• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

04/11/2020
Sabah: (09.30)

-Menemen
-2 kaşık karnabaharlı omlet
-2 dilim peynir
-1,5 dilim tam buğday ekmeği
-4 zeytin
Öğle: (16.30)
-Ciğer şiş
-1 kuşbaşılı pide
-Biraz lavaş ve bulgur pilavı
-Salata

2 litre su ve 9000 adım N Nidsalii

Zipzip- Zipzip- kaptanım akşam diyet miyet kalmadı.Yarın napayım nasıl yapayım sen söyle.Sabah yemeyim mi bişi acaba.Bi de yediklerim o kadar fazla geldi ki acayip rahatsız hissediyorum şu an.Şekerim falan da oynadı herhalde koltuktan kaldıramadım kendimi.

Benim 2. Kız da çok düşkündü aynı seninki gibi..
Nasıl bıraktırcam diye düşünürdüm zamanında öyle kolay oldu ki 2 -3 gecede hemen bıraktı
E Elif_Eylul cnm bana tavsiye etmişlerdi 3 gece üst üste gece uykudayken bebek haberi olmadan emzirdim o onun süt hakkıymış öyle yapınca ben de pek zorlanmadan kesmiştim
Ama benimkide fena haberi olmadan emse bile öbürunude istiyom der🤣🤣

Menüm
Kahvaltı
Haşlanmış yumurta (keşke iştahım olsaydı, kahvaltı önemli)
Öğle
Izgara köfte, 2 dilim beyaz ekmek maalesef
Akşam
Maalesef batırdım akşamı ama inanın açlıktan diil. Eşim yemek yapmış tabağa da koymuş, biliyorum bahaneler bitmez ama deme sebebim, kendimi tutamamakla alakası yoktu, yani fazla tekrarlanamayacak bir durum :( akşamı söylemesem olur mu sadece. Lütfennn
5.000 adım
Zipzip- Zipzip-

Benim 2. Kız da çok düşkündü aynı seninki gibi..
Nasıl bıraktırcam diye düşünürdüm zamanında öyle kolay oldu ki 2 -3 gecede hemen bıraktı
E Elif_Eylul cnm bana tavsiye etmişlerdi 3 gece üst üste gece uykudayken bebek haberi olmadan emzirdim o onun süt hakkıymış öyle yapınca ben de pek zorlanmadan kesmiştim
Valla ben bilmiyodum direk kestim ama hala süt var göğsümde

04/11/2020

-Menemen
-2 dilim peynir
-4 zeytin
-Ciğer şiş
-1 kuşbaşılı pide
-Salata

Zipzip- Zipzip- kaptanım akşam diyet miyet kalmadı.Yarın napayım nasıl yapayım sen söyle.Sabah yemeyim mi bişi acaba.Bi de yediklerim o kadar fazla geldi ki acayip rahatsız hissediyorum şu an.Şekerim falan da oynadı herhalde koltuktan kaldıramadım kendimi.
Tam kendim yazdım, gözüme çarptı akşam benim gibi olmuş tam okuyamadım şimdilik

04/11/2020

-Menemen
-2 dilim peynir
-4 zeytin
-Ciğer şiş
-1 kuşbaşılı pide
-Salata

Sabah ekmek,lavas,pide bulgur🙄

Menüm
Kahvaltı
Öğle
Akşam
Maalesef batırdım akşamı ama inanın açlıktan diil. Eşim yemek yapmış tabağa da koymuş, biliyorum bahaneler bitmez ama deme sebebim, kendimi tutamamakla alakası yoktu, yani fazla tekrarlanamayacak bir durum :KK43: akşamı söylemesem olur mu sadece. Lütfennn
5.000 adım
Zipzip- Zipzip-
Ben söyledim ama lavaşı eksik söyledim azıcık.Tam lavaştı aslında.Özetle hayvan gibi yedim.Mutsuzum, pişmanım üstüne üstlük midem çok rahatsız.Gel beraber utanalım.Hatta sen beni gör de sevin :)

Sabah ekmek,lavas,pide bulgur🙄
sabah yediğim ekmek normal de menemenin yanına omletten de tadınca cok doydum.Öğlen acıkmadım.Balık alacaktık,alacağım balıkçı kapalıydı.Joker indirimine de denk gelince pidecide bulduk kendimizi ama saat cok geçti akşam olmuştu ve su sefer de cok acıktım.Akşam 2 kişilik yedim evet.Her hafta böyle yapacaksam burda nasıl işim olacak ben de bilmiyorum.Vurun kahpeye diyesim geldi :olamaz:

sabah yediğim ekmek normal de menemenin yanına omletten de tadınca cok doydum.Öğlen acıkmadım.Balık alacaktık,alacağım balıkçı kapalıydı.Joker indirimine de denk gelince pidecide bulduk kendimizi ama saat cok geçti ve su sefer de cok acıktım.Akşam 2 kişilik yedim evet.Her hafta böyle yapacaksam burda nasıl işim olacak ben de bilmiyorum.Vurun kahpeye diyesim geldi :olamaz:
Tövbe estağfurullah öyle bişey demez kimsede zaten kendi hatani kendinde bildigin icinsorun yok herseferinde olmaz tabiki dikkat edersin yarini hafif gecirirsin

