• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun,güzel menü ve güzel spor

Afiyet olsun canım,menü de spor da cok iyi

Kutlamaya rağmen menünü iyi tutmuşsun canım tebrikler.Sadece öğlen etli yemeğin yanına salata akşam ise yoğurt eklesen daha iyi olurmuş.Sabah da 4 kaşık lor yiyebilirsin.Diyetisyen şok diyetlerde lor verirdi bana,acayip protein içeriyor,daha cok kilo verdirir.1 kaşık cok az.

Afiyet olsunn

afiyet olsun güzel sporr

Güzel spor afiyet olsun

Afiyet olsun canım.2 ana öğün yaptığından kalori olarak çok fazla olamamıştır ama cok diyet günü gibi de olmamış.Akşam keşke 1 dilim pizza,bol salata,1 bardak ayran şeklinde gitseydin.Hem nefsini köreltmiş olur hem de diyete sadık kalmış olurdun ( ben ara ara cozup diyeti bozuyorum maalesef,mükemmel olduğumdan değil de sadece yardımcı olmak amaclı yorum yazdım.Umarım yanlıs anlamazsın :KK200: )

Afiyet olsunn

Günaydınnn :)

Günaydınn :)
Yok canım yanlış anlamam haklısın zaten böyle şeyler çok yediğüm için kilo alırım ve de çikolata
ayy zaten yerken bile vicdan yaptım tmm tmm yemeyeceğim bir daha😫😫

Bugün menüm
Sabah 11:00
Zeytin
Peynir
Domates
1 tk bal
Küçücük parça çörek
1 kepek ekmek

ara öğün(16:00)
Nescafe bir dilim baklava

Akşam (19:30)
Çay bardağı kola
Küçük boy pizza

Biraz fazla oldu bugün ama 😕🤦🏻‍♀️
Canim menulerini daha saglikli daha guzel sekilde duzenlemen şart kilo vermen adina hafta da bir boyle seyler olabilir ama sende baktiginda menunun fazla oldugunu biliyosun,corek,ekmek,birini tercih etseydin,baklava,pizza kola olmamis🤷‍♀️

Kutlamaya rağmen menünü iyi tutmuşsun canım tebrikler.Sadece öğlen etli yemeğin yanına salata akşam ise yoğurt eklesen daha iyi olurmuş.Sabah da 4 kaşık lor yiyebilirsin.Diyetisyen şok diyetlerde lor verirdi bana,acayip protein içeriyor,daha cok kilo verdirir.1 kaşık cok az.
Evde olsaydım eklerdim ama kayinvalidemdeydim uğraşamadım pek ayakta yedim bunlarıda 😁 canım teşekkür ederim öyle yapayım bende loru seviyorum zaten 😊

Canim menulerini daha saglikli daha guzel sekilde duzenlemen şart kilo vermen adina hafta da bir boyle seyler olabilir ama sende baktiginda menunun fazla oldugunu biliyosun,corek,ekmek,birini tercih etseydin,baklava,pizza kola olmamis🤷‍♀️
🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😫😫😫
Of hakkısınz bugün çıkartacam acısını kendimden bugün salata sadece

Günaydın herkese.
Sirenler yeni sustu, her yıl tüylerimi diken diken etmekten hiç şaşmıyor. İnsan bambaşka bir psikolojiye giriyor, çok ilginç, sanki zaman değişiyor.

Afiyet olsun .Kahvaltı ve akşam yemeği yer değiştirmiş gibi sanki :) Sanırım kahvaltıyı dışarda ev yemekleri yapan yerde yediğin için bu şekil oluyor.En azından yemek yemiş oluyorsun bence güzel.Sadece akşam yemeği saatini biraz önce çeksen iyi olur gibi canım.Muhakkak geçe kalmasının sebebi vardır ama saat 9'da yemek yerken kilo vermek çok zor olur maalesef. Ara öğün olarak da keşke yanında meyve çerez falan götürsen.Ben öyle yapıorum işe giderken ,2 ceviz 1 mandalina çantaya atıveriyorum örneğin.Etiform diyet ürünü de olsa pek masum biişi değil maalesef.
Yulaf süt yapıyorum kahvaltıda genelde, dün yulaf bitmiş diye şaştı biraz. Tabi gün içinde düşük kalorili yiyince akşam başıma vurdu, acayip acıktım. Arkadaşımla buluştuğum için geç kaldı akşam, yoksa benim için bile fazla geç, haklısınız hepiniz. :) O bisküvileri bir aldım, uzun süredir çekmecede sürünüyor, son bir tane kaldı, onu da yedikten sonra daha almam zaten, artık o da ne zaman yersem. :D Çerez kalorili olur da, meyve mantıklı, götürmek lazım.

