• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kizlar bu kilo verme isi çok zor birhafta dikkat et eksi ol sonra bir gün kacamak yap hemen tartıda arti gel nasil zayifliycagjx biz kilo verenlerden tavsiye bekliyorum
Diyet yaparken cok az yedigimiz icin biraz fazla yediğimizde vücut direk arti olarak dönüş yapiyor canim
Uzun zamandır 55-57 bandindayim bir gun cok yedigimde 2-3 gun icinde yine eksi haline dönüyor ama yediklerime dikkat ediyorum canım
Spor yapmiyorum birde spor yapsam daha guzel olacak ama :(:(

cok gxuel vermissn canim malesef ben hedefi tutturamadım
sağol 🥰🥰🥰
Çok tatlısın 🥰, o işler için koşturuyorum bakalım, çok iyi bir antrenör var, antrenörleri eğitiyor. Özlem demirbaş, onunla görüşücem, bu işler nasıl oluyor diye yakında bakalım 🥰
azmine hayranım 🤩🤩🤩 tatlı dilli iyi kalplisin yolun açık biliyorum 🥰🥰🥰
Tebrikler canim benim nasil oldun iyisindir umarim🤗🥰
Azmin gücü tebrik ederim seni canim boyke devam 🥰
Ooo ne guzel ben katilamadim en sinki yarisa girmemle cikmam bir oldu ne guzel vermissin🤗🥰
Vermissin ya kiz isde tebrikler🥰
sağol canım sizler iyi örnekler siniz bana yolunuzdan gidiyorum 🥰🥰🥰🥰
Hadi hayırlısı güzel eksiler diliyorum hepinize
inşallah 🥰🥰🥰 senin bu haftaki gibi olsa🤣🤣😁😁yeme yanında yat 🥰
😆😆evet yaa kilo hemen alınıyor sinir oluyorum😏
Afiyet olsun 🤭 bende tereyağlı ballı ekmeği gömdüm az önce 😆
Ha ha bir dilim de esmer ekmeğe sicakken tereyağ sürdüm çaktırma 🤣🤣🤣🤣

Aaa üzüldüm. :KK43: Geçmiş olsun ve sonrası için bol şans.

Ama işte yemekleri ödül olarak görmekten vazgeçmedikçe kilo korumak biraz zor olur. :) Afiyet olsun tabi, ama onun acısını sporla çıkar bence. :)

Ay ne güzel, haydi hayırlısı. :)

Herkese günaydın. Kilo verenleri tebrik ederim, :KK9:kalabalık yapmamak adına alıntılamadım. Birazdan benimkini de yazacağım.
ben sistemi oturttum galiba 😁
Hafta içi tertemiz çünkü esmer ekmek de olsa canım daha çok yemek istiyor.
Hafta sonu basit küçük esmer ekmek üstü tereyağ filan ne bileyim işte dengeleme.
Menü kendimiz mi secicez peki canım varım varım katilcam ama menü hakkında kararsızım annemde olucam da :KK64:

Tebrikler canım 😍

Geçmiş olsun canım

Süpersin Tebrikler canım 😍

Çok geçmiş olsun canım
tebrikler 😍

Yarım kilo vermişsin ya üzülme tebrikler canım 😍

Amin hepimizin mübarek olsun üzümle reglde ben 2 kilo artı çıkarım normal bence :KK19:

Tebrikler canım 😍

Hayırlı cumalar 😘
Tebrikler canım 😍
menü free.spor ve kilo verme şartı var
Aman ben de sayfalar arasında seni arıyordum maşallah maşallah ne güzel de tutturmuşsun hedefini tebrik ederim.. 😍😍😍😍

Bazen bünyeyi şaşırtmak gerekiyor senin de öyle olmuş.... :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
Sağol canım 🥰🥰🥰🥰

Geçen cuma: 90.1
Bu cuma: 89,9
Fark: 0.2 kg
Yüzdesel fark: % 0.22

Çok fark sayılmaz ama ondalıkta 9 görmekten temelli kurtuluşum olur umarım. :)
8 li rakamlara Hosgeldin canim insallah tekrar 9 lu rakamlari görmezsin
Hafta basinda artin fazlaydi iyi vermişsin bugune kadar 😊😊

Canım karbonhidrat kes tamam işte 4 günde 1400 gitmiş
kim demis kahvalti kilo aldirmaz kahvalti beni mahveediyor karbonhidrat hep bu ögunde öglen ve aksam yemekleri daha kontrollu...haklisin cok tuketiyorum yarin itibari kahvaltida karbonhidrati azaltayim bakayim cok zor olacak ...tavsiyen icn 😘😘😘😘

kim demis kahvalti kilo aldirmaz kahvalti beni mahveediyor karbonhidrat hep bu ögunde öglen ve aksam yemekleri daha kontrollu...haklisin cok tuketiyorum yarin itibari kahvaltida karbonhidrati azaltayim bakayim cok zor olacak ...tavsiyen icn 😘😘😘😘
Kahvaltıyı 14 de yap.
Dün ben öyle yaptım 😁
Ama ekmeksiz 🤣🤣🤣

