- 17 Ocak 2017
- 688
- 4.113
- 113
- 35
Tamam kaptanım inşallah yarın tartı herkesi mutlu ederEki Görüntüle 2715805
Kizlar yeni fotograf çekmedim bende ki eski tarih siz yarin nickiniz ile birlikte gunun tarihi olan 06.11.2020 yazarak paylaşım yapmayı unutmayin
@PAPATYAM
asysss
@Tesnim1989
@HuzuRRR
@madamhd
@sleepy angel
@Hepfitim
Yazagelen
missadangel
@Nidsalii
@buketx
@birazhuzurdu2008
Sevgi22884550
@aijoo
D Dileksnr
@Kirmizi pabuc
@timesinfinity
@Fitanne123
Teşekkürler canım deniycem yarınBen 1 elma az yulaf ve ceviz kullandim yarim yk bal kullandim. Sonra da yogurup kakaoya buladim :)
Boyum kisa ondan dolayı guzel bir kilo degilNe güzel bir kilo buşimdi kaç kilosunuz
Ozaman tarti fotosunu degistir hile oluyoBoyum kisa ondan dolayı guzel bir kilo degil
Iki uc gundur 57-59 arasi gidip geliyorum canim
Listede degilimOzaman tarti fotosunu degistir hile oluyo
Bende vardı. Çok eğlenceli hareketler yapıyordum üstünde. :) Çok etkisi olmadığını düşünüp arkadaşıma verdim ama o etki görmüş.Kızlar bugün böyle bişey aldım işe yarar mı sizce
Tarti fotografi icin dedim ama
Darısı benim başıma artık 1Bende vardı. Çok eğlenceli hareketler yapıyordum üstünde. :) Çok etkisi olmadığını düşünüp arkadaşıma verdim ama o etki görmüş
Biliyorum canim şaka yapiyorumListede degilim
Biliyorum canim şaka yapiyorum
Gir listeye işte. Son kalanları da verirsin. :) Zaten hep buralardasın, bir de listede oluver, n'olcak?Tarti fotografi icin dedim ama
Eylul gibi 55 kiloyu gormustum ama simdi o motivasyonum yok sonra her hafta arti gelirim vurursunuz beniGir listeye işte. Son kalanları da verirsin. :) Zaten hep buralardasın, bir de listede oluver, n'olcak?
Ekmek yedigin icin olabilirmiEylul gibi 55 kiloyu gormustum ama simdi o motivasyonum yok sonra her hafta arti gelirim vurursunuz beni
Agustos gibi daha cok ekmek yiyordum canim simdi kahvaltida yiyorum sadece birde bu ara 2 öğün yiyorumEkmek yedigin icin olabilirmi
Bi arkadaş var anneler grubundan.Eylul gibi 55 kiloyu gormustum ama simdi o motivasyonum yok sonra her hafta arti gelirim vurursunuz beni
Ben kışın daha cok seviyorum ama gecen seneden beri burda oldugum icin yiyemiyorumAgustos gibi daha cok ekmek yiyordum canim simdi kahvaltida yiyorum sadece birde bu ara 2 öğün yiyorum
Gelebilir tabi ki canimBi arkadaş var anneler grubundan.asysss ile olduğumuz. Oda gelmek istiyor ama direk bu gruba geleyim diyor mümkün mü acaba
Di mi 14 subattan beri bizim takımdasınBen kışın daha cok seviyorum ama gecen seneden beri burda oldugum icin yiyemiyorum
Vayyyyyy beeee 1sene olcak nerdeyse eeee yani sobayi kaldirmis olduk ekmekte kizartmaz oldum hababam spor hababam spor ekmege vakit kalmadiDi mi 14 subattan beri bizim takımdasın
Mezun ettigimizde hazirandi galiba o zaman soba olmuyor
Yeme yeme 85 kilodan indin bu kilolara 65 i goreceksinVayyyyyy beeee 1sene olcak nerdeyse eeee yani sobayi kaldirmis olduk ekmekte kizartmaz oldum hababam spor hababam spor ekmege vakit kalmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?