Yarar canim bel ve gobeginde incelmeler sağlayacaktır ama tabi ki tek basina ise yaramaz diyete devamKızlar bugün böyle bişey aldım işe yarar mı sizce
Ic hastaliklari uzmani dr.Ayca kaya valla oyle dedi aksam 8den sonra suyu tuketmemek gerekiyoHangi doktor demiş onu ya? Belki doktor mimar falandır? :)
Şekersiz çay kahve, hele ki suyun metabolizma yavaşlatacağını sanmıyorum. 12'de yatıyorsak ne yapalım, 4 saat susuz mu kalalım?
Orası öyle tabi son gaz devam diyeteYarar canim bel ve gobeginde incelmeler sağlayacaktır ama tabi ki tek basina ise yaramaz diyete devam
Hergün değişik bişey çıkıyo zatenIc hastaliklari uzmani dr.Ayca kaya valla oyle dedi aksam 8den sonra suyu tuketmemek gerekiyo
Ben de bi bakayım sağol cnmDecathlon dan bide penti den aldım cnm
Guzel görünüyor tarifi verir misin canım :)Evet kakaoya buladim
Amin cnm sağol
EferimYok yok yemedim benim oglan isini halletti
Teşekkür ederim❤
Benim çay saatim o saatAksam 8den sonra cay kahve su icmeyin diyo doktor star tvde ondan dolayi metabolizma yavasliyomus yağa donusuyomus
Cnm benim de kilo vermem durdu yarına az bir şey ya olur ya olmaz ama sıkılasma olmuş sanırım gören çok zayıflamışsın yeter artık diyorİnşallah öyle olur şuan itibari ile - 200 üm kısmet bakalım yarın nolcakvücut sıkılaşmada sanırım durdu kilo verme ama toparlanma oluyordur ondan sanırım. Umarım yarına sürprizle gelebilirim
Aksam 8den sonra cay kahve su icmeyin diyo doktor star tvde ondan dolayi metabolizma yavasliyomus yağa donusuyomus
Tünaydın ❤❤T(G)ünaydın hanımlar
Yaramazsa bana gönderKızlar bugün böyle bişey aldım işe yarar mı sizce
Dimi yaaaHangi doktor demiş onu ya? Belki doktor mimar falandır? :)
Şekersiz çay kahve, hele ki suyun metabolizma yavaşlatacağını sanmıyorum. 12'de yatıyorsak ne yapalım, 4 saat susuz mu kalalım?
Kesinlikle var bi yanlışlıkDimi yaaa
Sen yine iyisin cnm 60 kilo yanii ben 66 yımCnm benim de kilo vermem durdu yarına az bir şey ya olur ya olmaz ama sıkılasma olmuş sanırım gören çok zayıflamışsın yeter artık diyor
Bendede vardı Bi ara ama yapmadımKızlar bugün böyle bişey aldım işe yarar mı sizce
Bende baktım şoka gelmiş he bide ucuz 11 tl hemen aldımBendede vardı Bi ara ama yapmadımbeceremedim sonra naptım nerde onu bile bilmiyorum
Tamamdır kaptanımEki Görüntüle 2715805
Kizlar yeni fotograf çekmedim bende ki eski tarih siz yarin nickiniz ile birlikte gunun tarihi olan 06.11.2020 yazarak paylaşım yapmayı unutmayin
PAPATYAM
asysss
Tesnim1903
HuzuRRR
madamhd
sleepy angel
Hepfitim
Yazagelen
missadangel
N Nidsalii
buketx
@birazhuzurdu2008
Sevgi22884550
Amine Busra
D Dileksnr
Kirmizi pabuc
T timesinfinity
incebellihatun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?