- 17 Ocak 2017
- 688
- 4.113
- 113
- 35
Geçmiş olsun canımIyi geceler hepinize bu aralar çok hastayım yataktan çıkamıyorum halsizlik hat safhada
Fazla giremiyorum kusuruma bakmayın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canımIyi geceler hepinize bu aralar çok hastayım yataktan çıkamıyorum halsizlik hat safhada
Fazla giremiyorum kusuruma bakmayın
Yazinn kuruttugum kiraz sapim bitti yaaKiraz sapı ve yeşilçay içildimi tamamdır![]()
![]()
Hoşgeldin canim ilk sayfada kurallarimiz var orayi okuyup orda bulunan katilim formunu doldurabilir misinMerhaba hanımlar ben buraya katılmak istediğimi belirttimde 6. Takıma etiketlediler peki şimdi ne yapmam lazım cahilligime verip bir yardımcı olursanız rica etsem
Artık havalar aldatıyor canımPazar günü pikniğe gitmiştim sonra hastalandım üsüme titreme halsizlik var virüs mü kaptım diyede dusunuyorum ama atesim yok
Zaman yolculuğu gibi olmuştur vallahiMenüler icin 4 gunluk gecmis yaptim geldim![]()
Selam canim cuma listeye guzel bir giris bekliyorum sendenSlm hatunlar nasılsınız bakim
Sabah dayanamayıp tartildim artı gitmis eksi bile gelmiş çok mesudum![]()
Biraz öyle oldu 40 sayfa varmis cabuk bitirdimZaman yolculuğu gibi olmuştur vallahi![]()
Öyle, hiç de BMI gibi hızlı inmiyor.Oyy yağ ne kötü bir şey dimi arka plan yapim de spora usenince bakarim motive olurum![]()
Gözünaydın. :) Darısı cumaya...Slm hatunlar nasılsınız bakim
Sabah dayanamayıp tartildim artı gitmis eksi bile gelmiş çok mesudum![]()
Ben çalışıyorum valla. Siz konuyu kabartın, aradan dahil olayım. :)Eee ne yapiyorsunuz kizlar kimsenin sesi cikmiyor yine adim mi atiyorsunuz :))
Pazartesi de mi tartılma günüydü ben kaçırdım sanırım onuEee ne yapiyorsunuz kizlar kimsenin sesi cikmiyor yine adim mi atiyorsunuz :))
![]()
sudem34 'ün Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
![]()
Başlangıç Kilosu (375. Etap) : 77,60
Bitiş Kilosu (697. Etap) : 68,10
Verilen Toplam Kilo : 9,50
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 12,24%
Toplam Süre : 14 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 0,87%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 679
Kolay gelsin canımBen çalışıyorum valla. Siz konuyu kabartın, aradan dahil olayım. :)
Pazartesi de tartiliyoruz hafta sonu kacamaklairni engellesin ne durumda olduğumuzu gorelim diyePazartesi de mi tartılma günüydü ben kaçırdım sanırım onu![]()
Yag oranini nerden hesapladigini yazmismiydin canim bir ara bende bakayimÖyle, hiç de BMI gibi hızlı inmiyor.Ben bir ara kapımın arkasına resimler asmıştım. Ama arkasına asmakla hata ettim galiba.
Göze batacak bir yerde olmalı.
Oruca ragmen guzel adim atmissin ablacim tebrik ederimMerhaba yürüyüşten geldim. Ortalama 2, 5 saat .![]()
duş alıp dinleneceğim. İftardan sonra görüşürüz inşallah. Eki Görüntüle 2711505
Teşekkür ederim. Oruç çok etkilemiyor. Ama şu da varki her daim oruç tuttuğum dönmde ben daha fazla kilo alıyorum.Oruca ragmen guzel adim atmissin ablacim tebrik ederim
Aksam yemegine dikkat edersen kiloda verirsin ablacimTeşekkür ederim. Oruç çok etkilemiyor. Ama şu da varki her daim oruç tuttuğum dönmde ben daha fazla kilo alıyorum.
Lakin kulübüm sayesinde onu da kontrol altına almaya gağret edeceğim.![]()
![]()
![]()