Evet canım derslerinden dolayi gelmiyo bizde ozledik@Elhan Ablam yoğun sanırım burcan bir selam edeyim ona da
Sen yaparsın onuYemicem artık anamda gelse babamda gelsebuay ıçinde bari 3kilo vermem lazim
Evet yapmam lazım bana yağ olarak geri geldi incirlerSen yaparsın onu
Seni görmek gözlerimi yaşarttı sanırımniye şaşırdın bu kadar
Bende çok incir yedim bu seneEvet yapmam lazım bana yağ olarak geri geldi incirler
Seni görmek gözlerimi yaşarttı sanırım
Günaydın
Günaydın ☀ ☀☀☀
Gunaydin kizlar
Günaydın hanımlarGünaydınnn
Bence senin menün de gayet iddialıama bana az geldi doyduysan sorun yok tabi
Kilo veremedim.Neden üzgünsün anlayamadım gayet güzel incelmiş görünüyorsun
Debakalim listeye girmeyemi geldinAyy canımm
Ablacim ben sana kaç kere yazdıysam cevap vermedin sen böyle gidersen hep gram verirsin senin yediklerinden dolayı az gidiyo ama çok az yiyorsun bu yüzden veremezsin dinlemiyosunda kendı menü hazırla sabah öğle akşam gibi ve ara öğün yoksa daha çok aynı yerde kalicaksin ve üzüleceksin daha 85lerde böyle yavaş vermemem gerekiyo ben herhafta 1kiloya yakin yada 1kilo üzeri verdim hep 6lari görünce yavaşladı lütfen senden rica ediyorum yediklerini düzenleKilo veremedim.
Bu takımdan çıkmayın anacım.Mezun olmadan önce en az 2 ay falan gayriresmi listede takılıp koruma yapın. Yoksa tehlikeli oluyor.
Debakalim listeye girmeyemi geldin
Öyle hemen çiçek çikolatayla isteyemezsin kUsura bakma madam kokosOy oyy dertliyim kederliyim her nedense ağlarum
Aylarca uğraş uğraş hemen geri al hak mı bu ya
Allah’ın emri peygamberin kavli ileZipzip- ın listesine talibim
Herkese bildirim gitti benide cagirdilar gidelim mi takimcakBeni 14. takımdan çağırdılar hayırdır inşallah???
gözün aydin canim biraz rahatlarsin okula gidinceSlm kızlar burdan uzak kalmak bana hiç yaramıyor hemen + olarak geri dönüyor bugün regli başladı davul gibi oldu karnım misafir de vardı bu günlerde dikkat edemedim yürüyüş yapamadım daha dikkatli olurum bundan sonra
Kızım 3. Sınıf şükür açılıyor pazartesi günü biraz yüküm azalır sağlıkla gitsinler
Herkes iyidir inşallar
gunaydin canımGünaydın
gunaydin ablacim
iyiyim canım sen nasılsın ❤Hoşbulduk nasılsın kaptanım
gunayidn canım ❤Günaydın ☀ ☀☀☀
gunaydin canım ❤Günaydınnn
gunaydin canım ❤Günaydın herkese.
Hosgeldjn canim kac kilosun bakalim listeye alabiliyor muyuz
İyi bende şükür kahvaltı hazırlıyorum :))Herkese bildirim gitti benide cagirdilar gidelim mi takimcak
gözün aydin canim biraz rahatlarsin okula gidince
gunaydin canım
gunaydin ablacim
Olculerin guzel incelmis 4 gunde ama +600 desin cumaya kadar eksilerle bekliyorum
iyiyim canım sen nasılsın ❤
gunayidn canım ❤
gunaydin canım ❤
gunaydin canım ❤
Hosgeldjn canim kac kilosun bakalim listeye alabiliyor muyuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?