• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydın herkese :KK37: :KK37:
sanırım cuma cumartesi pazar yürüyemeyecem :KK43: ayağımın altı fena su toplamış yanıyor sabah işe topallayarak geldim o derece basamıyorum :KK43: :KK43:
dünde ağırdığı için turu yarıladım sadece 5300 adım atmışım :KK43:
Geçmiş olsun canım. Hani derler ya...
Neyse sabah sabah demesinler :olamaz:
Çabuk iyileşir merak etme. Biraz canın yanacak. Parmak uçlarına basarak yürü orada hasar yoksa :KK43:

Geçmiş olsun canım. Hani derler ya...
Neyse sabah sabah demesinler :olamaz:
Çabuk iyileşir merak etme. Biraz canın yanacak. Parmak uçlarına basarak yürü orada hasar yoksa :KK43:
ay abla öyle bir yerdeki parmaklarımın ayakla birleştiği yerde tam basılan yerde ancak topuklara basıyorum yada yan basıyorum :(

Gubaydiiiiiiiinnñn :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Hayırlı cumalar

Bollllll bolll ekşi gramlar kilolar :süslü::süslü::süslü::süslü::süslü::süslü::süslü:

Ben tartildim:KK53:
Gözüme fazla kaçtı :süslü::süslü::süslü:
Tekrar uyuyup sonra tartilcam çocukların yatıyor manyağıyım heralde uyumuyorum:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::rolleyes::KK53:
Günaydınnnn. Bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Ama bugünden itibaren if, e başlıyorum. Hayırlısı bakalım. :KK70: :KK200: :KK36: :KK73::KK73:

ay abla öyle bir yerdeki parmaklarımın ayakla birleştiği yerde tam basılan yerde ancak topuklara basıyorum yada yan basıyorum :KK43:
Seni çok iyi anlıyorum. Geçmiş olsun tekrar. Su toplayan yer şişse baya hemen dezenfekte et oksijenli suyla temizle patlat batikon sür pamukla kapat 1 saat kadar geçer öğlene kadar acısı, tecrübeyle sabit🤭

Seni çok iyi anlıyorum. Geçmiş olsun tekrar. Su toplayan yer şişse baya hemen dezenfekte et oksijenli suyla temizle patlat batikon sür pamukla kapat 1 saat kadar geçer öğlene kadar acısı, tecrübeyle sabit🤭
evet dün patlatmamı söylediler lakin korkuyorum benim canım çok tatlı :D :D :D:D:D

Günaydın. :KK200: :KK73: bol eksili ve enerjisi yüksek bir gün olsun.
IMG-20200911-WA0005.webp

Back
X