• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

paketim yetmiyor bahane gibi gelmesin .
Geçen hafta yoruldun.
Sana yap demeye kıyamıyorum 🤩🤩🤩🤩
Eğer ki yapmam dersennAsiye olsun o zaman 😁😁😁

😘😘😘😘😘
asysss asysss canım sen yapar mısın?
Olmaz dersen çocuk vs durumlarından hastayım ama el mahkum ben yaparım canım💕

Canlarım ikinizde ciddi kilolar vermişsiniz bünye diyete alışınca oluyor öyle atraksiyonlar ama hedefleri çoğunlukla tutturursunuz eminim o nedenle hem zorlayacak hem yapabileceğiniz hedefler belirleyin ❤❤❤
Valla daha içimden hiç bişey yapmak gelmiyor korusam bana yeter canim

asysss asysss canım sen yapar mısın?
Olmaz dersen çocuk vs durumlarından hastayım ama el mahkum ben yaparım canım💕
Canım kolaylık olsun diye istersen cuma sadece toplu kilo ve spor bildirimi veririz.
Herkes evde kağıda yazıp not etsin.
Haftalık 2100 puan spor günde 300 olunca
Yüzde 1.5 kilo verimi.
Cuma listeyi yaparız 🥰🥰🥰🥰
5 kişiyiz zaten missaangel de var

Fit olmak kıyafetlerin yakışması vs belki motive eder seni canım tabiki senin vücudun senin kararın saygı duyuyorum 💕💕💕
Şuan için hazır değilim dikkat ediyorum ama diyet modunda değilim canım tabiki tekrar başlamayı düşünüyorum

Canım kolaylık olsun diye istersen cuma sadece toplu kilo ve spor bildirimi veririz.
Herkes evde kağıda yazıp not etsin.
Haftalık 2100 puan spor günde 300 olunca
Yüzde 1.5 kilo verimi.
Cuma listeyi yaparız 🥰🥰🥰🥰
5 kişiyiz zaten missaangel de var
Canım günlük hesap verince daha çok motive oluyoruz ve bugünden başladık
asysss asysss missadangel missadangel Orjinalisim Orjinalisim bildirimleri ve etiketi unutmayalım ( asysss asysss kabul ederse onu yoksa beni) yüzde %1,5 kilo verme ve 2000p challenge başlamış bulunuyor 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Tek ricam

Canlarım ikinizde ciddi kilolar vermişsiniz bünye diyete alışınca oluyor öyle atraksiyonlar ama hedefleri çoğunlukla tutturursunuz eminim o nedenle hem zorlayacak hem yapabileceğiniz hedefler belirleyin ❤❤❤
Bende korumak istiyorum belli 3 4kilo versem bana yetecek ama bazen olmuyo yemek istiyorum ertesi gün dengeliyorum hedef benim icin cok kötü oluyo hayal kırıklığı evet tamam yapicam dedigim anda psikoloji agir basıp ters tepki yapiyo bende

Bende korumak istiyorum belli 3 4kilo versem bana yetecek ama bazen olmuyo yemek istiyorum ertesi gün dengeliyorum hedef benim icin cok kötü oluyo hayal kırıklığı evet tamam yapicam dedigim anda psikoloji agir basıp ters tepki yapiyo bende
Olur öyle canım yeter ki kararlı ol 👍 ne yollardan geçtin buraya gelene kadar yaparsın sen canım yeter ki hazır hisset ❤️

Back
X