- 17 Mart 2010
- 26.780
- 68.596
- 1.123
Valla canin çekmesin ama bir güzel uyudumİ
İyi geceler sana Sudem uyu uyu 100 gr 100 gramdır ama uyumasan mı acaba???![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla canin çekmesin ama bir güzel uyudumİ
İyi geceler sana Sudem uyu uyu 100 gr 100 gramdır ama uyumasan mı acaba???![]()
Evlilik yil dönümünüz kutlu olsun canım nice mutlu yillariniz olsunMerhaba canım kuzular nasılsınız?
Bugün patron dan izin istiyorum evlilik yıldönümümüz kutlayacağız eşime sürpriz yapıcamakşam yemeğinde içki içeriz tamam mı kaptanım
Zipzip-
Aynı uyuyoruz aslında ben geç yatıp geç kalkıyorum sana göre8 olmasa bile 7.30 da kalktim 11-12 arasinda da uyuyorum aksamlari canim
Hosgeldin canim aramıza ben elif 31 yaşındayim bekarim ankarada yasiyorum
Günlük menu ve spor paylaşımı yapiyoruz
Cuma ve pazartesi kilo bildirimi yapıyoruz
2 hafta deneme suresi var deneme suresi sornasi listeye dahil olabilirisn
Hedefin icin 56 demissin ama 55.8 dememizde sıkıntı olur mu liste icin baslangic kilonun yuzde 10 unu yazmamiz gerekiyor
Günaydın canım
Günaydın canim ❤❤
Yook abla 30 ekim cuma gunu 5 haftamiz var sen o zaman 59.5 ulaşıp koruma olursun![]()
haklısın canım insanlar hiç dinlemiyor ki bizimkiler de maalesef çok rahatBu misafir işi hiç iyi olmamış canım. Menü yüzünden değil pandemi yüzünden diyorum, daha duyarlı davransalardi keşke.

Yazin daha az uyuyordum simdi uyanasim gelmiyor :))Aynı uyuyoruz aslında ben geç yatıp geç kalkıyorum sana göre![]()
Merhaba canım kuzular nasılsınız?
Bugün patron dan izin istiyorum evlilik yıldönümümüz kutlayacağız eşime sürpriz yapıcamakşam yemeğinde içki içeriz tamam mı kaptanım
Zipzip-
Merhaba canım kuzular nasılsınız?
Zipzip-
Mutluluğunuz daim olsun. Evlilik yıldönümü üzü kutlarım, iyi eğlenceler afiyet olsun![]()
Ben eskiden gece baya geç yatardım sabahta geç kalkarım şimdilerde değişti çok geç yatmıyorum sabah erken kalkıyorum ama son 10 gündür bozuldu biraz. Dün 12:30 yattım ama sabah 10:30 da zor kalktım yatasım var bugün hepYazin daha az uyuyordum simdi uyanasim gelmiyor :))
Perşembe bittiğinde 2000p cepte olacakpardon canım 75 puan
Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canımMerhaba canım kuzular nasılsınız?
Zipzip-
Maşallah sanaGünaydın ☀☀☀☀
Güzel bir gün dilerim
Şimdi sabah yürüyüşüne çıkacağım bugün yürüyüş rekorumu kırmayı hedefliyorum en son en iyi yürüyüşüm 25863 dü bakalım aksilik olmazsa bugün ki spor konseptim yürüyüş ❤❤❤
Merhaba canım İstanbuldayımGünaydın cnm iyi yürüyüşler oralar soğuk değil sanırım
Sen nerede oturuyordun???
En kolayı yürümek bence ya da bir boosted arkasından odayı yapsan mükemmel olurMaşallah sana
Ben şuan kendimle cebelleşiyor um yürüsem mi bölgesel mi yapsam yoksa boosted mi yapsamyada kalkıp kızın odasını derin temizlik mi yapsam bir türlü karar veremiyorum
boş boş oturup TV izleyesim var
![]()
tamam canım sen de kampta mısınPerşembe bittiğinde 2000p cepte olacakgünlük 325p spor yapmak gerekecek canım ❤
Tez zamanda kavuşursunuz umarımYola çıktık canım şimdiden özledim onları, ciddi anlamda kokuları burnumda![]()
Kamp değil de meydan okuma dün başladık canım sende dahilsin yapman gereken en az spor puanını o nedenle yazdım
Sormatamam canım sen de kampta mısın
Buralarda sıcak ben şimdi yayladayım yürüsem olur ama karşıma yılan çıkar diye korkuyorum bu konudan baya bir muzdaribim hep beni buluyorlar ki çiftleşirlerken bile canlı canlı gördümMerhaba canım İstanbuldayımhava oldukça sıcak sabah keten mont aldım 13000 adım yaptım bile şimdiden birde akşam çıkacağım
![]()