- 17 Ocak 2017
- 688
- 4.113
- 113
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canim olur mu öyle şey arada yanlis etiketleri hepimiz yapiyoruzGunaydin herkese ben sabitim yine WC durumları
Ya bu arada dün uykuluyken yazdım ya kaptanım adını yanlış etiketlemisim özür dilerim![]()
Kayinvalideler genelde öyledir canım napcanOl cnm maydanoz ol adamları çekiştirelim saka yollu annesine oğlum şöyle oglun böyle derim de hep oğlunu korur canım kayinvalidem![]()
Kaptanım nickin mi değişti ?Zipzip-

Teşekkürler kaptanımGünaydın canim olur mu öyle şey arada yanlis etiketleri hepimiz yapiyoruz![]()
Kilomuz aynı sayılır 1 ay sonra hedefim 84 olmak
Ne kadar çok spor yaparsam o kadar kaçamak yapmam sporuma kıyamıyorum o zaman![]()
Varimmmm kapışalımKapışalım mı?
Kaçla başlamıştın sen? Ben 1 aya 86-87 olsam çok sevinirim. Ama kapışırsak bakarsın hızlanırım.![]()
Varimmmm kapışalım. 90.6 ile takıma girdim gecen hafta. 102 kiloyla başlamıştım 4 ay önce. Seni özel takipteyim hadi başladık
![]()
Evet hikayemiz cok benziyor. Bende yıllardır 75 üzerine hic çıkmamıştım. 8 ay önce doğum yaptigimda 90 kiloydum emzirme döneminde 102 oldumBen 94'le girdim, 1.5 ay falan oldu, o zaman başladım diyebilirim. Ayda 3 vermişsin yine, ne güzel. Hikayemiz benziyor, ben de daha önce bu kilolara hiç çıkmamıştım, 15 yıldır 75 civarında yaşayıp gidiyordum. Nasıl böyle oldum anlamadım. 94'e dayanınca rejim+spora başladım, bir türlü inmeyince doktora gittim, klasik insülin direnci çıktı. İlaçtan sonra vermeye başladım çok şükür. 33 yaşımdayım, İstanbul'dayım ben de. Hedef kilomuz da yakın sayılır, yolculuk uzun. :) İsmim Funda, madem rakip olduk hatırlatma geçeyim.
Menülerin de iddialıymış. :) En azından seni yakalayana kadar ben de iddialı menüler yazmaya çalışacağım. Bu aralar vakitsizlikten spor yapamıyorum ne yazık ki, kısa zamanda kolay kolay yapabileceğe de benzemiyorum.
Gazamız mübarek olsun diyelim.![]()
Diyetisyenden simdi geldim 15 kilo vermem gerekiyormuş vücudumda cok fazla ödem oldugunu soylediDaha sık sık beslenmen daha çok yemek Yemen lazım ve her öğünde protein karbonhidrat dengesini kurman lazım haftada 1 kilo çok iyi o bir kiloyu aslında aç kalmadan daha iyi verirsin başka detaylar öğrenirsen sen de bizimle paylaş canımbu diyetisyen sana çok iyi gelecek yağını kasını ölçer herşey tartı sonucu demek değil kiloyu yağdan vermen önemli birde metabolizma hızını yükseltmen gerekir sanırım o da yanlış beslenmekten düşüyor
ben bildiklerimi biraz paylaştım ama tabiki diyetisyen daha iyisini bilir ve sana ölçümlerine göre ayarlanmış bir liste verir
şimdiden hayırlı olsun bence çok doğru bir karar aldın
![]()
Evet hikayemiz cok benziyor. Bende yıllardır 75 üzerine hic çıkmamıştım. 8 ay önce doğum yaptigimda 90 kiloydum emzirme döneminde 102 oldum30 yaşındayım bende istanbuldayım Bahar ismim. Spora benim de vaktim cok olmuyor ama sporsuz da olmuyor. Mayalı hamur gibiyim sıkılasmam lazim. Günlük yarim saat spora ayirabilirsek süper olur. Ilerleyen zamanlarda detoks da yapalim. Ayran detoksu yapmıştım daha önce tartıda eksi görmek cok motive ediyor. Aksam 7 den sonra su ve cay dışında birsey yemiyorum. Bugun protein ağırlıklı besleniyorum dun kacamak yaptigim icin. Bence biz yine 75 olabiliriz Funda hatta 60 li rakamlarda neden olmasın
![]()
Benim grubu bile şaşırmışlığım varGunaydin herkese ben sabitim yine WC durumları
Ya bu arada dün uykuluyken yazdım ya kaptanım adını yanlış etiketlemisim özür dilerim![]()
60'ı zorlayalım o zaman60'ın üstü kurtarmaz artık ya. :) Kilo ne kadar hafif olursa koruması o kadar kolay oluyor. 75 90'a çıkıyormuş, gördük. 60 olursak belki en fazla 70'e çıkarız. :) Benim akşam yemeği biraz geçe kalıyor mecburen, 20:00 gibi oluyor. En azından yoğurt gibi hafif tutmaya çalışırım diyorum.
Liste vermiştir canım sen dediği gibi ye sakın az yeme olur muDiyetisyenden simdi geldim 15 kilo vermem gerekiyormuş vücudumda cok fazla ödem oldugunu soyledi
Bana aksam meyve yemeyi yasakladı aksam yemeğini en geç 19 da bitirmiş olmam gerektiğini söyledi
Sonradan acikirsam bir avuc leblebi eti formun yarim paketi salatalik 2 tane ceviz falan yiyebilirmsm
İyiliğine çok iyi kayınvalidem severim de kendisini ama oğluna da toz kondurmaz bazen ne yapcan öyle der güler geçerKayinvalideler genelde öyledir canım napcan
![]()
60'ı zorlayalım o zamansadece yogurt az olmazmi
Günaydın eksin çok güzel cnmGünaydın Hanımlar
Cuma günkü kilo:78
Pazartesi:77.4
Günaydın cnm olsun cumaya eksi olur benim de var bi senin kadar farkımGünaydın ☀ ☀ ☀
güzel bir hafta dilerim
Cuma tartım 55,0
Bugün tartım 55,6
Fark +600 gram almışımbiraz normal yedim aslında almamam gerekirdi dün +500 dü Cuma ya -300 en az yapmaya çalışacağım
kaptanım
Zipzip-
17-18 aksam yemeği olabilir 2 ara öğün mü yapcaksinZorlayalım. :)
Geç saatte daha fazla yersem iyi olmaz gibime geliyor. Bakalım, menüleri okurken yorum yaparız. 9-10 kahvaltı, 14-15 öğle yemeği, 17-18 ara, 20-21 ara şeklinde planlıyorum kabaca.