Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
63,5 alalım tartı ne diyorsa odurFelicio kuzum bilgilendirme için çok teşekkür ederim. İki gunluk yolculuk sonrası bu sabah 63.5 geldim tekrar o kadar şaşkınım ki...çok da dikkat ettim . Kamp için cuma bildirimimi yani 62.8 alabilirsin. Fazlalıkları bir şekilde göndereceğim artık. Olmaz dersen de bugün 63.5. Ağlamaklı bir şekilde yazıyorum inan ki...emlak işimiz vardı o yüzden gittim keyfi değildi...![]()
İyi ki rakip olmakta geç kalmışım
Çok teşekkür ederim.63,5 alalım tartı ne diyorsa odurhiç üzülme hem ödemdir o, hemde sen kilo alsan bile bu azminle verirsin ❤kahvaltın çok güzeldi afiyet olsun
İyi ki rakip olmakta geç kalmışımgözüm korktu
selensu82 düşünsün canım
o da dişli bir rakip
![]()
200 kaloriye kadar ek serbest, spor ve su önemliÇok teşekkür ederim.![]()
Harfiyen uymaya niyet ettim tatlım...
100 gram birşey değil balım hedefin 71,9 olsun mu? Gerektiğinde lifli takviye de yaparsın kabızlık için ekstra özen gösterelim diyorumcanım günaydın72.9 ile başlıyorum
![]()
cuma 72.8 idi.sabah şişliğidir aslında ama su ve kahve içmiş bulundum .
bence girsen iyi olur düşün yarın katıl bizeyada bugün
canım 5 öğün 3 ara 2 ana öğün istersen kilona gore 200 kalori ek yapabilirsin.Diyete yeni başlayanlar ödemle birlikte 3 kilo atıyor.Senin ödemin de vardır kesin birinci olursun katilsan iyi düşün
Kilomu yukarda bildirdim![]()
Daha yapmaidm az sonra başlayacağım leslie de hangisini yapsam karar veremedim
5K ve 3 mile Amerikan Heart Association olan videolar en sevdiğimDaha yapmaidm az sonra başlayacağım leslie de hangisini yapsam karar veremedim
Kesinlikle baslasam devami gelecek5K ve 3 mile Amerikan Heart Association olan videolar en sevdiğimbir başlayın gerisi gelecek kaptanım
![]()
Doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle mutlu güzel günlere ablaEki Görüntüle 2689822
Mutluluktan ağladım kendimi külkedisi hissederken sabah sabah ailemden bunların gelmesi hala ağzım kulaklarım da o kadar çok mutluyum ki
Hadi kaptanım 5K ya başlayın walk walkKesinlikle baslasam devami gelecek![]()
Digerini secmistim bugun ustte attigimi yapayim yarin da 5 k olani yaparim :))Hadi kaptanım 5K ya başlayın walk walk
Nöbet tutuyorum burada![]()
O zaman ben bunu yapiyorum bitince gelirim :))

Olur tabi ki yarında yapışacağım yakanızaDigerini secmistim bugun ustte attigimi yapayim yarin da 5 k olani yaparim :))
Külkedisi prensese dönüşmüşEki Görüntüle 2689822
Mutluluktan ağladım kendimi külkedisi hissederken sabah sabah ailemden bunların gelmesi hala ağzım kulaklarım da o kadar çok mutluyum ki