• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Demek onun için geziyormuş kaptanımız oralarda 😂😂😂 Zipzip- Zipzip- Kaptanım gitmeyin öyle yerlere 😯 sonu kötü oluyor 😂😂😂 1.lik gelse bile 🧿❤ Tebrik ederim 1.liğinizi
Siz burada gönlümüzün 1.cisisiniz başka topiğe ne gerek var ❤😘😘😘

Süpersin tebrik ederim 🧿
Kız neden oyle diyon gidip pasta yapti kaç kisi icinden birinci oldu Gulumse24 Gulumse24 3.oldu yaptilar kazandılar hediye yollucaklar neguzel iste :işsiz:

Demek onun için geziyormuş kaptanımız oralarda 😂😂😂 Zipzip- Zipzip- Zipzip- Zipzip- Kaptanım gitmeyin öyle yerlere 😯 sonu kötü oluyor 😂😂😂 1.lik gelse bile 🧿❤ Tebrik ederim 1.liğinizi
Siz burada gönlümüzün 1.cisisiniz başka topiğe ne gerek var ❤😘😘😘
Teşekkür ederim canım 🤩🤩🤩
Bundan sonra ayda 1 olacak yarışma cok fazla gitmeyeceğim:-)

gunaydin kizlar :KK49:sabah sabah pogaca mi börekmi dersin kacamaklar eee baslayinca sonu gelmiyor demeyin geliyor degip öglen ve aksam cok ama cok az ve saglikli yiyerek gunluk kalorimi dengelecegim..en buyuk hata bir ögun kactiysa tum gun gitti yarin baslarsin mantigi ..:KK36: guzel gun
Gunaydin canım
Artik guzel menulerini bekliyoruz 🥰

Bende sabah tartıldım 56,9 geldim 😭😭😭
Anlamıştım şiştiğimi +700 deyim
Zipzip- Zipzip-
sudem34 sudem34 asysss asysss
İzin işi olmadığına göre bu Cuma challenge başlıyoruz değişiklik yok planda eğer 56,2 den daha fazla çıkarsam, kendi aramızdaki tartıda 56,2 den sayarız benim kilomu 💕 bakalım kim challenge kazananı olacak 🍀🍀🍀

Bende sabah tartıldım 56,9 geldim 😭😭😭
Anlamıştım şiştiğimi +700 deyim
Zipzip- Zipzip-
sudem34 sudem34 asysss asysss
İzin işi olmadığına göre bu Cuma challenge başlıyoruz değişiklik yok planda eğer 56,2 den daha fazla çıkarsam, kendi aramızdaki tartıda 56,2 den sayarız benim kilomu 💕 bakalım kim challenge kazananı olacak 🍀🍀🍀
Cumaya kadar atarsin odemi canim stres yapma 🥰🥰

İyiki yarismaya katılmıyor ha yürüyen trip oy vermeyen herkesi sıra dayagindan geçirir :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Bana öyle vermezlerse tabikii yaparim asmak lazim kesmek lazimEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK gerci beni sevmeyen cok burdada bana neden versinler diye bir dusundum:deli:

Back
X