Ben bunu yapınca göğüslerim çok sallanıyor sütlü de...
Çok fena oluyor...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçen günlerde eşim almış menümü yazamadığım bir hafta sonu 500 ml içtim tadı da bi güzeldi sonuna doğru bakayım kalorisi kaçmış dedim de aman aman..Biliyom
Enerjin yok diye dediydim![]()
Memelerini sar agrimasinBen bunu yapınca göğüslerim çok sallanıyor sütlü de...
Çok fena oluyor...
Geçen günlerde eşim almış menümü yazamadığım bir hafta sonu 500 ml içtim tadı da bi güzeldi sonuna doğru bakayım kalorisi kaçmış dedim de aman aman..
Bakmaz olaydım baya bi varmış![]()
Bende 3 gün oldu sütten kestim çıtçıtlı korse giyip oyle yapıyorum sallanmasin diyeBen bunu yapınca göğüslerim çok sallanıyor sütlü de...
Çok fena oluyor...
Nasil kestin canim memeye cok duskunmuydu peki benimki cok memecide 2yasina gircek aralikta nasil kesicem diye kara kara dusunuyorumBende 3 gün oldu sütten kestim çıtçıtlı korse giyip oyle yapıyorum sallanmasin diye![]()
Valla şöyle diyeyim o kadar düşkündü ki sabaha kadar uyuyamazdım sürekli emerdi kasım da giricek benimkide hic bisey sürmedim göğsüme igrenmesini istemedim ilk gün zorladı beni sonra isteyince ben pis oldu diyince gülüp kapattırıyo kendisi zorla göğsümüNasil kestin canim memeye cok duskunmuydu peki benimki cok memecide 2yasina gircek aralikta nasil kesicem diye kara kara dusunuyorum
Yani zaten 3. çocuk emiyor bir de leslie ile sallanırsa yerlerde gezer artıkBende 3 gün oldu sütten kestim çıtçıtlı korse giyip oyle yapıyorum sallanmasin diye![]()
Benimde gece uykum yok surekli meme meme diye agliyo bende surmek istemiyorum birsey gogsume ama nasilda yapicam onu bilmiyorum,peki gecede uyanmadimi bu 3gece icindeValla şöyle diyeyim o kadar düşkündü ki sabaha kadar uyuyamazdım sürekli emerdi kasım da giricek benimkide hic bisey sürmedim göğsüme igrenmesini istemedim ilk gün zorladı beni sonra isteyince ben pis oldu diyince gülüp kapattırıyo kendisi zorla göğsümü![]()
Yani zaten 3. çocuk emiyor bir de leslie ile sallanırsa yerlerde gezer artık
Almiyayım kalsın ...
Sallanması bi yana da kopcak gibi oluyoYani zaten 3. çocuk emiyor bir de leslie ile sallanırsa yerlerde gezer artık
Almiyayım kalsın ...
Sporcu sutyenleri satılıyor ya canim onlarla yapabilirsinBen bunu yapınca göğüslerim çok sallanıyor sütlü de...
Çok fena oluyor...
Bende gordum alicam ve birsuru spor malzemesi gelmisSporcu sutyenleri satılıyor ya canim onlarla yapabilirsin
Hatta bugun sok markete gelmis
Aynen canim da evden cikamadim bugun bende pilates bandi felan almak istiyorumBende gordum alicam ve birsuru spor malzemesi gelmis
Evet hepsi var kosu bandi eliptik falanda var şınav cekme aleti bile varAynen canim da evden cikamadim bugun bende pilates bandi felan almak istiyorum
Benim 2. Kız da çok düşkündü aynı seninki gibi..Valla şöyle diyeyim o kadar düşkündü ki sabaha kadar uyuyamazdım sürekli emerdi kasım da giricek benimkide hic bisey sürmedim göğsüme igrenmesini istemedim ilk gün zorladı beni sonra isteyince ben pis oldu diyince gülüp kapattırıyo kendisi zorla göğsümü![]()
Uyandı uyaniyor da zaten uyumadan 1 bardak sütünü içiyor uyaninca pış pışlayıp kucağımda uyutuyorum zaten herseyi veriyorum sık sık sırf meme istemesin diyeBenimde gece uykum yok surekli meme meme diye agliyo bende surmek istemiyorum birsey gogsume ama nasilda yapicam onu bilmiyorum,peki gecede uyanmadimi bu 3gece icinde
Anladım canimUyandı uyaniyor da zaten uyumadan 1 bardak sütünü içiyor uyaninca pış pışlayıp kucağımda uyutuyorum zaten herseyi veriyorum sık sık sırf meme istemesin diye
Bayagi kapsamliymis bende duydum da kataloğuna bakmadimEvet hepsi var kosu bandi eliptik falanda var şınav cekme aleti bile var