Aksam yemeklerin çalıştığın icin cok.gec oluyo ve saat dolayisiyla hem kasarli yumurta hem yag bal 3dilim ekmek bence cok olmus canim
Evet o saate göre çok oldu maalesef. O kadar geç kalacağımı düşünmemiştim.

Afiyet olsun canim aksam için 3 dilim ekmek fazla olmuş aksam yemeginin saatide biraz geç olmuş
Valla açlık başıma vurdu. :KK23:Gündüz iyi yemeye dikkat etmek lazım.

Yazagelen Yazagelen nerdesin ya özledim 🤩
@Lili 38 seni de özledim 🤩
Buradayım. :KK53: Denk mi gelemiyoruz acep?

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😫😫😫
Of hakkısınz bugün çıkartacam acısını kendimden bugün salata sadece
Bitti gitti canim bugune bakicaz mecburen hepimiz yiyoruz tekrarlamamak sartiyla ama daha yeni basladiginda daha guzel sonuclar alirsin sen kendi adina hem sen sevinirsin hemde biz olucaktor duzenle salata degil corba yogurt salata ustune tavuk balik gibi ac birakma kendini

Günaydın herkese.
Sirenler yeni sustu, her yıl tüylerimi diken diken etmekten hiç şaşmıyor. İnsan bambaşka bir psikolojiye giriyor, çok ilginç, sanki zaman değişiyor.

Yulaf süt yapıyorum kahvaltıda genelde, dün yulaf bitmiş diye şaştı biraz. Tabi gün içinde düşük kalorili yiyince akşam başıma vurdu, acayip acıktım. Arkadaşımla buluştuğum için geç kaldı akşam, yoksa benim için bile fazla geç, haklısınız hepiniz. :) O bisküvileri bir aldım, uzun süredir çekmecede sürünüyor, son bir tane kaldı, onu da yedikten sonra daha almam zaten, artık o da ne zaman yersem. :KK70: Çerez kalorili olur da, meyve mantıklı, götürmek lazım.

Evet o saate göre çok oldu maalesef. O kadar geç kalacağımı düşünmemiştim.

Valla açlık başıma vurdu. :KK23:Gündüz iyi yemeye dikkat etmek lazım.

Buradayım. :KK53: Denk mi gelemiyoruz acep?
Oglenini guzel dengelersen aksamida erken olunca sorun olmucaktir kahvalti ve oglen onemli aksam hafif gecirirsen süper olcak canim

Bitti gitti canim bugune bakicaz mecburen hepimiz yiyoruz tekrarlamamak sartiyla ama daha yeni basladiginda daha guzel sonuclar alirsin sen kendi adina hem sen sevinirsin hemde biz olucaktor duzenle salata degil corba yogurt salata ustune tavuk balik gibi ac birakma kendini
Aynen azimliyi gitcek kilolar -16 ile yola devam edeceğim 💃💃

Geçen haftasonu için bir doğumgünü kutlaması olacak demiştim, belki hatırlayan vardır. Sonuçta o kutlama 2 güne yayıldı, 2 gün hiç dikkat etmedim ve geçen hafta içine girdiğim montun içine giremez oldum. Ne kadar çabuk alınıyor ya. Bu sabah 90.3 çıktım, özür dileyip affınıza sığınıyorum. Bütün haftayı özellikle kontrollü geçireceğim, dün de kötü yedim sayılmaz. Zaten sanırım üst üste 3 kere kilo veremezsem atılıyorum. :KK53: Yani daha 1 hafta oldu tabi de, riske girmemeyi tercih ederim.

