İstanbul da deprem oldu hissettiniz mi. Ben bahçeye çıkmıştım sandalyede sağa sola sallandım resmen![]()
5'in altını hissetmek için oturuyor ya da yatıyor olmam gerekiyor genelde. Hareket ederken hissetmiyorum. Bunu da hissetmedim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İstanbul da deprem oldu hissettiniz mi. Ben bahçeye çıkmıştım sandalyede sağa sola sallandım resmen![]()
Ediyorum edeceğim. Ben transferdeyken de annem Meryem suresi okuyacak. İşimiz yalnizca Allah a kaldı işteAy çok heyecanlı o 12 gün içinde durmadan dua et...![]()
Yarın kaç çıkarım bilmiyorumkaç çıktın ?
Sağol canım![]()
Sağlıkla kucağına alırsın umarımEdiyorum edeceğim. Ben transferdeyken de annem Meryem suresi okuyacak. İşimiz yalnizca Allah a kaldı işte![]()
Söylediler de biz hissetmedikİstanbul da deprem oldu hissettiniz mi. Ben bahçeye çıkmıştım sandalyede sağa sola sallandım resmen![]()
Teşekkür ederim hala hastayım boğazım kötü ama iyi olacağım benim biraz uzun sürüyor böyle durumlardagünaydın cnm nasıl oldun?
biraz daha iyi misin??
Hayırdır canım nereye? Ne oldu? Ben biraz hastayım canım mazeretim varHerkese iyi geceler bi kaç gün gelemedim yoğunluktan ani bi durumdan kaynaklıda sabah 5 te yola çıkacağımZipzip- kaptanım beni bu hafta iki haftalık izne ayırabilir misin cuma günü elimden geldiğince bildirim yapmaya çalışacağım
Bir isteğim daha olacak bu iki haftalık süreçte spor puanlarını malesef takip edemeyeceğim gönüllü olarak iki haftalık yardım edebilecek birisi olursa çok sevinirim
Cuma günüde sonuçları yazarım Ama tam ayrıntılı olmayabilir telefondan yapabildiğim kadarıyla halledeceğim çok özür dilerim şimdiden![]()
sağol canımGeçmiş olsun![]()
Yeni işin hayırlı olsun canımAyyy bu muymuş.Yahu inanmazsın, google fotoğraflar sonucunda en çok beğendiğim de buna çok benzer bir şeydi. Başka örneği var mı bilmiyorum, yoksa direkt seninkidir. Çok güzel görünüyor, eline sağlık.
Her şey yolundadır umarım. Su gibi git, su gibi gel.
Teşekkür ederim iyi dileklerin için. :)
Herkese günaydın.![]()
Sorun olmaz canimSelam kızlar
Eba zoom paket bırakmıyor netim dayanmıyor az girebilirim
Zipzip- yarın 13 e kadar ders var bildirim 13 den sonraya kayabilir sorun olur mu?
Yeni işin hayırlı olsun canım ❤❤❤ Sağlıklı bol kazançlı mutlu huzurlu bir iş olsun![]()
Pazartesi saat kaçlarda olacak transferin biz de dua edelim????Ediyorum edeceğim. Ben transferdeyken de annem Meryem suresi okuyacak. İşimiz yalnizca Allah a kaldı işte![]()
Niye bu topikte olduğumuz şimdi anlaşıldıDün ne kadar kalori harcadiysam bugün eksi gördum ucundan
![]()
Bizim burada fena hissedildiİstanbul da deprem oldu hissettiniz mi. Ben bahçeye çıkmıştım sandalyede sağa sola sallandım resmen![]()