• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Diyet Kamp Duyurusu

Merhaba❤️❤️❤️
Daha önceleri yaptığımız gibi Kendi aramızda diyet ve spor kampı yapıyoruz
Yarın tartılıp 5 günlük kampımıza başlıyoruz ❤️❤️❤️❤ Listeler ektedir.
Katılmak isteyen ciddi katılım sağlayabilecek arkadaşlar beni etiketlesin lütfen 🌸🌸🌸
5 günde 1 kilo vermeyi hedefliyoruz
55-60 kilo civarı listeyi birebir uygulayabilir daha üst kilolar için ek öğün veya miktarları arttırabilirsiniz (listelerden çok uzaklaşmamak kaydıyla)
Beyaz çay yerine yeşil çay chia tohumu yerine bulamadınızsa keten tohumu kullanılabilir
Pazar sabah notlu tartı fotosu ile başlayacağız Cuma yine tartı fotosu ile son bulacak. Her gün menü ve sporlarda bana da etiket yapılacak
Hem yüzdesel en çok kilo verenler hem de spor alanında verenler değerlendirilecek (kaptanın belirlediği spor programı öncelikli değerlendirilecek puanlar ona göre hesaplanacak)
Cuma akşam listeler açıklanacak

PAPATYAM PAPATYAM
@asysss
Tesnim1903 Tesnim1903
@Yazagelen
@missadangel
madamhd madamhd
@Hepfitim
@sleepy angel
@HuzuRRR
@Kirmizi pabuc
N Nidsalii
@selensu82
@Tonvejerry
@Fitanne123
@birazhuzurdu2008
@timesinfinity
@Sevgi22884550
@Kahvesel
@UMUTLU5194
buketx buketx
@Haticesnr
@icell_84
@Sonsuz umut
@misskokulumm
E Elif_Eylul
@Gulumse25
Elhan Elhan
sonngulen sonngulen
@sudem34
Zipzip- Zipzip-
Bende katılayım o zaman zaten abarttım bugün listeleri birebir uygulamak zorundamıyız kahvaltı fix diyet kahvaltı yaşarım ben yulaf yiyemiyorum katiyen diğerlerine de uyarım elimden geldiğince

Bende katılayım o zaman zaten abarttım bugün listeleri birebir uygulamak zorundamıyız kahvaltı fix diyet kahvaltı yaşarım ben yulaf yiyemiyorum katiyen diğerlerine de uyarım elimden geldiğince
Yulaf yerine 1 dilim tam buğday yiyebilirsin canım yeşil sebzeye sebze, ete balık tavuk vs değiştirebilirsin kilona göre ek diyet birşeyler ekleyebilirsin yarın sabah tartı ve ölçümle başlıyoruz spor da yaparsan kesin iyi sonuç alırsın ❤️❤️❤️

Cnm benim ev içindeki kabloları kontrol ettiler dün. Kablo uçlarındaki jaklar değişti. Modeli değiştirdiler. Binadaki swici kontrol ettiler sinyal gelmiyormuş.kurumun Sisteminde hata var onlar çözecek Deyip gittiler. Sabah aradım yine bakalım
Parayi alirken hiç sorun olmuyor binaya sinyal gitmiyo ama internet ücretini alıyorlar acaib insanlari dolandırıcı bu kurumlar hepsi aynı gecen ay da biz öyle bir sıkıntı yaşadık

Diyet Kamp Duyurusu

Merhaba❤️❤️❤️
Daha önceleri yaptığımız gibi Kendi aramızda diyet ve spor kampı yapıyoruz
Yarın tartılıp 5 günlük kampımıza başlıyoruz ❤️❤️❤️❤ Listeler ektedir.
Katılmak isteyen ciddi katılım sağlayabilecek arkadaşlar beni etiketlesin lütfen 🌸🌸🌸
5 günde 1 kilo vermeyi hedefliyoruz
55-60 kilo civarı listeyi birebir uygulayabilir daha üst kilolar için ek öğün veya miktarları arttırabilirsiniz (listelerden çok uzaklaşmamak kaydıyla)
Beyaz çay yerine yeşil çay chia tohumu yerine bulamadınızsa keten tohumu kullanılabilir
Pazar sabah notlu tartı fotosu ile başlayacağız Cuma yine tartı fotosu ile son bulacak. Her gün menü ve sporlarda bana da etiket yapılacak
Hem yüzdesel en çok kilo verenler hem de spor alanında verenler değerlendirilecek (kaptanın belirlediği spor programı öncelikli değerlendirilecek puanlar ona göre hesaplanacak)
Cuma akşam listeler açıklanacak

PAPATYAM PAPATYAM
@asysss
Tesnim1903 Tesnim1903
@Yazagelen
@missadangel
madamhd madamhd
@Hepfitim
@sleepy angel
@HuzuRRR
@Kirmizi pabuc
N Nidsalii
@selensu82
@Tonvejerry
@Fitanne123
@birazhuzurdu2008
@timesinfinity
@Sevgi22884550
@Kahvesel
@UMUTLU5194
buketx buketx
@Haticesnr
@icell_84
@Sonsuz umut
@misskokulumm
E Elif_Eylul
@Gulumse25
Elhan Elhan
sonngulen sonngulen
@sudem34
Zipzip- Zipzip-
Felicio beklediğim kamp geldi. En son yaptığımız kamptan beri dikkat etmiyordum. Ara ara yapıyordum ama böyle listeli olunca daha bir dikkat ediyorum. İzniniz olursa aranızda olmaktan mutluluk duyarım. ❤️😍

Back
X