• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Selamlar iyi geceler kızlar
Bugün evle uğraş tım temizlik mevzuları ve hala salon ve kızın odası duruyor yarın artık nasipse, of bu pandemi yüzünden derin temizlikte bana kaldı bu sakat elimle zor oluyor yahu😔
Birde mürdüm eriği marmelatıyla uğraştım, yemek yap vs akşam oldu resmen
Çokk yoruldum yaww🤦‍♀️
Menümü vereyim bari
Sabah 09:00
Aç karnına 3 bardak su 1 i limonlu
2 kuru kayısı, 3 çiğ fındık, 1 ceviz
1 şekersiz Türk kahvesi
Kahvaltı saat 10:00
1 haşlanmış yumurta
2 kibrit kutusu kadar beyaz peynir
1 domates, 1 yeşil biber
1 dilim tam buğday ekmeği
1 çay kaşığı fıstık ezmesi
3 şekersiz çay
Saat 11:00 1 kupa yeşilçay

Öğle saat 13:00 mürdüm eriği 1 şekersiz Türk kahvesi
Akşam saat 16:00
5 kaşık kısır, ( özlemişim dayanamadım erken yiyeyim fazla olmasın bari dedim🙈)
2 şekersiz çay

Saat 19 :00
Şekersiz Türk kahvesi

Saat 23:00 1 kupa yeşilçay
Gün içinde 3,5 litre su bitti
Zipzip- Zipzip-
Egzersiz
1 saat Tempolu yürüyüş _ 150 puan
10 dakika bölgesel _60 puan
Ev temizliği 4 saat _ 120 puan
Toplam = 330 puan

N Nidsalii
Afiyet olsun menüde sporda güzel canim benimde canım kısır çekti:))
İlacın ismi ne bende kullandım ama doktor dedi yersen kilo alırsın yemezsen almazsin kilo yaparmi diye sormuştum o birazda psikolojik sanki canım
Bende kan ilacı kullandım iştah açtığı doğru o yüzden kilo alımı oluyo ama bende ciddi kansızlık vardı bitkisel çok denedim ama uzun vadede kullanınca ise yarıyor kan ilacı almadan kendime gelemedim ve kansızlık çok ciddi bir sorun hafife alıyoruz ama bağışıklık sisteminin bile çökmesine sebep o yüzden kansızlık sorunu olan arkadaşlar kesinlikle ihmal etmeyin özelliklede hastalıkların çoğaldığı bir zamanda

Son düzenleme:
medusares medusares canım nasılsın ? nasıl gidiyor
Mesajı yazdığın saat için günaydın sana canım 😊 dün kontrolum vardı ilaç yazdı yeniden. Herşey yolunda 10 gün sonra kontrolüm var transfer için gün verecek o zaman. İlaçların yan etkisi baya fazla Allah cevremdekilere sabır versin. Sen nasılsın canım

Mesajı yazdığın saat için günaydın sana canım 😊 dün kontrolum vardı ilaç yazdı yeniden. Herşey yolunda 10 gün sonra kontrolüm var transfer için gün verecek o zaman. İlaçların yan etkisi baya fazla Allah cevremdekilere sabır versin. Sen nasılsın canım
oyyyyyyyy çok şükürrr bu habere aşırı sevindim yaaaaaaaaa
herşey yolunda bak gördünmü transferede az kaldı
41 kere maşallah :nazar:
ilaçların yan etkisi içinde biraz sabretsinler canım aaa :D o kadar olcak :D

oyyyyyyyy çok şükürrr bu habere aşırı sevindim yaaaaaaaaa
herşey yolunda bak gördünmü transferede az kaldı
41 kere maşallah :nazar:
ilaçların yan etkisi içinde biraz sabretsinler canım aaa :KK70: o kadar olcak :KK70:
Bebegimmmm Allah razı olsun. Ayy evet canım böyle herşey yolunda giderse ay sonuna yakın transfer olacağım inşallah ☺️ ah kuzum iyi ki varsin

Tünaydın hanımlar. Ben bugün ölçü verecektim ama ; sabah 6.30 evden çıktık diş jastanesine gittik belki sıra alabilirim diye ama vermediler. Bu arada eşim biraz rahatsız covit şüphesi vardı içimizde başka hastaneye geçtik ve ikimizde test yaptırdık. Eve geliş 11.00 i buldu. Kahvaltı falan derken bu saate geldik. Artık yarı a kaldı. Ölçüler. Yarın test sonuçları çıkarmış. Allah esirgesin olmaz inşallah. o_O o_O o_O o_O

Tünaydın hanımlar. Ben bugün ölçü verecektim ama ; sabah 6.30 evden çıktık diş jastanesine gittik belki sıra alabilirim diye ama vermediler. Bu arada eşim biraz rahatsız covit şüphesi vardı içimizde başka hastaneye geçtik ve ikimizde test yaptırdık. Eve geliş 11.00 i buldu. Kahvaltı falan derken bu saate geldik. Artık yarı a kaldı. Ölçüler. Yarın test sonuçları çıkarmış. Allah esirgesin olmaz inşallah. o_O o_O o_O o_O
Tunaydin abla insallah sonuclariniz negatif cikar 🙏🙏
Merhaba herkese. Sizde de forumu okurken ekran titriyor mu? Başka hiçbir sitede olmuyor, mantıken donanımsal dersin ama... İlginç geldi.
Merhaba canim bende de klavye ve donma sorunu oluyor

Back
X