• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Geçen haftasonu için bir doğumgünü kutlaması olacak demiştim, belki hatırlayan vardır. Sonuçta o kutlama 2 güne yayıldı, 2 gün hiç dikkat etmedim ve geçen hafta içine girdiğim montun içine giremez oldum. Ne kadar çabuk alınıyor ya. Bu sabah 90.3 çıktım, özür dileyip affınıza sığınıyorum. Bütün haftayı özellikle kontrollü geçireceğim, dün de kötü yedim sayılmaz. Zaten sanırım üst üste 3 kere kilo veremezsem atılıyorum. :KK53: Yani daha 1 hafta oldu tabi de, riske girmemeyi tercih ederim.

Şimdi ben sürekli bir koşturma halindeyim. Zaman planması konusunda çok iyi olduğum söylenemez. O yüzden evden çıkarken de, işten çıkarken de metroya yetişmek için sürekli hızlı yürüme ya da koşma halindeyim. Hatta üç vasıta değiştiriyorum, onlar da hep ucu ucuna yakalanacak şekilde zamanlandığı için bir metrodan inince diğerine yine koşuşturma halindeyim. Doğal olarak dizlerim 90 kiloya isyan etmeye başladı. Merdiven inerken sürekli acıyorlar, hızlı yürüyünce koşunca batıyorlar.

Bir arkadaşım var, onu bildim bileli 90 civarında, benimle aynı boyda. Hep dizlerinden yakınır, hatta diz kapağı yerinden falan çıkıyor. Ben bu kiloyu daha 5-6 aydır çekiyorum, şimdiden başladı. Bu durumu aslında 2 haftadır yaşıyorum ama bu doğumgünü kilolarının üstüne son birkaç gündür ekstra artışlı yaşıyorum. Bir insan kendine bu işkenceyi yapmamalı diye düşünüyorum, ben yapamam.

Neyse, sonuç olarak bu olaylar bana sihirli değnek değdirdi. Zaten çok veremiyorum, çok kalori kısmak da istemiyorum ama sanırım şöyle bir 10 kilo verene kadar bir tık daha kısacağım. İçimde rejim tanrısının taze bağışladığı bir azim hissediyorum. :KK53: Tavuk falan söylediğimde yanına pide koymasınlar diye not düşeceğim, malzeme sorununu çözebilirsem en azından haftada 2 gün iş yerindeki mutfakta kahvaltı hazırlamayı deneyeceğim.Dolapta ne varsa herkes ortak çıktığı için 20 lira verdiğim peynir birkaç güne bitsin istemiyorum, yumurta ya da domates vs. alsam da aynı şekilde. Keşke şöyle cep boy, şarjlı bir buzdolabı falan olsa. :)
Şimdi canim dogum gunu oldugunu söyledin evet özel günlerimiz hepimiz icin guzel olsun ama burda tüm takimi etkileyecek sekilde de abartmadan kutlama yapsaydin keske
Bir parca kacamak tamam da 2 gun ust uste yapmissin
Cuma cumartesi -pazar menu paylasmadin bu durumda 3 gun mu kacamakliydi
Dun menunde cok iyi degildi
Normalde pek yazmam ama az dikkat diyorum yoksa liste dişinda devam edersin

Geçen haftasonu için bir doğumgünü kutlaması olacak demiştim, belki hatırlayan vardır. Sonuçta o kutlama 2 güne yayıldı, 2 gün hiç dikkat etmedim ve geçen hafta içine girdiğim montun içine giremez oldum. Ne kadar çabuk alınıyor ya. Bu sabah 90.3 çıktım, özür dileyip affınıza sığınıyorum. Bütün haftayı özellikle kontrollü geçireceğim, dün de kötü yedim sayılmaz. Zaten sanırım üst üste 3 kere kilo veremezsem atılıyorum. :KK53: Yani daha 1 hafta oldu tabi de, riske girmemeyi tercih ederim.

Şimdi ben sürekli bir koşturma halindeyim. Zaman planması konusunda çok iyi olduğum söylenemez. O yüzden evden çıkarken de, işten çıkarken de metroya yetişmek için sürekli hızlı yürüme ya da koşma halindeyim. Hatta üç vasıta değiştiriyorum, onlar da hep ucu ucuna yakalanacak şekilde zamanlandığı için bir metrodan inince diğerine yine koşuşturma halindeyim. Doğal olarak dizlerim 90 kiloya isyan etmeye başladı. Merdiven inerken sürekli acıyorlar, hızlı yürüyünce koşunca batıyorlar.

Bir arkadaşım var, onu bildim bileli 90 civarında, benimle aynı boyda. Hep dizlerinden yakınır, hatta diz kapağı yerinden falan çıkıyor. Ben bu kiloyu daha 5-6 aydır çekiyorum, şimdiden başladı. Bu durumu aslında 2 haftadır yaşıyorum ama bu doğumgünü kilolarının üstüne son birkaç gündür ekstra artışlı yaşıyorum. Bir insan kendine bu işkenceyi yapmamalı diye düşünüyorum, ben yapamam.

