İnşallahhhOk
68.3 um
66.9 olsa süper olur![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallahhhOk
68.3 um
66.9 olsa süper olur![]()
2 gun once salona tasidik ama kim kullancakCiksin meydanayarindan itibarem bu hafta hergun deneme yapicam bakalim nasil bir etki gorcem. Bu aksam beden olculerimi yazcam
Bende katılayım o zaman zaten abarttım bugün listeleri birebir uygulamak zorundamıyız kahvaltı fix diyet kahvaltı yaşarım ben yulaf yiyemiyorum katiyen diğerlerine de uyarım elimden geldiğinceDiyet Kamp Duyurusu
Merhaba
Daha önceleri yaptığımız gibi Kendi aramızda diyet ve spor kampı yapıyoruz
Yarın tartılıp 5 günlük kampımıza başlıyoruz❤ Listeler ektedir.
Katılmak isteyen ciddi katılım sağlayabilecek arkadaşlar beni etiketlesin lütfen
5 günde 1 kilo vermeyi hedefliyoruz
55-60 kilo civarı listeyi birebir uygulayabilir daha üst kilolar için ek öğün veya miktarları arttırabilirsiniz (listelerden çok uzaklaşmamak kaydıyla)
Beyaz çay yerine yeşil çay chia tohumu yerine bulamadınızsa keten tohumu kullanılabilir
Pazar sabah notlu tartı fotosu ile başlayacağız Cuma yine tartı fotosu ile son bulacak. Her gün menü ve sporlarda bana da etiket yapılacak
Hem yüzdesel en çok kilo verenler hem de spor alanında verenler değerlendirilecek (kaptanın belirlediği spor programı öncelikli değerlendirilecek puanlar ona göre hesaplanacak)
Cuma akşam listeler açıklanacak
PAPATYAM
@asysss
Tesnim1903
@Yazagelen
@missadangel
madamhd
@Hepfitim
@sleepy angel
@HuzuRRR
@Kirmizi pabuc
N Nidsalii
@selensu82
@Tonvejerry
@Fitanne123
@birazhuzurdu2008
@timesinfinity
@Sevgi22884550
@Kahvesel
@UMUTLU5194
buketx
@Haticesnr
@icell_84
@Sonsuz umut
@misskokulumm
E Elif_Eylul
@Gulumse25
Elhan
sonngulen
@sudem34
Zipzip-
Zaten butun kk ogrendi üşengeç oldugunu2 gun once salona tasidik ama kim kullancak![]()
Yulaf yerine 1 dilim tam buğday yiyebilirsin canım yeşil sebzeye sebze, ete balık tavuk vs değiştirebilirsin kilona göre ek diyet birşeyler ekleyebilirsin yarın sabah tartı ve ölçümle başlıyoruz spor da yaparsan kesin iyi sonuç alırsınBende katılayım o zaman zaten abarttım bugün listeleri birebir uygulamak zorundamıyız kahvaltı fix diyet kahvaltı yaşarım ben yulaf yiyemiyorum katiyen diğerlerine de uyarım elimden geldiğince
Yani 2 yıldır burdayim öğrendilerZaten butun kk ogrendi üşengeç oldugunu![]()
Karışmış sorryyy . Olsa evet, bu bi işaret miGören ben değilim ama keşke benim tartım da bana öyle sürpriz yapsa![]()
Parayi alirken hiç sorun olmuyor binaya sinyal gitmiyo ama internet ücretini alıyorlar acaib insanlari dolandırıcı bu kurumlar hepsi aynı gecen ay da biz öyle bir sıkıntı yaşadıkCnm benim ev içindeki kabloları kontrol ettiler dün. Kablo uçlarındaki jaklar değişti. Modeli değiştirdiler. Binadaki swici kontrol ettiler sinyal gelmiyormuş.kurumun Sisteminde hata var onlar çözecek Deyip gittiler. Sabah aradım yine bakalım
GözünaydınNabersinizBen geldim
Şimdi gelip İnterneti düzelttiler çok şüküruzun sürecek diye korkmuştum
![]()
Gördüğüm rakam güzeldi diyosun. Karışmamış :) ben bu mesaja cvp attım zatenBoşver görmüşsün yaa![]()
Seyyy kendi kendinemi konusuyonGördüğün yazmışsın off iyi diilim bugün![]()
Mezunmu oldu
Felicio beklediğim kamp geldi. En son yaptığımız kamptan beri dikkat etmiyordum. Ara ara yapıyordum ama böyle listeli olunca daha bir dikkat ediyorum. İzniniz olursa aranızda olmaktan mutluluk duyarım.Diyet Kamp Duyurusu
Merhaba
Daha önceleri yaptığımız gibi Kendi aramızda diyet ve spor kampı yapıyoruz
Yarın tartılıp 5 günlük kampımıza başlıyoruz❤ Listeler ektedir.
Katılmak isteyen ciddi katılım sağlayabilecek arkadaşlar beni etiketlesin lütfen
5 günde 1 kilo vermeyi hedefliyoruz
55-60 kilo civarı listeyi birebir uygulayabilir daha üst kilolar için ek öğün veya miktarları arttırabilirsiniz (listelerden çok uzaklaşmamak kaydıyla)
Beyaz çay yerine yeşil çay chia tohumu yerine bulamadınızsa keten tohumu kullanılabilir
Pazar sabah notlu tartı fotosu ile başlayacağız Cuma yine tartı fotosu ile son bulacak. Her gün menü ve sporlarda bana da etiket yapılacak
Hem yüzdesel en çok kilo verenler hem de spor alanında verenler değerlendirilecek (kaptanın belirlediği spor programı öncelikli değerlendirilecek puanlar ona göre hesaplanacak)
Cuma akşam listeler açıklanacak
PAPATYAM
@asysss
Tesnim1903
@Yazagelen
@missadangel
madamhd
@Hepfitim
@sleepy angel
@HuzuRRR
@Kirmizi pabuc
N Nidsalii
@selensu82
@Tonvejerry
@Fitanne123
@birazhuzurdu2008
@timesinfinity
@Sevgi22884550
@Kahvesel
@UMUTLU5194
buketx
@Haticesnr
@icell_84
@Sonsuz umut
@misskokulumm
E Elif_Eylul
@Gulumse25
Elhan
sonngulen
@sudem34
Zipzip-
Tesekkur ederim canım
Geldim canım.Kolay gelsin canım![]()
Offf Bu sefer de hiç alıntı yapmamışım.Seyyy kendi kendinemi konusuyon![]()

Gözün aydın canım düzelmesine çok sevindimNabersinizBen geldim
Şimdi gelip İnterneti düzelttiler çok şüküruzun sürecek diye korkmuştum
![]()
Evet canim listeye aldim ve mezun olduMezunmu oldu![]()
Hosgeldin canimGeldim canım.