• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Merhaba canım kuzular nasılsınız? 😇
Bugün patron dan izin istiyorum evlilik yıldönümümüz kutlayacağız eşime sürpriz yapıcam🙃akşam yemeğinde içki içeriz tamam mı kaptanım Zipzip- Zipzip-
Evlilik yil dönümünüz kutlu olsun canım nice mutlu yillariniz olsun 🥰🥰
Tamam bugun icebilrisin nasilsa hafta sonu cumaya kadar odemleri atarsin 😘😘

8 olmasa bile 7.30 da kalktim 11-12 arasinda da uyuyorum aksamlari canim 🥰

Hosgeldin canim aramıza ben elif 31 yaşındayim bekarim ankarada yasiyorum
Günlük menu ve spor paylaşımı yapiyoruz
Cuma ve pazartesi kilo bildirimi yapıyoruz
2 hafta deneme suresi var deneme suresi sornasi listeye dahil olabilirisn
Hedefin icin 56 demissin ama 55.8 dememizde sıkıntı olur mu liste icin baslangic kilonun yuzde 10 unu yazmamiz gerekiyor

Günaydın canım 🤩🤩

Günaydın canim ❤❤

Yook abla 30 ekim cuma gunu 5 haftamiz var sen o zaman 59.5 ulaşıp koruma olursun 🥰🥰
Aynı uyuyoruz aslında ben geç yatıp geç kalkıyorum sana göre 😁😁😁

Merhaba canım kuzular nasılsınız? 😇
Bugün patron dan izin istiyorum evlilik yıldönümümüz kutlayacağız eşime sürpriz yapıcam🙃akşam yemeğinde içki içeriz tamam mı kaptanım Zipzip- Zipzip-
Mutluluğunuz daim olsun. Evlilik yıldönümü üzü kutlarım, iyi eğlenceler afiyet olsun🙋‍♀️
Yazin daha az uyuyordum simdi uyanasim gelmiyor :))
Ben eskiden gece baya geç yatardım sabahta geç kalkarım şimdilerde değişti çok geç yatmıyorum sabah erken kalkıyorum ama son 10 gündür bozuldu biraz. Dün 12:30 yattım ama sabah 10:30 da zor kalktım yatasım var bugün hep 🙈

Günaydın ☀☀☀☀
Güzel bir gün dilerim 💕💕💕
Şimdi sabah yürüyüşüne çıkacağım bugün yürüyüş rekorumu kırmayı hedefliyorum en son en iyi yürüyüşüm 25863 dü bakalım aksilik olmazsa bugün ki spor konseptim yürüyüş ❤❤❤
Maşallah sana🧿🧿
Ben şuan kendimle cebelleşiyor um yürüsem mi bölgesel mi yapsam yoksa boosted mi yapsam 🤔 yada kalkıp kızın odasını derin temizlik mi yapsam bir türlü karar veremiyorum ☺️🤭 boş boş oturup TV izleyesim var 🤣

Maşallah sana🧿🧿
Ben şuan kendimle cebelleşiyor um yürüsem mi bölgesel mi yapsam yoksa boosted mi yapsam 🤔 yada kalkıp kızın odasını derin temizlik mi yapsam bir türlü karar veremiyorum ☺️🤭 boş boş oturup TV izleyesim var 🤣
En kolayı yürümek bence ya da bir boosted arkasından odayı yapsan mükemmel olur 💕

selamlar güzel bir haftasonu geçirmek dileğiyle
sudem34 sudem34 kamp bugün başlıyor dimi canım
Kamp değil de meydan okuma dün başladık canım sende dahilsin yapman gereken en az spor puanını o nedenle yazdım 💕 yüzde 1,5 kg vermek için gayret et canım 💕💕💕

Merhaba canım İstanbuldayım 💕 hava oldukça sıcak sabah keten mont aldım 13000 adım yaptım bile şimdiden birde akşam çıkacağım 💕💕💕
Buralarda sıcak ben şimdi yayladayım yürüsem olur ama karşıma yılan çıkar diye korkuyorum bu konudan baya bir muzdaribim hep beni buluyorlar ki çiftleşirlerken bile canlı canlı gördüm 😃😃😃
Neyse bu konular size çok uzak ben de 30 dk leslie yaptım şimdilik
Nidsalii bir video paylaşmıştı 150 puan diye onu yapsam 150 puan kabul eder misiniz???

Back
X