Tövbe estağfurullah öyle bişey demez kimsede zaten kendi hatani kendinde bildigin icinsorun yok herseferinde olmaz tabiki dikkat edersin yarini hafif gecirirsin
Geçen hafta da kaçamağım olmuştu ,bu hafta da oldu.Ceza alırsam ya da atılırsam gruptan anlayışla karşılıcam.Çünkü insanlara da kötü örnek olup motivasyonlarını kırıyorum.Kusura bakmayın

Geçen hafta da kaçamağım olmuştu ,bu hafta da oldu.Ceza alırsam ya da atılırsam gruptan anlayışla karşılıcam.Çünkü insanlara da kötü örnek olup motivasyonlarını kırıyorum.Kusura bakmayın
Bugune kadar kimse kimseyi atmadi gruptan canim kacamak olmadan bazen olmayabiliyo dikkat edersin bidaha cumadan sonra kacamak yapip haftaya toparlama sansin daha cok oluyo

Ogunlerini düzenlenen lazım sen çok acıkınca cozutuyorsun düzenli yersen zaten acikmayacaksin bugün ben de acıktım kurabiye yedim mal3sef

Nasilsnz kizlar bugun ancak girebildim.
Iyiyim canim sen nasilsin 🥰
Bugün canlı dersi coktu oğlumun hep elindeydi telefon sonra sarj bitti anca firsat bulup girebildim
Dogru canli dersler var canim
Sabah09.00
Patatesli yumurta
Domates
5 zeytin
2 dilim peynir
Yarım ekmek
1 TK pekmez

Öğle 14.30
2 kurabiye
Akşam 15.00
1 kase tarhana(buğday ve yogurttanuapilmis)
1 kase turlu
18.30
Canim tatlı istedi
1 kaseye yakın meyveli lifalif +sut
Oglen kurabiyeler olmasa guzel olurmus
Sabah 7 de şekersiz türk kahvesi ve ardından lesli 45 dakika
8.30 kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 tutam maydanoz ve roka

Öglen 14.00
Sebze yemeği
3 yemek kaşığı bulgur
Yagsiz tuzsuz salata

Akşam 18.30
1 küçük kase tavuk çorbası
Salata
3 litre su içtim
1 buçuk litre de maydanozlu limon suyu içtim
Kilona gore yediklerin bana az geldi canim
Zipzip- Zipzip- bakkkkk gel heleeeee menu yazmadigi gün ne icmis :KK47: :KK47: :KK47: :KK47: :KK47:
Gördüm gördüm neyseki arti gelmeden atlatmisiz :-)
04/11/2020

-Menemen
-2 dilim peynir
-4 zeytin
-Ciğer şiş
-1 kuşbaşılı pide
-Salata

Yarin normal diyet gibi devam et canim bir anda kisma sonrası daha kotu olur
Menüm
Kahvaltı
Öğle
Akşam
Maalesef batırdım akşamı ama inanın açlıktan diil. Eşim yemek yapmış tabağa da koymuş, biliyorum bahaneler bitmez ama deme sebebim, kendimi tutamamakla alakası yoktu, yani fazla tekrarlanamayacak bir durum :KK43: akşamı söylemesem olur mu sadece. Lütfennn
5.000 adım
Zipzip- Zipzip-
Tamam canim bugunluk sorun olmaz

Simdiye kadar kimseyi atmaidm canim soyle birsey yapabiliriz seninle odul gununu cumaya alabilriiz

Ogunlerini düzenlenen lazım sen çok acıkınca cozutuyorsun düzenli yersen zaten acikmayacaksin bugün ben de acıktım kurabiye yedim mal3sef
yaa herkes aralıklı oruç yapıyor dedim ben de akşam yiyim öğle yemeğini atlayayım,aralıklı oruç gibi olsun.Bu sefer de acayip acıktım.Ama sorun benim beynimde.Benim beynim obez.Hangi normal insan hem ciğer hem pide ısmarlar ki.Gözüm dönünce beynimi devre dışı bırakıyorum.Sonrası böyle mırın kırın

Back
X