• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Anam ya toton açık kaldı yada çok yedin sen ☺️ hayırlara gitsin
Yazdığım haricinde yemiyorum
Ama toto açık kalmış olabilir ufaklıkla yatıyorum ya çok açıyo üstünü o an korkuyla kontrol etmedim 😂 ama ne korktum yaa sıkılınca aklınıza gelsin benim yılan 😂😂😂
Hayvan korkusunu yenmek için esra ezmeci ara ara resimlerine bakın diyo ben instada tospik fotosu görünce telefonu fırlatıyom nasıl bakayım dimi 🙈🙈
hmm,pek market gezmediğimden sanırım aklıma gelmedi yaf.İyi fikirmiş, çok teşekkürler :)
A101 e 69a geliyo mu gelmişmi resmi vardı az önce gördüm camında
Hoş buldum. Ne hikmettir bilemedim bu tür sıkıntılar beni buluyor. 😍💞💖
Hoşgeldin canım tekrardan

T timesinfinity
Perşembe gelcekmiş yağ analizliymiş 101deki Screenshot_20201026-163640_Instagram.webp

Kızlar çok tşk ederim hepinizden Allah razı olsun 25 gün önce covid den halamı kaybetmiştim babannemde halamın cenazesinde kapmış malesef 20 güne yakındır yogunbakimda yatıyordu cigerleri tamamen bitmiş böbreklere geçmişti sıkıntısı gidemedim malesef acımızı yaşayamiyoruz hepimiz ayrı ayrı şehirlerde elimiz kolumuz bağlı kaldık öyle rabbim ölümünde hayirlisini versin imtihanlarimizi kolaylaştırsın inşAllah hepinizi çok seviyorum 🥺🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗
Başınız sağ olsun çok üzücü gerçekten 😕 sözün bittiği yer 😕 mekanları cennet olsun 💐 bizde seni çok seviyoruz ❤️❤️❤️

Yazdığım haricinde yemiyorum
Ama toto açık kalmış olabilir ufaklıkla yatıyorum ya çok açıyo üstünü o an korkuyla kontrol etmedim 😂 ama ne korktum yaa sıkılınca aklınıza gelsin benim yılan 😂😂😂
Hayvan korkusunu yenmek için esra ezmeci ara ara resimlerine bakın diyo ben instada tospik fotosu görünce telefonu fırlatıyom nasıl bakayım dimi 🙈🙈

A101 e 69a geliyo mu gelmişmi resmi vardı az önce gördüm camında

Hoşgeldin canım tekrardan

T timesinfinity
Perşembe gelcekmiş yağ analizliymiş 101deki Eki Görüntüle 2711077
Çoook teşekkür ederim,çok sağ ol canım <3

Rabnim öyle bir imtihandan geçiriyorki bizleri..... Kitabımızda yazıldığı gibi; evlatlar ana babaya, kardeşler, akrabalar, komşular birbirlerinden kaçar duruma geldi. Allah sonumuzu hayr etzin. Cümlemize akıl fikir versin. Ve halen dikkat etmiyoruz. Allah rahmet eylesin . Sizlere sağlıklı ömür versin. Bende yürüyüşten şindi geldim . Dinleniyorum. Bugünle beraber kandil e kadar oruçlu olacağım. Onun için menüde iftar sonrası olacak. 💖💞🌹💐
Sağol ablacım Allah razı olsun ne kadar doğru söylüyorsun amin sonumuz hayr olsun ins Allah

Şimdi gördüm canım başın sağolsun rabbim geride kalan sizlere sağlık sihaat sabır nasip etsin inşallah evet ölümünde hayırlısını dilemek lazım virüs olunca böyle umarım bir an evvel biter bu illet ama pekte bitecege benzemiyor
Sağol kuzum Allah razi olsun

Kızlar çok tşk ederim hepinizden Allah razı olsun 25 gün önce covid den halamı kaybetmiştim babannemde halamın cenazesinde kapmış malesef 20 güne yakındır yogunbakimda yatıyordu cigerleri tamamen bitmiş böbreklere geçmişti sıkıntısı gidemedim malesef acımızı yaşayamiyoruz hepimiz ayrı ayrı şehirlerde elimiz kolumuz bağlı kaldık öyle rabbim ölümünde hayirlisini versin imtihanlarimizi kolaylaştırsın inşAllah hepinizi çok seviyorum 🥺🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗
Bizde seni seviyoruz canim🥰🥰Rabbim acinizi hafifletsin

Ha birde menüyü yazayım.
Bügün oruçluydum.
1 patlıcan karnıyarık
2, 3 kaşık pilav
2 şinitzel
2 patlıcan dolma
1 tabak sebze yemeği. Kabakfaaulye patates ve bulgurla yapılan.
Şimdilik 2 baedak su
💐🌹💞💖😍😘
Abla bukadar yemegi oruclu halinle nerene sığdırdin 😳😳😳😳

Back
X