Geçen cuma: 90.1
Bu cuma: 89,9
Fark: 0.2 kg
Yüzdesel fark: % 0.22

Çok fark sayılmaz ama ondalıkta 9 görmekten temelli kurtuluşum olur umarım. :)
Tebrikler 🤩🤩🤩
8 e merhaba 😁
Bir kaç ay önce bende 8 dim şimdi 6 ya koşuyorum 🤩🤩
Seninde öyle olur inşallah 🥰

Kızlar hepinizden özür dileyerek kilo bildiriyorum, hem geç kaldığım için hem de artı olduğum için. Bazı geceler hastanede geçti ne yedigime dikkat edemedim bu hafta, inşallah yarın evime dönmüş olacağım.

Geçen cuma 66.4
Bugün 67
Fark +600
Oran % - 0.90

***6.Takım 693. Etap ***

Nidsalii(54.8///)bildirimsiz izine ayrilmak istiyor 2020 yılı 1.izin hakkı
Felicio(56.2/55.9/0.3/%0.53)
PAPATYAM(70.8/69.3/1.5/%2.12)
sudem34(71.9/71.2/0.7/%0.97)
birmuhendisanne(65.1/64.4/0.7/%1.08)
asysss (65.7/64.9/0.8/%1.22)
Orjinalisim(84.7/84.5/0.2/%0.24)
Tesnim1989(75.3/74.8/0.5/%0.66)
Faunaa(79.2/78.7/0.5/%0.63)
Yazagelen (90.1/89.9/0.2/%0.22)
snglmlk(66.4/67.0/+0.6/-%0.90)
missadangel (83.9/82.9/1/%1.19)
Puffer(69.7/69.4/0.3/%0.43)
Sguat girls(75.1///)kendi istegiyle ayrildi

6.Takım Ortalamasi:%0.599

6.Takim Free liste 693.Etap

Bonus(110.1)656.etapta 106.8 ile bildirimsiz izine ayrildi
selensu82 (57/56/1/%1.75)
Zeynolin44 (76.8///)sabit680.etapta 73.6 ile izne ayrildi
Yazankalem (85.0/)yeni üye, B.t:31.08,B.k:87,H.k:65
Elhan (61.3/60.4/0.9/%1.47)
Yarenzzzz (72.8/72.5/0.3 /%0.41)692.etapta 72.5 ile bildirimsiz saglik iznine ayrildi

Son düzenleme:
Tebrikler 🤩🤩🤩
8 e merhaba 😁
Bir kaç ay önce bende 8 dim şimdi 6 ya koşuyorum 🤩🤩
Seninde öyle olur inşallah 🥰

Teşekkür ederim. :KK68:

Kızlar hepinizden özür dileyerek kilo bildiriyorum, hem geç kaldığım için hem de artı olduğum için. Bazı geceler hastanede geçti ne yedigime dikkat edemedim bu hafta, inşallah yarın evime dönmüş olacağım.

Geçen cuma 66.4
Bugün 67
Fark +600
Oran % - 0.90

Siz iyi olun, kilo verilir.

Geçen cuma 66.4
Bugün 67
Fark +600
Oran % - 0.90
Olsun canim arada artilarimiz olur hem herseye ragmen kilo bildiriminde bulundun haftaya daha guzel olur saglik olsun kilo verilir her zaman 🥰🥰🥰

Kizlar bu kilo verme isi çok zor birhafta dikkat et eksi ol sonra bir gün kacamak yap hemen tartıda arti gel nasil zayifliycagjx biz kilo verenlerden tavsiye bekliyorum
Sıfır kaçamak, bol spor, bol su canım ve yemek yiyerek doğru gıdaları doğru menülerle az değil kararında yiyerek
Benden daha çok kg verenler var haddim olmayarak formülüm bu💕

Ailevi problemler nedeniyle gelemeyecegim yazmis:(
Selam kızlar
Kilom sabit
Canım Bişey yapmak istemiyor bitsin bu süreç artık psikoloji adına bisey kalmadı evin içinde sıkıldık çocuklara öğretmen olduk yetişemiyorum birçok şeye 😞😞😞
Allah sabir versin canim insalllah okullar yeniden açılır bizde okuyan cocuk olmayınca bu sürecin pek farkinda degiliz :(

Back
X