- 5 Şubat 2018
- 7.775
- 24.713
- 298
- 34
Ben manisa nın bi ilçesindeyim canım ama çok hissettik Rabbim izmirdekilerin yardımcısı olsunsleepy angel @Kirmizi pabuc asysss (sende İzmirden din değil mi yoksa karıştırdım mı )
Çok geçmiş olsun
Oldukça fazla alanı etkilemiş sanırım
Umarım bir daha yaşamayız hiç birimiz
Geçmiş olsun canım dualarımız sizinleIzmır deyiz
Çok fena sallandik ..
Dua edin kızlar
Hala artçılar oluyomuş onları hissetmiyoruz Rabbim yardımcıları olsunKizlar Izmır çok fena sallanmış
Yıkılan yerler de var ...
Hissedenlere geçmiş olsun, tekrarı yaşanmasın inşallah
Can kaybı dilerim yoktur
Geçmiş olsun canımIzmır deyiz
Çok fena sallandik ..
Dua edin kızlar
Ellerine emeğine sağlık canım. Bu maratoncular arasında 4. olmuşum gayet iyi benceAdım Challenge sonuçları
Felicio 125.596
N Nidsalii 118.953
Lili 38 102.102
madamhd 79.359
PAPATYAM 77.382
asysss 72.962
missadangel 69.783
sleepy angel 64.333
Orjinalisim . 62.566
sudem34 60.071
Tesnim1903 46.905
Zipzip- 30.662
F Faunaaa 12.000
Adım atan herkesi tebrik ederim
Genelde hergün boosted yapıyorum 5 bin adım da atıyorum ama bölgesel hiç sevmiyorum yaLeslie boosted +5000 adim + bolgesel hareket yarisina kimler katilir
Persembe gününü bos geçebiliriz kaslar dinlensin
Sayilir bence canim ne kadar yaparsak iyi tabi kiGenelde hergün boosted yapıyorum 5 bin adım da atıyorum ama bölgesel hiç sevmiyorum ya
Pilates de bölgeselden sayılır heralde dimi? Bu hafta bide leslienin 10dk lık pilatesi var onu yapıyım
Ben sadece leslie katilirim canim zaten istiyodum internet geldi ama adim atamamLeslie boosted +5000 adim + bolgesel hareket yarisina kimler katilir
Tamam canim leslie katil evin icinde tamamlarisn aslinda 5000 i deBen sadece leslie katilirim canim zaten istiyodum internet geldi ama adim atamam
Telefonu ustumde tasimak zor oluyo bileklik yok oyuzden olmaz.gibiTamam canim leslie katil evin icinde tamamlarisn aslinda 5000 i de
Sanki ben kendim cok tamamladim.ya bu hafta
Sayilir bence canim ne kadar yaparsak iyi tabi ki
Ama bunu nasil not alarak tutacağız onu düşünüyorum puan olarak mi hesaplayalım
Yani puanlari tutuluyor da ayri mi olsa daha mi cok motive eder diye dusundumYani puan tutmak mantıklı ama spor puanları zaten tutuluyor
Yani puanlari tutuluyor da ayri mi olsa daha mi cok motive eder diye dusundum
Kızlarrr dualarınızı eksik etmeyin.İzmir depremi çok kötü vurdu.İşten zor attım eve kendimi ve maalesef yıkılan binalar varmış.Dua edin nolur
Gecmis olsun canimKızlarrr dualarınızı eksik etmeyin.İzmir depremi çok kötü vurdu.İşten zor attım eve kendimi ve maalesef yıkılan binalar varmış.Dua edin nolur
Biraz daha düşünüp etiket ile bildireyim herkeseBilemedim
Bende elimden geldiğince yapabilirimLeslie boosted +5000 adim + bolgesel hareket yarisina kimler katilir
Geçmiş olsun canımKızlarrr dualarınızı eksik etmeyin.İzmir depremi çok kötü vurdu.İşten zor attım eve kendimi ve maalesef yıkılan binalar varmış.Dua edin nolur
Boosted ne kaptanım videosu varsa link atar mısınız hiç yapmadımGecmis olsun canim
Biraz daha düşünüp etiket ile bildireyim herkese
Leslie boosted yazıyomuş görmemişim internete yazınca leslie çıkınca bende yanlış buldum sandımBoosted ne kaptanım videosu varsa link atar mısınız hiç yapmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?