• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gunaydin canim tarti fotosu nick bide bugünün tarihi olmasi lazim birdaha cekermisin
Böyle bi kuralimiz yoktu o yüzden sadece tartı fotosu çekmiştim kahvesel çekmiş nolur nolmaz diye 😀ve su içtim bayağı tekrar tartilamam o yuzdne bu haftalık bu var elimde

Eklentiler

• IMG_20201030_080733.webp
    IMG_20201030_080733.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 42
Kaptanım Zipzip- Zipzip- benim küçük uyanmaya çalışıyodu mızmızlanırken hızlıca tartıldım sonra gittim onu aldım unutup su içtim bi büyük bardak derken tekrardan çıkma işi yalan oldu veee bugün +300 gr gördüm 😞 yani 80.1 olmuşum elim yüzüm şiş anlamadım dün akşam da kabak yoğurtlması yemiştim oysaki inşaallah birdahaki haftaya eksi göreceğim 🤲🏻

Merhaba
kilo bildirimim 👩‍🎓 Zipzip- Zipzip-
Geçen Cuma : 54,2 kg
Bu Cuma : 53,3 kg
Fark : 0,9 kg
Yüzde: 1,66
Her yere şöyle kocaman gülücük bırakmak istiyorum 53 hedeflemiştim tutmadı ama o bile beni mutsuz etmedi 😀😀😀

Eklentiler

• D831C7A7-F9F1-4CD5-AA17-E6D8E0223321.webp
    D831C7A7-F9F1-4CD5-AA17-E6D8E0223321.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 36
Merhaba
kilo bildirimim 👩‍🎓 Zipzip- Zipzip-
Geçen Cuma : 54,2 kg
Bu Cuma : 53,3 kg
Fark : 0,9 kg
Yüzde: 1,66
Her yere şöyle kocaman gülücük bırakmak istiyorum 53 hedeflemiştim tutmadı ama o bile beni mutsuz etmedi 😀😀😀
Mutlumu etmedi :skandal: :skandal: :skandal: :skandal:

Böyle bi kuralimiz yoktu o yüzden sadece tartı fotosu çekmiştim kahvesel çekmiş nolur nolmaz diye 😀ve su içtim bayağı tekrar tartilamam o yuzdne bu haftalık bu var elimde
Canim tarti fotosu sart oldu tartinin ustune nickini ve tarih yazmak zorunlu bilgine

Aslında çok önemsiyorum ben o hedefleri kendime verdiğim söz gibi bu seferlik görmezden geleceğim 🤩 çok mutluyum 😁😀😀😀😁😁
Mezun oldun bence yetmezmi herhafta kilo verdin büyük basari bu biliyosun senin kilonda olanlar icin mezuniyetin hayirli olsun canim gözün aydın 🤗

Mezun oldun bence yetmezmi herhafta kilo verdin büyük basari bu biliyosun senin kilonda olanlar icin mezuniyetin hayirli olsun canim gözün aydın 🤗
Teşekkür ederim hepinizin desteği ile verdim ❤️❤️❤️
2 hafta mezuniyet izni sonra hedefim 52,5 da sabit olmak olacak canım 🤩🤩🤩

Az da yedim benim için az yemek baya önemliydi😀 durdurdum biraz kendimi adet oldum ilk kez ödem Baya bayağı gitti yani 😬
Süpersin ❤️ Az yemekten ziyade dengeli ve güzel beslenmeye çalış canım 🌸 Az bile yapsan spor çok önemli ❤️❤️❤️ Eminim çok güzel ve hızlı vereceksin 💕💕💕

Günaydın kızlar, gelemedim yine bir süredir. Geçmiş o kadar geçmiş ki okuyamadım 😂😂😂 direk bugüne ışınlanıp tartı heyacanina ortak olayım dedim. Felicio Felicio canım sanırım mezun oluyorsun bugün, tebrik ediyorum canım benim, çok iradeli ve azimliydin, darısı hepimize olsun.
Gunaydin canim🤗

Back
X