Bende bunu düşünerek koşu bandını balkona çıkarmaya karar verdimakşam eşim gelinde çıkarsın balkona. Yoksa dışarıda yürümek hayal bana. Sabah 6 da kalksam belki sakin kalabalıksın yürürüm ama o saatte pireler uçuşur malesef
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bunu düşünerek koşu bandını balkona çıkarmaya karar verdimakşam eşim gelinde çıkarsın balkona. Yoksa dışarıda yürümek hayal bana. Sabah 6 da kalksam belki sakin kalabalıksın yürürüm ama o saatte pireler uçuşur malesef
![]()
Benim büyük kızımda kullanmıştı onunda iştauı açılmıştı baya herkese farklı etki olabilir belkide bilemiyorum. Dr biraz farkeder ama öyle iştah tavan yapmaz demişti de kızımda görünce yapıyor diye düşündüm.Demir ilacı iştahımı açıyor canım hep yemek istiyorum tokluk hissetmiyorum çözmem gerekecekhala artım değişmemiş bugünde bakalım 3 güne zorlayacağım
![]()
Ne yazdın, ne yazdınYemek bölümüne yazarken karıştırıp buraya yazan ben gazozdan sonra nolcaktı nolcaktı![]()
![]()
![]()
![]()
Bişey yazmadim güldüm.sadeceNe yazdın, ne yazdıngöremedim ben
![]()
Teşekkür ederim kiraz sapını deneyeyim aç karına mı içiyoruz ?Benim büyük kızımda kullanmıştı onunda iştauı açılmıştı baya herkese farklı etki olabilir belkide bilemiyorum. Dr biraz farkeder ama öyle iştah tavan yapmaz demişti de kızımda görünce yapıyor diye düşündüm.
Tarçına dayan derim bide ben de belki bu etkiyi yapıyor olabilir bilemiyorum ama kiraz sapı kaynatıp içtiğim zamanlar iştahsızlık oluyor bende. Dene istersen. Hem ödem gider belki sanada iştahsızlık gelir![]()
GünaydınGünaydın kızlar![]()
Hep öyle diyorlarda canım yok açıyor iştah hiç psikolojik değil ilacın adı ferro sanol duodanel ve 1 tane alıyorum 2 alsam düşünemiyorumİlacın ismi ne bende kullandım ama doktor dedi yersen kilo alırsın yemezsen almazsin kilo yaparmi diye sormuştum o birazda psikolojik sanki canım
Salatalık bol ye.Kiraz sapı filan kaynat.Tarcin ve kiraz saplı su acaip lezzetli tok da tutuyor.Demir ilacı iştahımı açıyor canım hep yemek istiyorum tokluk hissetmiyorum çözmem gerekecekhala artım değişmemiş bugünde bakalım 3 güne zorlayacağım
![]()
Ha ha aynı şeyleri yazmışızBenim büyük kızımda kullanmıştı onunda iştauı açılmıştı baya herkese farklı etki olabilir belkide bilemiyorum. Dr biraz farkeder ama öyle iştah tavan yapmaz demişti de kızımda görünce yapıyor diye düşündüm.
Tarçına dayan derim bide ben de belki bu etkiyi yapıyor olabilir bilemiyorum ama kiraz sapı kaynatıp içtiğim zamanlar iştahsızlık oluyor bende. Dene istersen. Hem ödem gider belki sanada iştahsızlık gelir![]()
Ferro sanol ben hamileyken içmiştim sankiHep öyle diyorlarda canım yok açıyor iştah hiç psikolojik değil ilacın adı ferro sanol duodanel ve 1 tane alıyorum 2 alsam düşünemiyorum![]()
Hep öyle diyorlarda canım yok açıyor iştah hiç psikolojik değil ilacın adı ferro sanol duodanel ve 1 tane alıyorum 2 alsam düşünemiyorum![]()

Anlaşmış gibilerUyuyamadım malesef yattım ama 15 dk sonra telefon çaldı kardeşim aradı neyse kapattık tam yattım 5 dk sonra diğer kardeşim hadi onlarda konuştuk tam yattım kapı çaldı sütçüm geldidedim bu bir işaret kalk kızım kalk kahvaltı hazırla iç Bir kahve kendine gel bir sürü ev işi seni bekler
![]()
Eline sağlık canım, mutlaka yapılacakSpor geldi hanımmm
Eki Görüntüle 2687020
Bugün ki sporumuz buvideoyu açamayacaklar için hareketleri anlatacağım
Eki Görüntüle 2687021
1. Harekette tam yere uzanıp mekik çekerken sağa sola döneceğiz
2. Harekette resimdeki gibi sağa sola eğileceğiz
3. Harekette sağa sola eğilme ilk sağa 4. Harekette sürekli sola yapılıyor
6. Resimde plank pozunda kalçayı yuvarlıyoruz
8. Resimde sabit duruluyor
Hareketler 50 sn yapılıp 10 sn ara verilecekHer set 100 puan
asysss