Şimdi ben sürekli bir koşturma halindeyim. Zaman planması konusunda çok iyi olduğum söylenemez. O yüzden evden çıkarken de, işten çıkarken de metroya yetişmek için sürekli hızlı yürüme ya da koşma halindeyim. Hatta üç vasıta değiştiriyorum, onlar da hep ucu ucuna yakalanacak şekilde zamanlandığı için bir metrodan inince diğerine yine koşuşturma halindeyim. Doğal olarak dizlerim 90 kiloya isyan etmeye başladı. Merdiven inerken sürekli acıyorlar, hızlı yürüyünce koşunca batıyorlar.

Bir arkadaşım var, onu bildim bileli 90 civarında, benimle aynı boyda. Hep dizlerinden yakınır, hatta diz kapağı yerinden falan çıkıyor. Ben bu kiloyu daha 5-6 aydır çekiyorum, şimdiden başladı. Bu durumu aslında 2 haftadır yaşıyorum ama bu doğumgünü kilolarının üstüne son birkaç gündür ekstra artışlı yaşıyorum. Bir insan kendine bu işkenceyi yapmamalı diye düşünüyorum, ben yapamam.

Neyse, sonuç olarak bu olaylar bana sihirli değnek değdirdi. Zaten çok veremiyorum, çok kalori kısmak da istemiyorum ama sanırım şöyle bir 10 kilo verene kadar bir tık daha kısacağım. İçimde rejim tanrısının taze bağışladığı bir azim hissediyorum. :KK53: Tavuk falan söylediğimde yanına pide koymasınlar diye not düşeceğim, malzeme sorununu çözebilirsem en azından haftada 2 gün iş yerindeki mutfakta kahvaltı hazırlamayı deneyeceğim.Dolapta ne varsa herkes ortak çıktığı için 20 lira verdiğim peynir birkaç güne bitsin istemiyorum, yumurta ya da domates vs. alsam da aynı şekilde. Keşke şöyle cep boy, şarjlı bir buzdolabı falan olsa. :)

Yulaf süt yapıyorum kahvaltıda genelde, dün yulaf bitmiş diye şaştı biraz. Tabi gün içinde düşük kalorili yiyince akşam başıma vurdu, acayip acıktım. Arkadaşımla buluştuğum için geç kaldı akşam, yoksa benim için bile fazla geç, haklısınız hepiniz. :) O bisküvileri bir aldım, uzun süredir çekmecede sürünüyor, son bir tane kaldı, onu da yedikten sonra daha almam zaten, artık o da ne zaman yersem. :KK70: Çerez kalorili olur da, meyve mantıklı, götürmek lazım.
Çerez dediğim ceviz ya da çiğ badem gibi kavrulmamış çerezler canım.Diyetisyen tavsiyesiyle 2 ceviz ya da 5 çiğ badem yerdim ben meyvenin yanında günde 1 kez.Onlarda kaliteli yağ olduğundan kilo aldırmaz,aksine kilo verdirir.Üstüne vitamin/mineral de cabası.Maksat sağlıkla zayıflamak.

Hadi ya 😁
Ben onu nasıl geçeyim 😁
Kadın 64 e talip ben 68 lerde 🤣🤣
Aramızda 4 kilo var 🤪🤪🤪

Bileydim papatya ya rakip olacam haftasonu daha çok kaçamak yapıp ödem tutardım 🤣🤣🤣
Hak geçmesin fazla kilo ile başlamayım diye 68.8 ve 68.6 çıktı 68.6 yı baz aldım 🤭🤭
Sen de onu baz al tabi 68.6🤩🤩🤩
Papatya için ayriyeten 66.8 i baz alayım da onu çatlatayim🤪🤪🤪
🤣🤣🤣🤣🤣 Hadi inşallah inersin o rakama ama ben orda değilim bulamazsın beni🤣

Bugünkü menüm
Sabah aç karnına 3 bardak su, 1 ceviz 1 şekersiz Türk kahvesi, 1 kuru kayısı

Kahvaltı 10 : 30
5 kaşık yoğurt, 2 kaşık eti müsli yulaf ezmesi kuru meyveli, 1 ceviz, 1 elma karışım

Saat 12 :30 şekersiz Türk kahvesi, 5 çiğ badem, 3 dilim kurutulmuş elma

Saat 15 : 00 1 bardak ayran 2 kuru kayısı

Akşam saat 18 : 00
3 kaşık zeytinyağlı taze fasulye, 4 kaşık bulgur pilavı, 5 kaşık çoban salata
1 dilim ıslak kek
Saat 19: 00 2 şekersiz çay
20 : 00 şekersiz Türk kahvesi
22:00 1 kupa yeşilçay
Gün genelinde güzel seçimler yaptığın için kek arada kaynamış. :) Afiyet olsun.

