• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Herkese iyi geceler bi kaç gün gelemedim yoğunluktan ani bi durumdan kaynaklıda sabah 5 te yola çıkacağım Zipzip- Zipzip- kaptanım beni bu hafta iki haftalık izne ayırabilir misin cuma günü elimden geldiğince bildirim yapmaya çalışacağım
Bir isteğim daha olacak bu iki haftalık süreçte spor puanlarını malesef takip edemeyeceğim gönüllü olarak iki haftalık yardım edebilecek birisi olursa çok sevinirim
Cuma günüde sonuçları yazarım Ama tam ayrıntılı olmayabilir telefondan yapabildiğim kadarıyla halledeceğim çok özür dilerim şimdiden:KK42:
Hayırdır canım nereye? Ne oldu? Ben biraz hastayım canım mazeretim var 😟 tutan olmazsa sen gelene kadar herkes kendi yapsın olmadı😂iyi bak kendine iyi yolculuklar

Ayyy bu muymuş. :KK57: Yahu inanmazsın, google fotoğraflar sonucunda en çok beğendiğim de buna çok benzer bir şeydi. Başka örneği var mı bilmiyorum, yoksa direkt seninkidir. Çok güzel görünüyor, eline sağlık. :KK68:

Her şey yolundadır umarım. Su gibi git, su gibi gel.

Teşekkür ederim iyi dileklerin için. :)

Herkese günaydın. :KK54:
Yeni işin hayırlı olsun canım ❤️❤️❤️ Sağlıklı bol kazançlı mutlu huzurlu bir iş olsun 💕💕💕

Ediyorum edeceğim. Ben transferdeyken de annem Meryem suresi okuyacak. İşimiz yalnizca Allah a kaldı işte 😊
Pazartesi saat kaçlarda olacak transferin biz de dua edelim????
Transfer nasıl oluyor ne kadar sürüyor??? Tabi özel değilse

Back
X