- 17 Mart 2010
- 26.780
- 68.596
- 1.123
Hadi yaBana sormadın ama ben ikizlermuhtemelen konuyu bir yerde kaçırdım ama olsun
![]()
Kapışma var 5 kişi yapıyoz
Burç kapışma si
Oglun eşin hangi burç?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi yaBana sormadın ama ben ikizlermuhtemelen konuyu bir yerde kaçırdım ama olsun
![]()
görev başında balımCanım kendini zorla 2 set yapmaya çalış tabiki her türlü kabülümüz 1 sıfırdan her zaman daha üstündür![]()
missadangel sende dahil ben iyi sonuçlar alın istediğim için biraz şansımı zorluyorum ❤❤❤ Tabi ki sizide
![]()
Boğa dan korkSüpersin yapmam diyenden korkmak gerekirmiş![]()
Bende stres anında yiyenlerdenimİnşallah canım ama tamamı ödem değil biliyorum, ne bulursak onu yemek zorunda kalmıştım çünkü.
Bir geleyim dedim özledimgörev başında balım![]()
Boğa dan kork![]()
Ben 10.000 bile zor yapıyorum vallaBir geleyim dedim özledimbugün ki yürüyüş bitince menü yazacağım ❤ Bakalım skorumu beğenecek misin canım
![]()
Bölgeselde bende çok kan ter içinde kalıyorum bir ara callenetics yapıyordum 50 dk da bitiyordum resmen çok zordu yine yapacağım 55 e gelmeyi bekliyorum bu hesapla haftaya başlarım herhalde sonrasında çok iyi hissettiriyordu bu bölgeseller öyle olmuyorBen 10.000 bile zor yapıyorum valla
Dikkat et bacağın ayak bilegin ağrımasın
Benim dün parmağımın biri su topladı
Çokta yürü medim halbuki dün 68 dk cik
Bugün 43 dk bölgesel yaptım korkuyom yarına kas ağrısı olur diye![]()
Yap kuzum yakışırBölgeselde bende çok kan ter içinde kalıyorum bir ara callenetics yapıyordum 50 dk da bitiyordum resmen çok zordu yine yapacağım 55 e gelmeyi bekliyorum bu hesapla haftaya başlarım herhalde sonrasında çok iyi hissettiriyordu bu bölgeseller öyle olmuyor
Sağol cnmSüpersin yapmam diyenden korkmak gerekirmiş![]()
Ne güzel bir haber... Sağlıkla büyüsünler...Sağol canım, çok şükür iyiler, bugün kontrolleri vardı, kilo falan almışlar.
Azcık öyle oluyor inatçı hırslı boğa...görev başında balım![]()
Boğa dan kork![]()
Ben yengeçFelicio
43 dakika bölgesel +6000 adım=348 puan
Çok yorgunum canlı ders baya yoruyor her sabah
Birde pazar vardı bugün git gel iyi kas yapmisimdir
Orjinalisim
missadangel hatunlar borçlarınız ne?
Burç kapışması ni hangi burç galip gelecek?
Leyla akrep
Asiye boğa
Ben boğa
Dün mü ama ben bugün sanmıştımdün başladı![]()
Aa ben de boğayimFelicio
43 dakika bölgesel +6000 adım=348 puan
Çok yorgunum canlı ders baya yoruyor her sabah
Birde pazar vardı bugün git gel iyi kas yapmisimdir
Orjinalisim
missadangel hatunlar borçlarınız ne?
Burç kapışması ni hangi burç galip gelecek?
Leyla akrep
Asiye boğa
Ben boğa
Bugün baya Spor yaptım sayın führerimCanım kendini zorla 2 set yapmaya çalış tabiki her türlü kabülümüz 1 sıfırdan her zaman daha üstündür![]()
missadangel sende dahil ben iyi sonuçlar alın istediğim için biraz şansımı zorluyorum ❤❤❤ Tabi ki sizide
![]()
Oğlum aslan, eşim akrep veya yay, yıllara göre değişiyormuş.Hadi ya
Kapışma var 5 kişi yapıyoz
Burç kapışma si
Oglun eşin hangi burç?
