• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Herkese iyi geceler
Galiba grip olucam burnum akmaya başladı halim yok hiç :(
Menümü yazıp yatacağım
Sabah 11:00 2 yumurta haşlanmış 50 Gr peynir 8 zeytin 4-5 ceviz 2 hurma
Ara bir kupa kahve bir mandalina
Akşam 19:00 bir tabak mercimek çorbası bir kase yoğurt 10 tane fındık 2 k. kayısı
Spor N Nidsalii sudem34 sudem34

Eklentiler

• images (6).webp
    images (6).webp
    12 KB · Görüntüleme: 24
Suyu artır spor yapıyorsan onu kes canim bol emzir bebek kaç aylık memeler terbiye olmuş olabilir
Sütle ilgili hep olumlama yapmalısın canım. "Sütüm var, kuzum benim ne güzelde emiyo" gibi... Evet fizyolojik bir olay ama inan bana psikolojimizde bu durumu inanılmaz etkiliyor. Tecrübeyle sabittir. Ev bu kirlenir, senden ve kuzundan önemli mi? :emir_bebek:Otur bebişinle oyunlar oyna onu bağrına bas, gıdıkla. Sütün artacaktır😍😘

👍👏 Güzel menü. Balkabağı mücver hiç yemedim nasıl bişeyki🧐
Tatlı bir şey :)) biz genelde çoğu şeyin mücverini yapıyoruz. Kabak,bal kabağı,pazı,ıspanak vs vs. Klasik dereotu,maydanoz,taze soğan,yumurta,yoğurt,tam buğday unu,cep sodası karışımı :))

Bende şoktayım başlayalı 4 gün oldu🙉
Başlangıç 85.1
Güncel:84
Fark:1.1
Yüzde:2.2
Bu arada şimdi fark ettim canım.kücük bir kağıda nickini ve bugünün tarihini yaz,tartının yanına ya da üstüne koy öyle tartıl.Kural gereği nickin ve tarih de gözükmeli

işte değil evdeydim ama evde de işten daha çok yoruldum😞 sofranın başında oturdum kaldım menüm
11: 2 adet haşlanmış yumurta 2 dilim kaşar peyniri 1 dilim peynir 1 çay kaşığı bal kaymak 1 tane ceviz. 1 dilim ekmek
14: rezeneli kimyonlu çay
16: dere otu 4 dal
19: bir kepçe çorba haşlama tavuk 3 yemek kaşığı bulgur pilavı 2 yemek kaşığı yoğurt
1.5 litre su.
çok acıkmışım dünden az yemişim sanırım bugün hiç enerjim yoktu. Temizlik yaptım bolca. Ah bu evler niye bu kadar çabuk dağılıyor tozlanıyor
Sütümde azaldı sanki boşa çekiyor gibi geliyor bebeğim. Çay yapıp içtim bulgur yedim bilerek bakalım bi faydası olacak mı😏

Sütle ilgili hep olumlama yapmalısın canım. "Sütüm var, kuzum benim ne güzelde emiyo" gibi... Evet fizyolojik bir olay ama inan bana psikolojimizde bu durumu inanılmaz etkiliyor. Tecrübeyle sabittir. Ev bu kirlenir, senden ve kuzundan önemli mi? :emir_bebek:Otur bebişinle oyunlar oyna onu bağrına bas
Kırmızı pabuç afedersin ben hala uyanamamışım bence🙈

Herkese iyi geceler
Galiba grip olucam burnum akmaya başladı halim yok hiç :KK43:
Menümü yazıp yatacağım
Sabah 11:00 2 yumurta haşlanmış 50 Gr peynir 8 zeytin 4-5 ceviz 2 hurma
Ara bir kupa kahve bir mandalina
Akşam 19:00 bir tabak mercimek çorbası bir kase yoğurt 10 tane fındık 2 k. kayısı
Spor N Nidsalii sudem34 sudem34
Geçmiş olsun 😍

Back
X