• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Merhaba hanımlar ben buraya katılmak istediğimi belirttimde 6. Takıma etiketlediler peki şimdi ne yapmam lazım cahilligime verip bir yardımcı olursanız rica etsem
Hoşgeldin canim ilk sayfada kurallarimiz var orayi okuyup orda bulunan katilim formunu doldurabilir misin

Eki Görüntüle 2711493

:nazar: sudem34 sudem34 'ün Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi: :nazar:

Başlangıç Kilosu (375. Etap) : 77,60
Bitiş Kilosu (697. Etap) : 68,10
Verilen Toplam Kilo : 9,50
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 12,24%
Toplam Süre : 14 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 0,87%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 679

Sevgili sudem34 22 Ağustos 2014 (375. etap) tarihinde yarışmamıza geri dönmüştür. Bu mezuniyet sonrası dönüştür, deneme süreci uygulanmamıştır.

Yarışmacımız 23 Ekim 2020 (697. etap) tarihinde toplamda 9,50 kilo vermiş olarak ve 69,5 kilo olan hedefini 117% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.

Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 6. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.

Notlar:

• Yarışmacımız 378. - 688. etaplar arasında izin kullanmıştır. İzin dönemi, yarışmada kaldığı toplam süreden düşülmüştür.
  • Bu karne yarışmacımızın ikinci mezuniyet karnesidir. İlk mezuniyet karnesi detayları aşağıda yer almaktadır:

Oyy yağ ne kötü bir şey dimi arka plan yapim de spora usenince bakarim motive olurum 😅
Öyle, hiç de BMI gibi hızlı inmiyor. :KK45: Ben bir ara kapımın arkasına resimler asmıştım. Ama arkasına asmakla hata ettim galiba. :KK53: Göze batacak bir yerde olmalı.

Slm hatunlar nasılsınız bakim
Sabah dayanamayıp tartildim artı gitmis eksi bile gelmiş çok mesudum 😍😍
Gözünaydın. :) Darısı cumaya...

Eee ne yapiyorsunuz kizlar kimsenin sesi cikmiyor yine adim mi atiyorsunuz :))
Ben çalışıyorum valla. Siz konuyu kabartın, aradan dahil olayım. :)

Berrfeelinda Berrfeelinda Nerelerdesin bakayım? Hiç girmiyorsun.

:nazar: sudem34 sudem34 'ün Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi: :nazar:

Başlangıç Kilosu (375. Etap) : 77,60
Bitiş Kilosu (697. Etap) : 68,10
Verilen Toplam Kilo : 9,50
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 12,24%
Toplam Süre : 14 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 0,87%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 679

Tebrikler sudem. :KK68::KK9:

Ben çalışıyorum valla. Siz konuyu kabartın, aradan dahil olayım. :)
Kolay gelsin canım 🥰
Pazartesi de mi tartılma günüydü ben kaçırdım sanırım onu 😬
Pazartesi de tartiliyoruz hafta sonu kacamaklairni engellesin ne durumda olduğumuzu gorelim diye🤗
Haftaya tartilirsin artik cok önemli degil önemli olan cuma bildirimini kacirmamak

Merhaba yürüyüşten geldim. Ortalama 2, 5 saat . :KK4: :KK4: duş alıp dinleneceğim. İftardan sonra görüşürüz inşallah.
Screenshot_20201027_155519_com.android.gallery3d.webp

Teşekkür ederim. Oruç çok etkilemiyor. Ama şu da varki her daim oruç tuttuğum dönmde ben daha fazla kilo alıyorum.
Lakin kulübüm sayesinde onu da kontrol altına almaya gağret edeceğim. :KK68: :kahve: :kk77::işsiz::işsiz::işsiz:
Aksam yemegine dikkat edersen kiloda verirsin ablacim
Bende eskiden her ramazanda 2-3 kilo alirdim ama artik kilo almiyorum hatta cogu zaman veriyorum
Dun aksam yediklerini gordum cok fazlaydi

Back
X