Menüm
Kahvaltı 1 haşlama yumurta domates salatalık roka 1 dilim peynir 1 kaşık çökelek 1 çay kaşığı reçel 4 Zeytin 1 dilim tb ekmeği

Ara anne sütü içeceği

Öğle 1 tane sinitzel 1 dilim tb ekmeği roka domates

Ara 1 havuç

Akşam 1 kase çorba 1 dilim tb ekmeği

1 tane ceviz büyüklüğünde havuç top
Anne sütü içeceği kaç kaloridir bilemiyorum ama emzirirken acaba bir tık fazla mı yemek gerekir? Gerçi bu konuya hakim bir sürü kadın vardır burada. :) İlk bakışta perşembe menüsü gibi hafif duruyor ama emzirirken bilemedim.

9 Kasım Pazartesi

Kahvaltı 12.00
Eki Görüntüle 2718186
Akşam 17.00
1.5 kepçe mercimek çorbası
Yarım tabak bulgur pilavı
Yarım tabak kuru fasulye
Küçük bir kase yoğurt

30 dk leslie boosted 300p
6125 adım 183p
if yapıyordun sen galiba. Eğer öyleyse çok akıllıca seçimler yapmışsın. Afiyet olsun.

Selamün aleyküm kızlar ben Bugun aşırı derece de yoğundum görümceme görücü geldi başım cok kalabalıktı ne lesli yapabildim nede yürüyüş nede suyumu guzel icebildim 😑neyse menüme geceyim🤗
Sabah 09.00 1 büyük bardak limonlu su
Sekersiz türk kahvesi

11.00 kahvaltı
karışık yeşillik
1 haşlanmış yumurta
1 yemek kaşığı lor
6 tane zeytin

Öğlen 14.50
Etli yesil fasulye
1 dilim ekmek

Akşam 19.00
3 tane sarma
1 kase tavuk çorbası

22.00 2 tane mandalina kücuk boy
1 su bardağına yakin üzüm

2 litre su
Canım senin bu menünle 53 kilodakiler 48'e düşer. Bu kadar az yememelisin. Takımda 60-70 kilo arasındaki arkadaşların menüsüne bakıp kendininkini ona göre ayarlama. Bütün gün hareketsiz olsan bile 2200 kalori ihtiyacın var. Ama şu menü taş çatlasa 800 kalori. Bunu çok tekrarlamamalısın, uzun vadede sonuçları ters tepebilir.

Bugünki menüm
Sabah10.00
1.5 tb ekmek 2 haş.yumurta 4 siyah zeytin 2 dilim kaşar 2 çatal çilek reçeli
Ara15.00 2 kare çikolata
1 h.cevizli piko bar
Akşam19.00
1 tabak kabak kavurma yarım tabak yoğurtlu mantı az yufka ekmek 1 kase yoğurt
Su 2 lt spor yok Zipzip- Zipzip- @Nidsalii Eki Görüntüle 2718215 yani her zaman 1 tabak dediğim tabağın ölçüsü bu kaptanım
Çikolata ve piko üst üste çok sık yapma, acıktırır. Sonra yarın o mantı bir tabağa çıkar, yanındaki ekmek de azla kalmaz. :) Kahvaltı güzel ama.

Yemek yedirme savaşlarından sonra anca gelebildim ne yedircegimi şaşırdım valla iştahsız çocuk kadar zor bir şey yok 😔
Menümü yazıp yatacağım geçmişe bakamadım özür diliyorum kızlar yarın daha aktif olacağım söz
Sabah 11:00 pastırmalı yumurta 30 gr peynir 8 zeytin 4 ceviz 2 hurma oğlumun yemedigi artık kaşar peynirindende yedim 10 gr eder sanırım
Akşam 19:00 moralim bozuktu o aç olduğu için az yedim 4 köfte yogurt az bişi salata
Spor 10000 adım 300p @Nidsalii @Felicio
Felicio canım bugün listeye uyamadim ama ruh halim çok kötüydü :KK43: yarın uyacagim inşallah
Çok sıkıntı yoktur umarım. Bugün iyi olmanı dilerim.

