• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bugünkü menüm
Sabah 09:30 aç karnına 2 bardak su 2 i limonlu, 2 kuru kayısı, 1 ceviz
Kahvaltı saat 10:00
1 haşlanmış yumurta, 50 gr kadar köy peyniri, 4 zeytin, 1ndomates,5 dal maydanoz, 2 şekersiz çay, 1 dilim tam buğday ekmeği üstüne 1 tatlı kaşığı bal, tereyağ ekmek üstüne, 1 kupa yeşilçay
Saat 11:00 şekersiz Türk kahvesi
Saat 13:00
1 dilim havuçlu kek, 1 top dondurma, 1, 5 bardak lıght kola
Saat 14:00 1 haşlanmış mısır, 1 maden suyu
Akşam 17 : 30
6 sıkım çiğ köfte, 1 bardak ayran, 4 yaprak marul, domates
Gün içinde 4 litre su içildi
Bugün baya karıştırdım 🙈
Zipzip- Zipzip-

Egzersiz
40 dakika Tempolu yürüyüş_ 100 puan
30 dk bölgesel _ 180 puan
Leslie 1 mil_ 45 puan
Toplam = 325 puan
N Nidsalii

Çok şükür ikinci bebek de çıktı canım. Çarşamba öğleden sonra taburcu oldu. Artık evlerindeler. Geldiğimden beri kardeşimle hep ben kaldım, bebeklere birlikte baktık ona öğrettim. Çok acemi çok korkuyor, bebekler de o kadar minnak ki. Onlarla ilgilenirken telefonu elime alamadım malesef. Çok özledim sizleri ama dönüyorum artık aranıza 🤩🤩

Eki Görüntüle 2696604
Baksanıza şunun minikligine 😍😍
Çok sevindim❤️❤️❤️Maşallah 🧿 teyzesi bal bunlar 💕 onlar varken bol bol hasret gider ayrı şehirlerde zor 💕🧿🧿🧿 bende teyzelerimi çok severim hakları hiç ödenmez ❤️❤️❤️ Sen de çok güzel bir teyze oldun 🧿🧿🧿

Bende menümü bırakayım Zipzip- Zipzip-
Spor olarak N Nidsalii
12000 adım 180p
45 dk Leslie 180p
Toplam 360p

Eklentiler

• 3DCD2F52-DF42-4EAE-9DFB-1F68D8F4D9FF.webp
    3DCD2F52-DF42-4EAE-9DFB-1F68D8F4D9FF.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 20
  • E57EC37C-AB33-45E2-BB2F-0D57ED5C367C.webp
    E57EC37C-AB33-45E2-BB2F-0D57ED5C367C.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 22
  • AD9F1D2D-D72C-4A35-B7D4-75D4D6852A3E.webp
    AD9F1D2D-D72C-4A35-B7D4-75D4D6852A3E.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 27
Bugun babaanne için gelen misafirler tüm yılın misafirleriydi sanki bitmek bilmedi tüm köy bizim evde toplandı neyse anneme gelldim kurtuldum :-)
Çok şükür çok çok iyi maşallahı var benden sağlam eski toprak :KK48:
Menümü yazıp yatacağım çok yorgunum hiç oturmadim hep çay servisi filan millet virüs demiyor geliyor ama yaklaştırmadik fazla yaşlı ne de olsa
Sabah 4 dilim organik t.b ekmeği peynir zeytin menemen azcik tereyağ bal
Ara bir kupa kahve iki kare bitter
Akşam( aslında ikindi )çok karışık misafirler yüzünden hiç yazmasam :rolleyes: herşeyden az az yedim daha çok kısır yedim minik poğaça iki tane kurabiye
Ara: 1 şeftali
Spor 30 dk yürüyüş eşimle yürüdük geldik yorgunluktan fazla yuruyemedim yarın çeki düzen vereceğim 😊
Canım bu menü ne böyle 😂😂😂 hem de ne güzel gidiyorken hiç oldu mu bu?
yarından tezi yok organik morganik farketmez tam buğday ekmeği 1 dilimi geçmesin hem o poğaça kurabiye ne 😟😟😟 emeklerin çöp olmasın 🙏

ADINIZ:
YAŞINIZ:39
BOYUNUZ:160
KİLONUZ:62
HEDEF KİLONUZ:56
MEDENİ DURUMUNUZ:evli

MESLEGINIZ:muhendis
ÇOCUK SAYISI:3

DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:hayır diye hatırlıyorum
KİLO ALMA NEDENİNİZ:dikkat etmemek
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:hayir
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:kendimi daha iyi hissetmek
aslında 57 kiloydum ama bi ara ne oldu anlamadım 63 oldum bir dahada veremedim 6 ay önceydi. Tüm kıyafetlerim kaldı öyle. Bir türlü beceremedim 5 yada 6 kilo vermeyi. 3 hamilelik yaşadım. Defalarca kilo verdim ama bu sefer bir türlü irade gösteremedkm.
Çok doğru bir yere geldin ❤️ Bence kararlıda olursan çok iyi sonuçlar alırsın ve sürekli aktif ol ki daha hızlı verebilesin 💕

ADINIZ:

aslında 57 kiloydum ama bi ara ne oldu anlamadım 63 oldum bir dahada veremedim 6 ay önceydi. Tüm kıyafetlerim kaldı öyle. Bir türlü beceremedim 5 yada 6 kilo vermeyi. 3 hamilelik yaşadım. Defalarca kilo verdim ama bu sefer bir türlü irade gösteremedkm.
Hoşgeldin🙋‍♀️

Iyi geceler kizlar :KK36:
.
İyi geceler...
ADINIZ:

Ay hoşgeldin bende de 3 çocuk var ve öğretmenim 😀😀😀 çalışan ve 3 çocuklu görünce kendimi ona daha bir yakın hissediyorum
Ben de buraya 11 agustosta 72.9 ile başladım bugun 64.9 um...
Burası bir harika kızlar harika buranın müptelası oldum inşallah sen de hemen verirsin zaten vermen gereken az benden önce mezun olursun
Vki ve kilo yu gösteren görseli nasıl ekliyoruz
ust satırda zil var mesaj işareti var onun yanındaki profilinin üzerine tıklıyorsun hesap detaylarından yapıyorsun cnm sayfanın en altında...
Bana da buradaki kızlar tarif etmişti sağolsunlar...
PAPATYAM PAPATYAM iyi geceler canım 💕💕💕
Başka uyumayan varsa size de iyi geceler 💕💕💕
iyi geceler❤️❤️❤️
iyi geceler şampiyon 🤩🤩🤩👸👸👸

Back
X