• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tarih ve nick i “el yazısı” ile yazdım
Hedef kilom 64
Canım kağıt ayrı çekilmeyecek bir daha ki çektiğinde ayağının üstüne vs görünen bir yere koyup tek karede normal foto olacak

kurallara uygun davranmak istemenide tebrik ederim canım ❤️ Bu Çok hızlı yol alacaksın demek 🌸🌸🌸
Bak böyle olabilir

Eklentiler

• 9D176CC6-8274-4753-88A5-9405BD547306.webp
    9D176CC6-8274-4753-88A5-9405BD547306.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 19
Ben de tüm gece tedirgin oldum hep sallantı gözümün önüne geldi
Gece kardeşim kalktı üst katta kalıyor yürümesine bile deprem oluyor diye gözümü açtım...
Sen İzmir' de misin cnm??
Ben de bütün akşam sanki sürekli sallanıyoruz gibi hissettim.

Geçmiş olsun 💐
Canım boğam 😍
İyi bak kendine toparlan hemen 🥰
Teşekkürler canım ❤️ bugün daha iyiyim sağolasın
Günaydın kızlar..Deprem anını kafamda tekrar tekrar yaşamaktan uyuyamadım gece..Allah göçük altındakilerin yardımcısı olsun.İnşallah sağ salim hayırlı haberler alırız.

Afiyet olsun hafif bir menü ve spor çok güzel.

Afiyet olsun,kahvaltıdaki krepi daha snra hayli hayli tefali etmişsiniz.Hatta hafif bile olmuş.

Afiyet olsunn.

Çok iyi,afiyet olsun.

Afiyet olsun.

Afiyet olsun,geçmiş olsun.Siz de İzmirdesiniz sanırım.Hepimizin aklı çıktı :KK43:

Afiyet olsunn

Afiyet olsunn

Afiyet olsunn

Afiyet olsunn

Afiyet olsun ve geçmiş olsun
Teşekkürler canım ❤️

Evet canım aynı okulda okumuşuz🤭
Sabancı nin yanındaki büyük kampüs de bizim fakülte 😍

Kızlar hepinize çok çok geçmiş olsun 💐
Sizin nezdinizde depremi hisseden bütün arkadaşlara çok geçmiş olsun💐

Asiye kız buket de mi senin anneler grubundan?
Biz de köprüden geçince hastanenin arka tarafındaki yerdeydik canım 😘 2002 girisliyim, sen kaç yıllarında ordaydin.

Canım kağıt ayrı çekilmeyecek bir daha ki çektiğinde ayağının üstüne vs görünen bir yere koyup tek karede normal foto olacak

kurallara uygun davranmak istemenide tebrik ederim canım ❤️ Bu Çok hızlı yol alacaksın demek 🌸🌸🌸
Bak böyle olabilir
Sağol teşekkürler ;) tekrar tartılsam da aynı kilo olmaz bugün artık 😅 ondan öyle hallediyim dedim.

Back
X