Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazdığım haricinde yemiyorumAnam ya toton açık kaldı yada çok yedin senhayırlara gitsin
A101 e 69a geliyo mu gelmişmi resmi vardı az önce gördüm camındahmm,pek market gezmediğimden sanırım aklıma gelmedi yaf.İyi fikirmiş, çok teşekkürler :)
Hoşgeldin canım tekrardanHoş buldum. Ne hikmettir bilemedim bu tür sıkıntılar beni buluyor.![]()
Adım yarışmasına katilmak istiyor musun?
Başınız sağ olsun çok üzücü gerçektenKızlar çok tşk ederim hepinizden Allah razı olsun 25 gün önce covid den halamı kaybetmiştim babannemde halamın cenazesinde kapmış malesef 20 güne yakındır yogunbakimda yatıyordu cigerleri tamamen bitmiş böbreklere geçmişti sıkıntısı gidemedim malesef acımızı yaşayamiyoruz hepimiz ayrı ayrı şehirlerde elimiz kolumuz bağlı kaldık öyle rabbim ölümünde hayirlisini versin imtihanlarimizi kolaylaştırsın inşAllah hepinizi çok seviyorum![]()
Yazdığım haricinde yemiyorum
Ama toto açık kalmış olabilir ufaklıkla yatıyorum ya çok açıyo üstünü o an korkuyla kontrol etmedimama ne korktum yaa sıkılınca aklınıza gelsin benim yılan
Hayvan korkusunu yenmek için esra ezmeci ara ara resimlerine bakın diyo ben instada tospik fotosu görünce telefonu fırlatıyom nasıl bakayım dimi
A101 e 69a geliyo mu gelmişmi resmi vardı az önce gördüm camında
Hoşgeldin canım tekrardan
Çoook teşekkür ederim,çok sağ ol canım <3
Sağol ablacım Allah razı olsun ne kadar doğru söylüyorsun amin sonumuz hayr olsun ins AllahRabnim öyle bir imtihandan geçiriyorki bizleri..... Kitabımızda yazıldığı gibi; evlatlar ana babaya, kardeşler, akrabalar, komşular birbirlerinden kaçar duruma geldi. Allah sonumuzu hayr etzin. Cümlemize akıl fikir versin. Ve halen dikkat etmiyoruz. Allah rahmet eylesin . Sizlere sağlıklı ömür versin. Bende yürüyüşten şindi geldim . Dinleniyorum. Bugünle beraber kandil e kadar oruçlu olacağım. Onun için menüde iftar sonrası olacak.![]()
Sağol kuzum Allah razi olsunŞimdi gördüm canım başın sağolsun rabbim geride kalan sizlere sağlık sihaat sabır nasip etsin inşallah evet ölümünde hayırlısını dilemek lazım virüs olunca böyle umarım bir an evvel biter bu illet ama pekte bitecege benzemiyor
Amin ins Allah canım benim dua edin çok tşk ederimBiz de seni çoook seviyoruz. Napalım ölümlü dünya. İnş hayırlısı ile gelir bebişin de canım benim![]()
Başınız sağ olsun çok üzücü gerçektensözün bittiği yer
mekanları cennet olsun
bizde seni çok seviyoruz
![]()
İsterim canım yürümeyi seviyorum.Adım yarışmasına katilmak istiyor musun?
Bizde seni seviyoruz canimKızlar çok tşk ederim hepinizden Allah razı olsun 25 gün önce covid den halamı kaybetmiştim babannemde halamın cenazesinde kapmış malesef 20 güne yakındır yogunbakimda yatıyordu cigerleri tamamen bitmiş böbreklere geçmişti sıkıntısı gidemedim malesef acımızı yaşayamiyoruz hepimiz ayrı ayrı şehirlerde elimiz kolumuz bağlı kaldık öyle rabbim ölümünde hayirlisini versin imtihanlarimizi kolaylaştırsın inşAllah hepinizi çok seviyorum![]()
Abla bukadar yemegi oruclu halinle nerene sığdırdinHa birde menüyü yazayım.
Bügün oruçluydum.
1 patlıcan karnıyarık
2, 3 kaşık pilav
2 şinitzel
2 patlıcan dolma
1 tabak sebze yemeği. Kabakfaaulye patates ve bulgurla yapılan.
Şimdilik 2 baedak su
![]()
Hos geldinHa birde menüyü yazayım.
Bügün oruçluydum.
1 patlıcan karnıyarık
2, 3 kaşık pilav
2 şinitzel
2 patlıcan dolma
1 tabak sebze yemeği. Kabakfaaulye patates ve bulgurla yapılan.
Şimdilik 2 baedak su
![]()
Sahur yapmıyorum. Artı bu aralar iştahım inanılmaz . Bol su ve bitki çayları ile telafi edeceğimi düşünüyorum.Abla bukadar yemegi oruclu halinle nerene sığdırdin![]()