyi yapıyor olabilir bilemiyorum ama kiraz sapı kaynatıp içtiğim zamanlar iştahsızlık oluyor bende. Dene istersen. Hem ödem gider belki sanada iştahsızlık gelir 🙋‍♀️
Teşekkür ederim kiraz sapını deneyeyim aç karına mı içiyoruz ?

İlacın ismi ne bende kullandım ama doktor dedi yersen kilo alırsın yemezsen almazsin kilo yaparmi diye sormuştum o birazda psikolojik sanki canım
Hep öyle diyorlarda canım yok açıyor iştah hiç psikolojik değil ilacın adı ferro sanol duodanel ve 1 tane alıyorum 2 alsam düşünemiyorum 😂😂😂

Demir ilacı iştahımı açıyor canım hep yemek istiyorum tokluk hissetmiyorum çözmem gerekecek 🙃 hala artım değişmemiş bugünde bakalım 3 güne zorlayacağım 💕
Salatalık bol ye.Kiraz sapı filan kaynat.Tarcin ve kiraz saplı su acaip lezzetli tok da tutuyor.😍Protein bol ye tok tutar hemde sindirim için zaten çoğu kalori geri harcanıyor.

Ha ha aynı şeyleri yazmışız😁😁

Hep öyle diyorlarda canım yok açıyor iştah hiç psikolojik değil ilacın adı ferro sanol duodanel ve 1 tane alıyorum 2 alsam düşünemiyorum 😂😂😂
Ferro sanol ben hamileyken içmiştim sanki😁😁Süt ürünleriyle tüketme çocuklarda diş siyahlatiyor.Ama şurup onlarınki 😁😁

Screenshot_2020-09-08-11-46-33-38.webp

Benimki buydu canım doktor sürekli kullanicaksin dedi iştah açıyor denildiği için 2 kutudan sonra bıraktım

Spor geldi hanımmm :spor:
Screenshot_20200908-114527.png
Bugün ki sporumuz bu:KK49: videoyu açamayacaklar için hareketleri anlatacağım:KK54: 1599555255238.jpg
1. Harekette tam yere uzanıp mekik çekerken sağa sola döneceğiz
2. Harekette resimdeki gibi sağa sola eğileceğiz
3. Harekette sağa sola eğilme ilk sağa 4. Harekette sürekli sola yapılıyor
6. Resimde plank pozunda kalçayı yuvarlıyoruz
8. Resimde sabit duruluyor
Hareketler 50 sn yapılıp 10 sn ara verilecek:KK76: Her set 100 puan🐣
asysss asysss sudem34 sudem34 hemen çıkacağım için etiketleyemedim herkesi özür dilerim🙁

Uyuyamadım malesef yattım ama 15 dk sonra telefon çaldı kardeşim aradı neyse kapattık tam yattım 5 dk sonra diğer kardeşim hadi onlarda konuştuk tam yattım kapı çaldı sütçüm geldi😆 dedim bu bir işaret kalk kızım kalk kahvaltı hazırla iç Bir kahve kendine gel bir sürü ev işi seni bekler🤦‍♀️
Anlaşmış gibiler 😂😂 bugün benim oğlan da beni uyutmadı, git babanı kaldır diyorum, o yorgun dinlenmesi lazım diyor insafsız çocuk 😂😂

Spor geldi hanımmm :spor:
Eki Görüntüle 2687020
Bugün ki sporumuz bu:KK49: videoyu açamayacaklar için hareketleri anlatacağım:KK54:Eki Görüntüle 2687021
1. Harekette tam yere uzanıp mekik çekerken sağa sola döneceğiz
2. Harekette resimdeki gibi sağa sola eğileceğiz
3. Harekette sağa sola eğilme ilk sağa 4. Harekette sürekli sola yapılıyor
6. Resimde plank pozunda kalçayı yuvarlıyoruz
8. Resimde sabit duruluyor
Hareketler 50 sn yapılıp 10 sn ara verilecek:KK76: Her set 100 puan🐣
asysss asysss sudem34 sudem34 hemen çıkacağım için etiketleyemedim herkesi özür dilerim🙁
Eline sağlık canım, mutlaka yapılacak 😍😘

Back
X