Tebrik ederim. :) Kısa sürede hedefine ulaşacaksın.Günaydınlar. Sabah dayanamadım tartıldımeşime her tartıldığımda soruyorum hadi tahmin et diye hepte yakalıyor yada 2 3 gramla kaçırıyor tartı gibi bir eşim var hızla eriyorum
Ahaaaaaa zeynoooooo
Nerdesin sen bakim
Ne oldu kız niye bu kadar sasırdın
Bu kadar şaşıracagını bilseydim daha önce gelirdim
Hem de bugünGünaydın eyvah ayvah olmazsa olmazımız
Günaydınlar. Sabah dayanamadım tartıldımeşime her tartıldığımda soruyorum hadi tahmin et diye hepte yakalıyor yada 2 3 gramla kaçırıyor tartı gibi bir eşim var hızla eriyorum
Nerdesin sen bakim
İlk haftalarım diye mi bu kadar hızlı gitti ne. Sonra yavaşlarım muhtemelen 60 tan sonrasını zor veririm gibi geliyor. 60 la gebe kalmıştım çünkü. Olsun yavaşta olsa gitsin de
Bende tartıldım sabitim yarına eksi görürüm en azından pazartesi artıydım
HoşbuldumEpey yeni arkadaş gelmiş
Herkes hoşgelmiş
Bende 70.9dum cuma gunu bugun eksideyim yedimi arkasi geliyo canim dikkat etmek gerekiyokilo aldı başını gitti 80 leri gördüm birkaç gündür dikkat etmeye başladım 78 lerdeyim burdan uzak kalınca iyice kilo alıyorum
Senin adına üzüldümBende 70.9dum cuma gunu bugun eksideyim yedimi arkasi geliyo canim dikkat etmek gerekiyo
Gecen sene ayni zamanlarda takimda bulunmus olabilirsinizSen de hgZeynolin44 bana çok tanıdık geliyor sun
Hoş geldin canımSenin adına üzüldüm
Yalnız olmadığıma sevindim
Hep beraber verelim şu kiloları
Canım ben seni ilk kez görüyorumHoş geldin canım
Nedense bana yabancı gelmedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?