- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Gorcem insAllah busefer kizarmis ekmegi yemege azkaldiYeme yeme 85 kilodan indin bu kilolara 65 i goreceksin
Benimkiler de aynıBenimkide parklardaki aletlerde buna oturup dönüyo
Ardiyeye bakmam lazım bakalım sağlamsa yapmaya çalışırımBence bulabilirsen kullanmalisin
Biz bir ara takimcak twist hareketi yapiyorduk gunluk 1000 tane bel ve gobekde guzel incelmeler yasamistik :))
Üye Adı | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarsamba | Persembe |
N Nidsalii | |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
@Tesnim1989 | |||||||
T timesinfinity | |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
@Fitanne123 | |||||||
| |||||||
| |||||||
@birazhuzurdu2008 | |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
D Dileksnr | |||||||
Dinlen canim bugundeBugün yatmaya doyamadım vallahi ya
Uykusuzluk beni mahvetmiş
Benimkilerde simdi uyudu. Simdi uyuyan ne zaman uyancakta ne zaman gece uyucak. Of ofBugün yatmaya doyamadım vallahi ya
Bende yatmak istiyoooommBugün yatmaya doyamadım vallahi ya
Seninki kac yasinda?Bugün ufaklığın gazabına uğradım
Zabahtan şurubu almış dolaptan kırdı ben kahvaltı hazırlarken
Banyoyu yıkadım bigüzel kuruladım wc yi temizlemeye girdim yan tarafa altına tabure koyup cifi almış banyoya sıkmış bidaha yıkadık
Bol aksiyonlu bi gün çamaşırmakinasındaki oyuncakları çerez tepsilerini saymıyorum
1 saat şekerleme yapsınlar kaldır canımBenimkilerde simdi uyudu. Simdi uyuyan ne zaman uyancakta ne zaman gece uyucak. Of of
Büyük 9a girdiSeninki kac yasinda?
Bende oyun hamurlarini topladim cope attim. Saciyor her yere. Kucuk olanda yicek saniyor yemeye kalkisiyor
Valla oglan 24 saatte toplam 2.5 saat uyuyunca sizdi 2 saat uyudu babannesiyle yattilarBende yatmak istiyoooomm
Aslinda buyuk olani uyutmicaktim ufak bir kaza ile besikten yere atladi. Aglarken uyumaya karar verdi. Zaten iyice huysuzlaşacakti belli. Alarm kurup bende yatcam ne yapabilirim ki baska elimden bisey gelmiyor duzenleyemiyoruz bir türlü saatleri1 saat şekerleme yapsınlar kaldır canım
Yoksa zor olur hem de erken uyurlar iyi olur
İyi yapmışsın uykusuzluk kilo vermeni de engellerValla oglan 24 saatte toplam 2.5 saat uyuyunca sizdi 2 saat uyudu babannesiyle yattilar
Kiz da garibim uyumadı oğlan sayesinde biz de anayla kız uyuduk
Vardir bir derdi yavrumun.Valla oglan 24 saatte toplam 2.5 saat uyuyunca sizdi 2 saat uyudu babannesiyle yattilar
Kiz da garibim uyumadı oğlan sayesinde biz de anayla kız uyuduk
Engellemez olur mu hiç. Uykuda salinan hormonu alamiyosun. Uyanik durdukça acikiyosun. Uykusuzluk aclik hepsi senin sinirlerini alt ust ediyorİyi yapmışsın uykusuzluk kilo vermeni de engeller
Ah bu çocuklarAslinda buyuk olani uyutmicaktim ufak bir kaza ile besikten yere atladi. Aglarken uyumaya karar verdi. Zaten iyice huysuzlaşacakti belli. Alarm kurup bende yatcam ne yapabilirim ki baska elimden bisey gelmiyor duzenleyemiyoruz bir türlü saatleri
Uykudan ziyade ben cok sinurli ve tahammulsuz olurum uykusuzkenİyi yapmışsın uykusuzluk kilo vermeni de engeller
Benim de kiz oyle yaVardir bir derdi yavrumun.
Cok hirpalandigimiz zamanlar oldu.
Ama hep dua ettim.
Hep hayal ettim bir gun gelecek kendi uyucak diye
Suan kiskancliktan yapmiyor.
İsterse yemeğini yemeyi ogrenebilir, uyumayi ogrenebilir
Bizimde sorun gece uyanmalari.
Gece uyanip uyanip ağlıyordu
6 7 ay hep geceleri oda oda gezdik
Meğer ben yanina gidiyorum yatiyorum diye yapiyomus. Psikolog dedi. Dayan bir zaman uyuma yaninda dedi. Umudunu kaybedermiş o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?