- 8 Eylül 2016
- 103.563
- 438.803
- 898
- 36
Aynen canim bu hafta düşük ortalamalarBu hafta herkes az vermiş desene
Hem sondan hem bastan ortadayiz iste4mü![]()
![]()
![]()
![]()
sondan olanmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canim bu hafta düşük ortalamalarBu hafta herkes az vermiş desene
Hem sondan hem bastan ortadayiz iste4mü![]()
![]()
![]()
![]()
sondan olanmi
Olur okadarAynen canim bu hafta düşük ortalamalar
Hem sondan hem bastan ortadayiz iste![]()
Sen benim yerime belirle nasıl olsa tutturamayacam

Zaten hedef tutturmak benim isim dimeSen benim yerime belirle nasıl olsa tutturamayacam![]()
Tarihi tam anlamadım. Ekim sonuna kadar ise 4 kg ditorum ben 1 ayda verebişirim rahat rahat.Tamam ablacim![]()
paketim yetmiyor bahane gibi gelmesin .
Geçen hafta yoruldun.
Sana yap demeye kıyamıyorum
Eğer ki yapmam dersennAsiye olsun o zaman
![]()
Ekim sonuna kadarTarihi tam anlamadım. Ekim sonuna kadar ise 4 kg ditorum ben 1 ayda verebişirim rahat rahat.![]()
Olur okadar![]()
Canlarım ikinizde ciddi kilolar vermişsiniz bünye diyete alışınca oluyor öyle atraksiyonlar ama hedefleri çoğunlukla tutturursunuz eminim o nedenle hem zorlayacak hem yapabileceğiniz hedefler belirleyinSen benim yerime belirle nasıl olsa tutturamayacam![]()
Giz sus taşa tutatlar seniZaten hedef tutturmak benim isim dime![]()
![]()
500gram vermek yerine 2kilo alan ben hedefimi boyle tuttururum
Valla daha içimden hiç bişey yapmak gelmiyor korusam bana yeter canimCanlarım ikinizde ciddi kilolar vermişsiniz bünye diyete alışınca oluyor öyle atraksiyonlar ama hedefleri çoğunlukla tutturursunuz eminim o nedenle hem zorlayacak hem yapabileceğiniz hedefler belirleyin ❤❤❤
Fit olmak kıyafetlerin yakışması vs belki motive eder seni canım tabiki senin vücudun senin kararın saygı duyuyorumValla daha içimden hiç bişey yapmak gelmiyor korusam bana yeter canim
Canım kolaylık olsun diye istersen cuma sadece toplu kilo ve spor bildirimi veririz.asysss canım sen yapar mısın?
Olmaz dersen çocuk vs durumlarından hastayım ama el mahkum ben yaparım canım![]()
Sonuncu olmamışız yaKizlar bu hafta 4.cuyuz
Bugün kaynanam diyoki zayıflama hasta olursunFit olmak kıyafetlerin yakışması vs belki motive eder seni canım tabiki senin vücudun senin kararın saygı duyuyorum![]()
Şuan için hazır değilim dikkat ediyorum ama diyet modunda değilim canım tabiki tekrar başlamayı düşünüyorumFit olmak kıyafetlerin yakışması vs belki motive eder seni canım tabiki senin vücudun senin kararın saygı duyuyorum![]()
Canım günlük hesap verince daha çok motive oluyoruz ve bugünden başladıkCanım kolaylık olsun diye istersen cuma sadece toplu kilo ve spor bildirimi veririz.
Herkes evde kağıda yazıp not etsin.
Haftalık 2100 puan spor günde 300 olunca
Yüzde 1.5 kilo verimi.
Cuma listeyi yaparız
5 kişiyiz zaten missaangel de var
Bende korumak istiyorum belli 3 4kilo versem bana yetecek ama bazen olmuyo yemek istiyorum ertesi gün dengeliyorum hedef benim icin cok kötü oluyo hayal kırıklığı evet tamam yapicam dedigim anda psikoloji agir basıp ters tepki yapiyo bendeCanlarım ikinizde ciddi kilolar vermişsiniz bünye diyete alışınca oluyor öyle atraksiyonlar ama hedefleri çoğunlukla tutturursunuz eminim o nedenle hem zorlayacak hem yapabileceğiniz hedefler belirleyin ❤❤❤
Olur öyle canım yeter ki kararlı olBende korumak istiyorum belli 3 4kilo versem bana yetecek ama bazen olmuyo yemek istiyorum ertesi gün dengeliyorum hedef benim icin cok kötü oluyo hayal kırıklığı evet tamam yapicam dedigim anda psikoloji agir basıp ters tepki yapiyo bende