• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Pazar günü spor bildirimi
N Nidsalii 10.398 adım 156 puan

Eklentiler

• Edited_20201025_225122.webp
    Edited_20201025_225122.webp
    16 KB · Görüntüleme: 30
sudem34 sudem34 bugünlük de bu kadar. Pert oldum artık :silah: Haftaiçi bu kadar yapamam sanırım 🤷🏻‍♀️

Eki Görüntüle 2710681

Zipzip- Zipzip- N Nidsalii sudem34 sudem34

20 dk. Arap muzigi ile dans
2 saat yuruyus
Adimlarin 3 bin kusuru evde atildi.

Evett gelelim benüm menüme

11.00
4dilim sucuk ve 1yumurtayla susuklu yumurta
2dilim tb
2küçük mandalina
Kayısılı kiraz sapı çayı

15.00
Sade hahve hindistan cevizi yağlı
1kaşık nar
2dilim mandalina

17.30
Tavuklu salata içinde narda vardı 3kaşık

Su 2lt
Zipzip- Zipzip-

Adım puanı 300 p
N Nidsalii

sudem34 sudem34 canım bugünlük de bukadar
Eki Görüntüle 2710718

İyi akşamlar 🌹🌹🌹
Bugün ki menüm Zipzip- Zipzip-
Spor olarak N Nidsalii
adım olarak sudem34 sudem34
45 dk Leslie 5K 180p
30 dk Dans 90p
21415 Adım 315p
Toplam : 585p

Selamlar🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️
Bugünkü menüm
Sabah aç karnına 3 bardak su, 1 y. Kaşığı elma sirkesi, 3 kuru kayısı, 5 çiğ badem, 1 türk kahvesi
Kahvaltı saat 11: 00
1 haşlanmış yumurta, 1 dilim tam buğday ekmeği, 2 kibrit kutusu kadar beyaz peynir, 3 zeytin, 1 domates, 1 salatalık, 3 şekersiz çay,
Saat 12 : 00 şekersiz Türk kahvesi, 1 kare parça bitter
Saat 14 : 00 1 muz
Akşam saat 17 : 00
Yarım patatesli pide, yarım kıymalı pide🙈 1 bardak ayran, malesef fırından çıkınca dayanamadım bugünde böyle olsun dedim,
Saat 19 : 00 2 şekersiz Türk kahvesi, 1 maden suyu
Gün içinde 3 litre su içildi👍

Zipzip- Zipzip-

Egzersiz
30 dk boosted _ 120 puan
12.000 adım _ 180 puan sudem34 sudem34
10 dk bölgesel _ 60 puan
Toplam : 360 puan

N Nidsalii

Gec geldiğim için özür dilerim maalesef yine Vodafone İnternet magduruyum
Oğlum gece uyumadigi için saçma bir gün oldu öğleye doğru kalktık
Menüm
Sabah dah doğrusu öğlen 13:00 2 yumurta haşlanmış 40 Gr peynir 5-6 zeytin 3 ceviz 2 hurma
Ara 15:00 bir kupa kahve
Akşam 20:00 iki kepçe mercimek çorbası bir kase yoğurt bir mandalina
Spor da şu şekilde N Nidsalii sudem34 sudem34
Herkese iyi geceler
Kızlar hepiniz şahane 🤩🤩🤩
Düne göre herkes ritmini 2000-4000 adım civarı artırdı yada korudu 😍😍😍😍
Kaptanım hafta içi 2600 adım eksiğin var hafta içi tolere edersin biraz dinlendikten sonra .🥰🥰🥰
Papatya m adımlarda düşüş olmuş haydi tempo🤩🤩🤩ağrın yoksa bugün 14.000 rekoru bekliyorum senden senin rekorun olacak 13.069 bile olsa rekor kendine göre en yüksek olur 😁😁😁😁
F Faunaaa
Tesnim1903 Tesnim1903
Adım bildirimleri niz yok kızlar pazar günü için ?

Kızlar hepiniz şahane 🤩🤩🤩
Düne göre herkes ritmini 2000-4000 adım civarı artırdı yada korudu 😍😍😍😍
Kaptanım hafta içi 2600 adım eksiğin var hafta içi tolere edersin biraz dinlendikten sonra .🥰🥰🥰
Papatya m adımlarda düşüş olmuş haydi tempo🤩🤩🤩ağrın yoksa bugün 14.000 rekoru bekliyorum senden senin rekorun olacak 13.069 bile olsa rekor kendine göre en yüksek olur 😁😁😁😁
F Faunaaa
Tesnim1903 Tesnim1903
Adım bildirimleri niz yok kızlar pazar günü için ?
Yarin acigi kapatmaya calisirim canim 🥰

Kızlar dereceler şahane 🤩
1. sleepy angel sleepy angel 42.783 adım
2. Felicio Felicio 38.415 adım
3. Lili 38 Lili 38 29.090
4. madamhd madamhd 28.277
5. PAPATYAM PAPATYAM 25.281

İlk 5 bu şekilde Lili ve madam arasında müthiş bir rekabet var🤩🤩🤩
Papatya her an depar atıp ikisini de solda bırakabilir 😍😍😍😍
Leyla makası gitgide daraltıyor sleep e yetişmesi an meselesi 🤩🤩🤩
Ama sleepi nin birinciliği kaptırmaya hiç niyeti yok 🤩🤩🤩
Haydi kızlar rakipleriniz arkanızdan nal topluyor 😍😍😍

:silah: :silah: yaaa totom açıkta mı kaldı ne. Konuşan konuşmayı bırak şarkı söyleyen at kuyruğu saçlı erkek yılan mı olur? :deli:Ha bide zıplıyo. Eşim de ellemem atmam dedi mi? 3n sonunda yılan kalktı kapıya gitti vekapıyı açtım gitti.
İyi altıma etmedim bu nası rüyaaa ömrümden ömür gittiiii. Başka saçma rüya görüyodum buna nası geçtim nasıl uyucamm benn:kızgın:o_O

:silah: :silah: yaaa totom açıkta mı kaldı ne. Konuşan konuşmayı bırak şarkı söyleyen at kuyruğu saçlı erkek yılan mı olur? :deli:Ha bide zıplıyo. Eşim de ellemem atmam dedi mi? 3n sonunda yılan kalktı kapıya gitti vekapıyı açtım gitti.
İyi altıma etmedim bu nası rüyaaa ömrümden ömür gittiiii. Başka saçma rüya görüyodum buna nası geçtim nasıl uyucamm benn:kızgın:o_O
Su an o ruyayi gorsemde uyurdum galiba cok uykum var :-)

😄😄😄😄😄😄😄 ay nasıl bir rüyaymış o öyle canım tövbe tövbe bismillah de...😀😀

Geç kaldım maalesef yine İnternet yüzünden paket hakkım da doldu :KK43:

Doğum günun kutlu olsun canım ❤️
Teşekkür ederim 🙏🥰😍😘
Canım hayırdır inşallah 🌸🌸🌸 ben de kabus görünce şekil değiştiren insanlar görürüm ikiyüzlü insanların bizde bıraktığı izler diye düşünürüm

Back
X