- 23 Ekim 2012
- 2.659
- 12.771
- 408
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarım simit yedim.Hayırdır canım neyi stres yaptın kendine günaydınGünaydın, hepimize hayırlı bir hafta yıl ömür olsun.
Stresten gece uyuyamadım hiç yaa 3,5 ta yattım![]()
TebriklerGünaydın
cuma 62.7 ydim
Giden: 600 gram
Süper tebrik ederimEki Görüntüle 2717750
Fark -600 gr.Zipzip- ben daha fazla fark bekliyordum nedense..Kısmet diyip önümüzdeki günlere bakıcaz artık
Cumaya dek 1 kilo üstü gider inşallahh
![]()
Süper ötesisinCuma 73,30
Pazartesi 71,95
Fark 1,35
Bu hafta kıızn sınavları var hergün cnm okula gideceğiz birazdan. Sınav stresi ve korona stresiHayırdır canım neyi stres yaptın kendine günaydın![]()
Süper eksilerEki Görüntüle 2717784 Günaydın
Cuma 91 kg dum - 700 ile haftaya başlıyorum inşallah. Dünkü baklavanın vicdan azabıyla akşam spora çok yüklenmişim her yerim ağrıyor![]()
Maşallah
Rabbim kolayliklar versin çift maske eldiven kullanın bişey olmaz Allah'ın izniyle tedbir bizden takdir Allah'tan benim muayeneye gittiğim doktor son gün covid olduğu anlaşıldı hamdolsun tüp bebek merkezi olarak kimseye bişey olmadıBu hafta kıızn sınavları var hergün cnm okula gideceğiz birazdan. Sınav stresi ve korona stresi![]()
Rabbim kolayliklar versin çift maske eldiven kullanın bişey olmaz Allah'ın izniyle tedbir bizden takdir Allah'tan benim muayeneye gittiğim doktor son gün covid olduğu anlaşıldı hamdolsun tüp bebek merkezi olarak kimseye bişey olmadı
Çok güzelCuma 73,30
Pazartesi 71,95
Fark 1,35
Gunaydin ablacımGünaydıııııııınn![]()
Guzel eksi tebrik ederim canimİlk kilo bildirimi benden gelsinnn
Günaydın canimMusmutlu yeni bir haftaya gunaydin![]()
Sabah 5.30 da baktim 117 de bende vardi110 bildirim nedir yawwwwww![]()
![]()
![]()
Ben mi atese attim simdi cuma bildirim yaptin bende seni listeye ekledimBeni neden atese atiyosun acep![]()
Bence zeytin degil karnabahari dun yemistin degil miDünkü yedigim zeytinler ödem yapti sanirsam![]()
![]()
![]()
![]()
Gunaydin canım eksin cok güzelGünaydın
cuma 62.7 ydim
Giden: 600 gram
Gunaydin canim ekside olman guzelGünaydın kızlar
Cuma 57.2
Bugün 57
Zipzip-
Günaydın canım eksin cok guzel cumaya 4 gun var kaçamaksiz gidersen 1 kiloya yakin giderEki Görüntüle 2717750
Fark -600 gr.Zipzip- ben daha fazla fark bekliyordum nedense..Kısmet diyip önümüzdeki günlere bakıcaz artık
Cumaya dek 1 kilo üstü gider inşallahh
![]()
Gunaydin canım ❤Günaydın herkese. :)
Günaydın canim ❤Günaydın
Güzel bir hafta dilerim![]()
Eksin cook guzel tebrik ederim canımCuma 73,30
Pazartesi 71,95
Fark 1,35
Günaydın ❤❤Günaydın, hepimize hayırlı bir hafta yıl ömür olsun.
Stresten gece uyuyamadım hiç yaa 3,5 ta yattım![]()
Vücudunu sasirtsan mi acaba bugun fazla mi yesen belki kirilma noktasindadirKilo bildirimim
Hala fark yokkk cuma kilom dayım 65,8 de takıldım yine. Bu hafta sporda da baya yorgun hissediyorum. Zorla yapıyorum resmen vücudum ağrıyor nedenli acaba. Vitamin eksikliğim mi oldu dicem ama bilemedim
Gunaydin canim cumaya gore eksidesin tebrik ederim ❤Günaydın kızlar dikkat ettim yer yer kaçamak olsada 79,4 tü sabahZipzip-
Günaydın canım aksami cok erken kapatmışsınGünaydın canlar
Dünkü menüm normalde10/14 yapacaktım. Ama dün 21.00da benim oğlanlar kanıma girdi.Yarım simit yedim.
Sabah:5.00 kahve
8.30 çay yumurta
Yarım peynirli börek
Zeytin
Ara dibek kahve
14.30. K.k. kadar taze kaşarlı cevizli mevsim salata 2dilim etimek. Çay
Ara Dibek kahve
1.5 litre su
Adım:5000Zipzip-
Eksin cok guzel tebrik ederim canım
Gunaydin canım eksin cok guzelEki Görüntüle 2717784 Günaydın
Cuma 91 kg dum - 700 ile haftaya başlıyorum inşallah. Dünkü baklavanın vicdan azabıyla akşam spora çok yüklenmişim her yerim ağrıyor![]()
Günaydın canimGunaydinnnnnnnn hayırlı sabahlarrrrrr bol eksiler kilo veren herkesi tebrik ediyorum cumaya bomba gibi geliyoruz desenize![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Teşekkür ederim artı olmadan yavaş yavaş eksiliyorumGunaydin ablacım
Guzel eksi tebrik ederim canim
Günaydın canim
Sabah 5.30 da baktim 117 de bende vardi
Ben mi atese attim simdi cuma bildirim yaptin bende seni listeye ekledim
Bence zeytin degil karnabahari dun yemistin degil mi
Gunaydin canım eksin cok güzel
Gunaydin canim ekside olman guzel
Günaydın canım eksin cok guzel cumaya 4 gun var kaçamaksiz gidersen 1 kiloya yakin gider
Gunaydin canım ❤
Günaydın canim ❤
Eksin cook guzel tebrik ederim canım
Günaydın ❤❤
Vücudunu sasirtsan mi acaba bugun fazla mi yesen belki kirilma noktasindadir
Gunaydin canim cumaya gore eksidesin tebrik ederim ❤
Günaydın canım aksami cok erken kapatmışsın
Eksin cok guzel tebrik ederim canım
Gunaydin canım eksin cok guzel
Günaydın canim![]()
Canım hem sonbahar hem de direnç kilondasın sanırımKilo bildirimim
Hala fark yokkk cuma kilom dayım 65,8 de takıldım yine. Bu hafta sporda da baya yorgun hissediyorum. Zorla yapıyorum resmen vücudum ağrıyor nedenli acaba. Vitamin eksikliğim mi oldu dicem ama bilemedim