Off günü resmen 3 gündur bahar yorgunluğu bı depresif im.Kardeşimin yanındayım canım, bebekle ve onla ilgileniyorum. Sen napiyosun nasılsın.
Kaç gün daha ordasin?Kardeşimin yanındayım canım, bebekle ve onla ilgileniyorum. Sen napiyosun nasılsın.
Aman dikkat et geçmiş olsunİyi aksamlar Hanımlar
Sabah Kahvaltısı:1dilim kepekli ekmek ,2 yumurtadan Maydonozlu omlet,domates,peynir,salatalık,zeytin,ceviz
Ara:Nescafe
Akşam yemeği: Yağsız pişirilmiş 10 sardalya,bol salata,elma
10000 adım:150 puan
45 dk cardio:270 puan
Leslie 5k:180 puan
Toplam:600 puan
Çelik korse taktım fıtığım hortladı
N Nidsalii ,Zipzip-
Cnm yürüyüşte boosted te yapıyorum ama asıl bölgesel işe yarıyor bence. Ben o yüzden süresini fazlalaştırdım bu ara,Kizlar spora rağmen karnım sarkmaya başladı önerisi olan var mı?
Gözün aydın canımBu sabah tartıldım geçen hafta kilo verememiştim eksiyi gördüm şükür inşallah bi sonraki cumaya kadar daha da artar
Bölgesel yap canımKizlar spora rağmen karnım sarkmaya başladı önerisi olan var mı?
Fıstığım annen gitti mi?Cnm yürüyüşte boosted te yapıyorum ama asıl bölgesel işe yarıyor bence. Ben o yüzden süresini fazlalaştırdım bu ara,
bende sezeryan göbeği var hemde ne göbekçok fena ama toparlanmaya başladı farkediliyor yani. Helede son 1 hafta daha farkına vardım. Yapmaya çalış Eki Görüntüle 2693866 Eki Görüntüle 2693867 Eki Görüntüle 2693868 Eki Görüntüle 2693866 Eki Görüntüle 2693868
Yok cnm annem yazları Malatya ya gidiyor normalde. Artık İstanbuldaFıstığım annen gitti mi?
Durumlar nasılKardeşimin yanındayım canım, bebekle ve onla ilgileniyorum. Sen napiyosun nasılsın.
Sağol canım ekran görüntülerini aldım yaparım benim sezeryan göbeği de gidiyor ama görüntü sönmüş balon gibiCnm yürüyüşte boosted te yapıyorum ama asıl bölgesel işe yarıyor bence. Ben o yüzden süresini fazlalaştırdım bu ara,
bende sezeryan göbeği var hemde ne göbekçok fena ama toparlanmaya başladı farkediliyor yani. Helede son 1 hafta daha farkına vardım. Yapmaya çalış Eki Görüntüle 2693866 Eki Görüntüle 2693867 Eki Görüntüle 2693868 Eki Görüntüle 2693866 Eki Görüntüle 2693868
hmm anladım çok güzel bir challenge her gün 300 p zor köye gidip geliyorum eşimin işinden dolayı kayınvalidemde hele çok zor en fazla yürüyüş yapabilirim :)Kamp değil de kendi aramızda challenge %1,5 alt kilo verme limiti spor günlük en az 300p challenge bu yüzde altında kalan kaybeder sporda da en yüksek limiti yapan kazanır limit altı olan kaybeder
Sen de katılsan çok güzel olur
geçmiş olsun canım ilaç kullanıyor musunSağol cnm. Migren belası bende deriiin bir yara malesef. Mevsim geçişlerinde de resmen zıplatıyor beni işte böyle,
İyi geceler
afiyet olsun canımBugünkü menüyü vereyim.
Sabah ve öğlen.
2 bardak su
4, 5 çatal patatesli yumurta
2, 3 çatal erik marmelatı
2, 3 çatal vişne reçeli
2 bardak bitki çayı
Akşam.
2 tane baget tavuk
1, 5 kepce mercimek çorba
3, 4 kaşık yoğurt.
2 lt su
30 dk bölgesel egzersiz.
Akşam yürümeye çıkacağım.
Yazarım onuda.
çok geçmiş olsun canımMalesef yok bacim 4 5 gundurde böğür ağrısı yasiyorum umarım gecer bir an önce
afiyet olsun
Kahvaltı (11.00)
- 1 yumurtadan Çılbır, 1 dilim peynir, 5 zeytin, 1 dilim ekmek, salatalık, domates
Ara
- yeşilçay, 1 yk kabak çekirdeği, 3 mürdüm eriği
Akşam (19.00)
- 5 kaşık fasulye kavurması, 4 kaşık yoğurt
Su: 2.5 lt
Spor: 60 dk cardio
inşallah canımSağol cnminşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alacağız
kayınvalideme gidicz salı günü ama cuma anneme geçicem bilmemki her gün 300p düşündürüyor
afiyet olsun
iyi geceler kaptanımIyi geceler kizlar ❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?