• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sabah 7 de şekersiz türk kahvesi ve ardından lesli 45 dakika
8.30 kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 tutam maydanoz ve roka

Öglen 14.00
Sebze yemeği
3 yemek kaşığı bulgur
Yagsiz tuzsuz salata

Akşam 18.30
1 küçük kase tavuk çorbası
Salata
3 litre su içtim
1 buçuk litre de maydanozlu limon suyu içtim

Biliyom :KK53:
Enerjin yok diye dediydim:63:
Geçen günlerde eşim almış menümü yazamadığım bir hafta sonu 500 ml içtim tadı da bi güzeldi sonuna doğru bakayım kalorisi kaçmış dedim de aman aman..
Bakmaz olaydım baya bi varmış 🤣🤣🤣

Geçen günlerde eşim almış menümü yazamadığım bir hafta sonu 500 ml içtim tadı da bi güzeldi sonuna doğru bakayım kalorisi kaçmış dedim de aman aman..
Bakmaz olaydım baya bi varmış 🤣🤣🤣
Zipzip- Zipzip- bakkkkk gel heleeeee menu yazmadigi gün ne icmis :KK47: :KK47: :KK47: :KK47: :KK47:

Bende 3 gün oldu sütten kestim çıtçıtlı korse giyip oyle yapıyorum sallanmasin diye 🙊😅😅
Nasil kestin canim memeye cok duskunmuydu peki benimki cok memecide 2yasina gircek aralikta nasil kesicem diye kara kara dusunuyorum

Nasil kestin canim memeye cok duskunmuydu peki benimki cok memecide 2yasina gircek aralikta nasil kesicem diye kara kara dusunuyorum
Valla şöyle diyeyim o kadar düşkündü ki sabaha kadar uyuyamazdım sürekli emerdi kasım da giricek benimkide hic bisey sürmedim göğsüme igrenmesini istemedim ilk gün zorladı beni sonra isteyince ben pis oldu diyince gülüp kapattırıyo kendisi zorla göğsümü 😅

Valla şöyle diyeyim o kadar düşkündü ki sabaha kadar uyuyamazdım sürekli emerdi kasım da giricek benimkide hic bisey sürmedim göğsüme igrenmesini istemedim ilk gün zorladı beni sonra isteyince ben pis oldu diyince gülüp kapattırıyo kendisi zorla göğsümü 😅
Benimde gece uykum yok surekli meme meme diye agliyo bende surmek istemiyorum birsey gogsume ama nasilda yapicam onu bilmiyorum,peki gecede uyanmadimi bu 3gece icinde

Benim 2. Kız da çok düşkündü aynı seninki gibi..
Nasıl bıraktırcam diye düşünürdüm zamanında öyle kolay oldu ki 2 -3 gecede hemen bıraktı
E Elif_Eylul cnm bana tavsiye etmişlerdi 3 gece üst üste gece uykudayken bebek haberi olmadan emzirdim o onun süt hakkıymış öyle yapınca ben de pek zorlanmadan kesmiştim

Benimde gece uykum yok surekli meme meme diye agliyo bende surmek istemiyorum birsey gogsume ama nasilda yapicam onu bilmiyorum,peki gecede uyanmadimi bu 3gece icinde
Uyandı uyaniyor da zaten uyumadan 1 bardak sütünü içiyor uyaninca pış pışlayıp kucağımda uyutuyorum zaten herseyi veriyorum sık sık sırf meme istemesin diye

Back
X