Stres yüzünden değil aslında canım, hastanede kalınca yemek konusu sıkıntı oldu. Dışardan kimseyi içeriye almiyorlardi kaçak kaldım kardeşimin yanında, bu yüzden çıkıp yemek alamadım, ekmek arası peynir şeklinde geçti. Eve çıkınca da bebekle ve kardeşimle ilgilenirken hem disardan yedik hem de evde aperatif takıldık çoğunlukla. Neden oldu bilmiyorum ama kardeşim bir türlü toparlanamadi fiziksel olarak. Ben çok mutlu olunca yemek yemem meselaBende stres anında yiyenlerdenim
Öfkemi yemekten çıkarırım
Eşim tam tersi yemez kilo verir.
Benim annemde ne zaman yapacaksın diye soruyor öyle arkadaşlarına falan anlatıp övünüyorSağol cnm
Annem babaanneme bakıyor ben spor yaparken büyük balkonumuz var orada oturuyor bana bakıp bakıp gülüyor
Yeter artık yeter diyor dinip bunaldın diyor...
Afiyet olsun canım iyi gecelerMerhaba. ...
Akşama kadar listeye uydum.
Akşam.
Taze fasulye yerine 1 kepçe nohut etli
2 kaşık bulgur pilav
2 kaşık turşu kavurma
Spor olarak.
![]()
1 saat 40 dakika tempolu yürüme
20 dk. Ayrobik 60 p..
2 saat temizlik
ve gerçekten çok yoruldum. İyi akşamlar.
Geçmiş olsun canım bilirim o bitik halı geçen sene ben de öyleydim umarım düzelir uykusuZipzip- kaptanım 2 hafta izne ayrılmak istiyorum bu ara hiç foruma giremiyorum bildirim de yapamıyorum oğlum hiç uyumuyor bitik haldeyim
Biraz düzensiz olmuş canım sporun yok mu afiyet olsunBugün baya karıştırdım malesef.
Sabah yumurta salatası. Peynir 1 dilim 5 adet zeytin.2 yk muhlama.3 dilim normal ekmek.domates salatalık. Biber
Ara 1 avuç çiğ çekirdek
1 tk keçi boynuzu özü
Aksam 1 orta dilim kavun
Yogurt 3 kabak dolma princsiz
Flitre kahve
1 gun kurusu
1 küçük kase puding
2 lt su
Princ pilavı pişirirken tadına baktım 1 yk
Tavuk sote mantarlı pisirirken tadı na baktım 2 yk
Afiyet olsun spor iyiMenüm
Sabah ılık limonlu su
Kahvaltı
2 kaşık çökelek
Domates biber
4 Zeytin
2 dilim peynir
3 çatal et kavurma
1 haşlama yumurta
1 dilim tb Ekmeği
Ara yok
Öğle
2 kaşık bulgur pilavı
1 yemek tabağı yoğurt
Ara 2 kuru incir
1 armut
Akşam mercimek çorbası
2 biber
1 dilim tb ekmeği
Akşam çayı yanında bir avuç sarı leblebi
3 litre su
30 dk leslie 120
30 dk bölgesel 180
6000 adım 90
Toplam 390 puan
Zipzip-
Felicio
Yürüyüş de mi yapamiyorsun canım afiyet olsun Allah kolaylık versin çocuklarla zor olur haklisinİyi akşamlar kızlar
Bugünkü menüm
Sabah (12.30)
3 halka sucuk, 5 zeytin , biraz peynir, salata, 2 küçük dilim kek, 1 dilim ekmek
Akşam (18.30)
Bir küçük tabak bezelye yemeği, salata, üç kaşık şehriye çorbası
Su: 2,5 litre
Spor yapanlara o kadar özeniyorum ki
Hiç enerjim kalmıyor benim ders, ev ,çocuklar derken.