- 8 Eylül 2016
- 103.534
- 438.755
- 898
- 36
Iyi geceler canimIyi geceler hepinize

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi geceler canimIyi geceler hepinize
sudem34 bugünlük de bu kadar. Pert oldum artık
Haftaiçi bu kadar yapamam sanırım
Eki Görüntüle 2710681
Evett gelelim benüm menüme
11.00
4dilim sucuk ve 1yumurtayla susuklu yumurta
2dilim tb
2küçük mandalina
Kayısılı kiraz sapı çayı
15.00
Sade hahve hindistan cevizi yağlı
1kaşık nar
2dilim mandalina
17.30
Tavuklu salata içinde narda vardı 3kaşık
Su 2lt
Zipzip-
Adım puanı 300 p
N Nidsalii
sudem34 canım bugünlük de bukadar
Eki Görüntüle 2710718
Selamlar
Bugünkü menüm
Sabah aç karnına 3 bardak su, 1 y. Kaşığı elma sirkesi, 3 kuru kayısı, 5 çiğ badem, 1 türk kahvesi
Kahvaltı saat 11: 00
1 haşlanmış yumurta, 1 dilim tam buğday ekmeği, 2 kibrit kutusu kadar beyaz peynir, 3 zeytin, 1 domates, 1 salatalık, 3 şekersiz çay,
Saat 12 : 00 şekersiz Türk kahvesi, 1 kare parça bitter
Saat 14 : 00 1 muz
Akşam saat 17 : 00
Yarım patatesli pide, yarım kıymalı pide1 bardak ayran, malesef fırından çıkınca dayanamadım bugünde böyle olsun dedim,
Saat 19 : 00 2 şekersiz Türk kahvesi, 1 maden suyu
Gün içinde 3 litre su içildi
Zipzip-
Egzersiz
30 dk boosted _ 120 puan
12.000 adım _ 180 puansudem34
10 dk bölgesel _ 60 puan
Toplam : 360 puan
N Nidsalii
Kızlar hepiniz şahaneGec geldiğim için özür dilerim maalesef yine Vodafone İnternet magduruyum
Oğlum gece uyumadigi için saçma bir gün oldu öğleye doğru kalktık
Menüm
Sabah dah doğrusu öğlen 13:00 2 yumurta haşlanmış 40 Gr peynir 5-6 zeytin 3 ceviz 2 hurma
Ara 15:00 bir kupa kahve
Akşam 20:00 iki kepçe mercimek çorbası bir kase yoğurt bir mandalina
Spor da şu şekilde N Nidsaliisudem34
Herkese iyi geceler
Yarin acigi kapatmaya calisirim canimKızlar hepiniz şahane
Düne göre herkes ritmini 2000-4000 adım civarı artırdı yada korudu
Kaptanım hafta içi 2600 adım eksiğin var hafta içi tolere edersin biraz dinlendikten sonra .
Papatya m adımlarda düşüş olmuş haydi tempoağrın yoksa bugün 14.000 rekoru bekliyorum senden senin rekorun olacak 13.069 bile olsa rekor kendine göre en yüksek olur
F Faunaaa
Tesnim1903
Adım bildirimleri niz yok kızlar pazar günü için ?
Su an o ruyayi gorsemde uyurdum galiba cok uykum var![]()
yaaa totom açıkta mı kaldı ne. Konuşan konuşmayı bırak şarkı söyleyen at kuyruğu saçlı erkek yılan mı olur?
Ha bide zıplıyo. Eşim de ellemem atmam dedi mi? 3n sonunda yılan kalktı kapıya gitti vekapıyı açtım gitti.
İyi altıma etmedim bu nası rüyaaa ömrümden ömür gittiiii. Başka saçma rüya görüyodum buna nası geçtim nasıl uyucamm benn![]()
![]()
yaaa totom açıkta mı kaldı ne. Konuşan konuşmayı bırak şarkı söyleyen at kuyruğu saçlı erkek yılan mı olur?
Ha bide zıplıyo. Eşim de ellemem atmam dedi mi? 3n sonunda yılan kalktı kapıya gitti vekapıyı açtım gitti.
İyi altıma etmedim bu nası rüyaaa ömrümden ömür gittiiii. Başka saçma rüya görüyodum buna nası geçtim nasıl uyucamm benn![]()
Uyu cnm yolculuklarda uyuyamıyor musun???Su an o ruyayi gorsemde uyurdum galiba cok uykum var![]()
Ben hayvanlardan çok korkarım galiba ondan. Ama neden saçma hayır normal yılan görsem ya illa cins olcakay nasıl bir rüyaymış o öyle canım tövbe tövbe bismillah de...
![]()
Arabada ben uyurum hiç dayanamam kısa mesafede bileSu an o ruyayi gorsemde uyurdum galiba cok uykum var![]()
Uyu cnm yolculuklarda uyuyamıyor musun???
Ben baya iyi uyuyorum
Yolda uyursam hem midem kotu oluyor hem de konusarak gidiyoruz yoksa yol uzun sürücüyü uyutmayalimArabada ben uyurum hiç dayanamam kısa mesafede bile
Rüyaya gelince herüfe trip yapıp yattıydım ahı tuttu galiba
Daha erken uyursun canimGece gece gözlerinize yazık ettim kusura bakmayın
Gideyim de yatayım ben belki uyurum
Teşekkür ederimGeç kaldım maalesef yine İnternet yüzünden paket hakkım da doldu
Doğum günun kutlu olsun canım![]()
Canım hayırdır inşallah![]()
Teşekkür ederim kaptanım bu hafta mezun olmayı çok istiyorumGünaydın canım sabit olmanda güzel![]()