• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Felicio kuzum bilgilendirme için çok teşekkür ederim. İki gunluk yolculuk sonrası bu sabah 63.5 geldim tekrar o kadar şaşkınım ki...çok da dikkat ettim . Kamp için cuma bildirimimi yani 62.8 alabilirsin. Fazlalıkları bir şekilde göndereceğim artık. Olmaz dersen de bugün 63.5. Ağlamaklı bir şekilde yazıyorum inan ki...emlak işimiz vardı o yüzden gittim keyfi değildi...:KK61:
63,5 alalım tartı ne diyorsa odur 💕 hiç üzülme hem ödemdir o, hemde sen kilo alsan bile bu azminle verirsin ❤️kahvaltın çok güzeldi afiyet olsun 😘
Felicio Felicio selensu82 selensu82

Yarış başlasın 😍

Ağlatıcam bu kampı hem kiloda hem sporda 1.liğe adayım hadi bakalım 🤩
Başlangıç 57,600 ❤️
İyi ki rakip olmakta geç kalmışım😂😂😂 gözüm korktu selensu82 selensu82 düşünsün canım 😂😂😂 o da dişli bir rakip 💕

63,5 alalım tartı ne diyorsa odur 💕 hiç üzülme hem ödemdir o, hemde sen kilo alsan bile bu azminle verirsin ❤kahvaltın çok güzeldi afiyet olsun 😘

İyi ki rakip olmakta geç kalmışım😂😂😂 gözüm korktu selensu82 selensu82 düşünsün canım 😂😂😂 o da dişli bir rakip 💕
Çok teşekkür ederim. :KK74:
Harfiyen uymaya niyet ettim tatlım...

canım günaydın 🥰 72.9 ile başlıyorum 😁
cuma 72.8 idi.sabah şişliğidir aslında ama su ve kahve içmiş bulundum .
bence girsen iyi olur düşün yarın katıl bize 😁yada bugün 🥰
canım 5 öğün 3 ara 2 ana öğün istersen kilona gore 200 kalori ek yapabilirsin.Diyete yeni başlayanlar ödemle birlikte 3 kilo atıyor.Senin ödemin de vardır kesin birinci olursun katilsan iyi düşün 🤣🤣🤣🤣

Kilomu yukarda bildirdim😁
100 gram birşey değil balım hedefin 71,9 olsun mu? Gerektiğinde lifli takviye de yaparsın kabızlık için ekstra özen gösterelim diyorum 💕 bende hedef olarak 56,5 verdim kendime 💕 Bakalım umarım alnımızın akıyla tamamlayabiliriz 💕

Back
X