Ya gerçekten diyet sağlam araştırıp artiyi eksiyi bilmek lazım 😁.geçen bir arkadaş okulda benim kilo vermemden heves etmiş atıştırmalık hosbes almış 🙄
Bı başladım hepsi bitti kendimi durduramadim diyor 😁.dedim hurma kayısı incir bari yeseydin 🤪🤪
Yani ne yenir ne yenmez ne zaman yenir na kadar yenir bilmek lazim
Sen zayıflıyorsun diye heveslenip hoşbeş mi almış? Arkadaşın kafası mı karışık? :KK53:

Kekle kilo vermek mi 😂 bende istiyorum ondan 🧐 bakalım Cuma’ya papatyam bence sudem çok emin adımlarla ilerliyor bu sefer işin zor gibi 😂
Dedim sabah fark olur diye😆 bu sabah 65,6 çıktım tartıda kek işe yaramış görünüyor🤣🤣🤣🤣
İlerlesin sudem34 sudem34 gelsin yamacıma birlikte ilerleriz fenamı👍

Çerez dediğim ceviz ya da çiğ badem gibi kavrulmamış çerezler canım.Diyetisyen tavsiyesiyle 2 ceviz ya da 5 çiğ badem yerdim ben meyvenin yanında günde 1 kez.Onlarda kaliteli yağ olduğundan kilo aldırmaz,aksine kilo verdirir.Üstüne vitamin/mineral de cabası.Maksat sağlıkla zayıflamak.
Kuruyemişi kastettiğini anladım tabii ki. :) Ama ben onları yiyince 2'yle 5'le duramam, paketi koyarım yanıma 3-5-10-15 olarak katlanır. :KK45: Sonra istediği kadar sağlıklı yağ olsun kilo aldırır. :) Huyumu bilip de uzak duruyorum. Bir çalışma yapmışlar, rejimde asıl sonucu irade değil, çevreni ona göre düzenlemek veriyormuş. Yani diyelim ev ahalisi tatlıyı çok seviyor, siz de seviyorsunuz. Siz rejim yapmaya çalışırken ahali her gün pasta, profiterol, baklava, sütlaç falan yiyor. Nereye kadar onlardan yemeyebilirsiniz? Çalışmanın sonucu genelde çok uzun dayanamadığımızı gösteriyor. :) Mesela ben bile babam geldi diye akşam yemeklerimin kimyasını değiştirdim, önceden daha geçiştirme usulü yoğurt, kuruyemiş, meyve falan yapıyordum. Şimdi gidiyorum evde karnıyarık var, pilav var, kaşarlı yumurta var. :KK45: Sırf onları yemek bile son haftalarımı sekteye uğratmış olabilir. Ay ne çok konuştum. :KK53: Yeter.

Gün genelinde güzel seçimler yaptığın için kek arada kaynamış. :) Afiyet olsun.

Anne sütü içeceği kaç kaloridir bilemiyorum ama emzirirken acaba bir tık fazla mı yemek gerekir? Gerçi bu konuya hakim bir sürü kadın vardır burada. :) İlk bakışta perşembe menüsü gibi hafif duruyor ama emzirirken bilemedim.

if yapıyordun sen galiba. Eğer öyleyse çok akıllıca seçimler yapmışsın. Afiyet olsun.

Canım senin bu menünle 53 kilodakiler 48'e düşer. Bu kadar az yememelisin. Takımda 60-70 kilo arasındaki arkadaşların menüsüne bakıp kendininkini ona göre ayarlama. Bütün gün hareketsiz olsan bile 2200 kalori ihtiyacın var. Ama şu menü taş çatlasa 800 kalori. Bunu çok tekrarlamamalısın, uzun vadede sonuçları ters tepebilir.

Çikolata ve piko üst üste çok sık yapma, acıktırır. Sonra yarın o mantı bir tabağa çıkar, yanındaki ekmek de azla kalmaz. :) Kahvaltı güzel ama.

Çok sıkıntı yoktur umarım. Bugün iyi olmanı dilerim.

Sen zayıflıyorsun diye heveslenip hoşbeş mi almış? Arkadaşın kafası mı karışık? :KK53:
Dün biraz canım sıkkındı aşkında ondan pek bir şey yiyesim gelmedi
Akşam çorbayı bile zoraki içtim

Back
X