Demek onun için geziyormuş kaptanımız oralarda
Siz burada gönlümüzün 1.cisisiniz başka topiğe ne gerek var
Süpersin tebrik ederimSağol cnmm
En az 69.5 cumaya girerim herhalde artık![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Demek onun için geziyormuş kaptanımız oralarda
Süpersin tebrik ederimSağol cnmm
En az 69.5 cumaya girerim herhalde artık![]()
Kız neden oyle diyon gidip pasta yapti kaç kisi icinden birinci olduDemek onun için geziyormuş kaptanımız oralarda![]()
Zipzip- Kaptanım gitmeyin öyle yerlere
sonu kötü oluyor
1.lik gelse bile
❤ Tebrik ederim 1.liğinizi
Siz burada gönlümüzün 1.cisisiniz başka topiğe ne gerek var ❤
Süpersin tebrik ederim![]()

Gunaydin canımgunaydin kizlarsabah sabah pogaca mi börekmi dersin kacamaklar eee baslayinca sonu gelmiyor demeyin geliyor degip öglen ve aksam cok ama cok az ve saglikli yiyerek gunluk kalorimi dengelecegim..en buyuk hata bir ögun kactiysa tum gun gitti yarin baslarsin mantigi ..
guzel gun
Cumaya kadar atarsin odemi canim stres yapma
Büyük başarı ben onu demiyorumKız neden oyle diyon gidip pasta yapti kaç kisi icinden birinci olduGulumse24 3.oldu yaptilar kazandılar hediye yollucaklar neguzel iste
![]()
menuler her aksam burada olacak kaptanimGunaydin canım
Artik guzel menulerini bekliyoruz![]()
Bak bakalim bizimkilere vermediysenGulumse24 tebrik ederim canım dereceye girmeni
❤
Ben bakayım kime vermişim, kime verdimse hiç dereceye giremedi![]()
Çok tşk ederim canımGulumse24 tebrik ederim canım dereceye girmeni
❤
Ben bakayım kime vermişim, kime verdimse hiç dereceye giremedi![]()
Kizzz niye asiyoruz herkes istediği begendigi pastaya yemege oyunu verebilirBaksennnnnasalımmı keselimmiiii
İyiki yarismaya katılmıyor ha yürüyen trip oy vermeyen herkesi sıra dayagindan geçirirKizzz niye asiyoruz herkes istediği begendigi pastaya yemege oyunu verebilir![]()
Bana öyle vermezlerse tabikii yaparim asmak lazim kesmek lazimİyiki yarismaya katılmıyor ha yürüyen trip oy vermeyen herkesi sıra dayagindan geçirir![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Senide tebrik ederim cnm.Çok tşk ederim canımaman diyim sen o zaman kimseye oy verme kazen abi gibi oy verdiği kişi sonuncu oluyor
![]()
![]()
![]()
Tşk ederim Papatyam sağol canım benimSenide tebrik ederim cnm.![]()