Neyse, sonuç olarak bu olaylar bana sihirli değnek değdirdi. Zaten çok veremiyorum, çok kalori kısmak da istemiyorum ama sanırım şöyle bir 10 kilo verene kadar bir tık daha kısacağım. İçimde rejim tanrısının taze bağışladığı bir azim hissediyorum. :KK53: Tavuk falan söylediğimde yanına pide koymasınlar diye not düşeceğim, malzeme sorununu çözebilirsem en azından haftada 2 gün iş yerindeki mutfakta kahvaltı hazırlamayı deneyeceğim.Dolapta ne varsa herkes ortak çıktığı için 20 lira verdiğim peynir birkaç güne bitsin istemiyorum, yumurta ya da domates vs. alsam da aynı şekilde. Keşke şöyle cep boy, şarjlı bir buzdolabı falan olsa. :)
Evden hazırlayıp götürmek daha iyi peyniri yiyceğin kadar streçle

Öz2l günlerdede sağlıkkı şeyler hazırlamak veya sipariş etmek daha iyi
Artı görmek moral bozuyo dikkat etmeyi bırakmamak lazım özel gün ailevi sorunlar derken ben çok etkileniyorum . Elbette yediğimiz günler olcak ama o günü dengelemek ve kontrollü gitmek lazım

Aslında bir haftadır hasta olacak gibiydim canım, muhtemelen soğuk algınlığı. Akşam üzeri vücut ağrım da başladı. Sağdan sola dönemez hale geldim. Evde yatıyorum sürekli. İnşallah hemen toparlanacagim çok teşekkür ederim canım 😘
Geçmiş olsun canım benim rabbim şifa versin dikat et kendine benimde opudan sonra karnimda sezeryan doğum gibi avı vardı sonrada belim agriyo doyordum meğerse bobreklerim agriyormuş yatakta sağa sola dönemiyorum batıyor resmen bugün rahat uyudum belime atkı sarıp yatıyorum sıcak tutunca bol su içince geçti sanki

Günaydın herkese.
Sirenler yeni sustu, her yıl tüylerimi diken diken etmekten hiç şaşmıyor. İnsan bambaşka bir psikolojiye giriyor, çok ilginç, sanki zaman değişiyor.

Yulaf süt yapıyorum kahvaltıda genelde, dün yulaf bitmiş diye şaştı biraz. Tabi gün içinde düşük kalorili yiyince akşam başıma vurdu, acayip acıktım. Arkadaşımla buluştuğum için geç kaldı akşam, yoksa benim için bile fazla geç, haklısınız hepiniz. :) O bisküvileri bir aldım, uzun süredir çekmecede sürünüyor, son bir tane kaldı, onu da yedikten sonra daha almam zaten, artık o da ne zaman yersem. :KK70: Çerez kalorili olur da, meyve mantıklı, götürmek lazım.

Evet o saate göre çok oldu maalesef. O kadar geç kalacağımı düşünmemiştim.

Valla açlık başıma vurdu. :KK23:Gündüz iyi yemeye dikkat etmek lazım.

Buradayım. :KK53: Denk mi gelemiyoruz acep?
Evet ya senin hoş sohbetini çok özledim 🤩
🤣🤣🤣🤣🤣 Hadi inşallah inersin o rakama ama ben orda değilim bulamazsın beni🤣
Niye kız daha mı aşağısı 🤭🤭
Gün genelinde güzel seçimler yaptığın için kek arada kaynamış. :) Afiyet olsun.

Anne sütü içeceği kaç kaloridir bilemiyorum ama emzirirken acaba bir tık fazla mı yemek gerekir? Gerçi bu konuya hakim bir sürü kadın vardır burada. :) İlk bakışta perşembe menüsü gibi hafif duruyor ama emzirirken bilemedim.

if yapıyordun sen galiba. Eğer öyleyse çok akıllıca seçimler yapmışsın. Afiyet olsun.

Canım senin bu menünle 53 kilodakiler 48'e düşer. Bu kadar az yememelisin. Takımda 60-70 kilo arasındaki arkadaşların menüsüne bakıp kendininkini ona göre ayarlama. Bütün gün hareketsiz olsan bile 2200 kalori ihtiyacın var. Ama şu menü taş çatlasa 800 kalori. Bunu çok tekrarlamamalısın, uzun vadede sonuçları ters tepebilir.

Çikolata ve piko üst üste çok sık yapma, acıktırır. Sonra yarın o mantı bir tabağa çıkar, yanındaki ekmek de azla kalmaz. :) Kahvaltı güzel ama.

Çok sıkıntı yoktur umarım. Bugün iyi olmanı dilerim.

Sen zayıflıyorsun diye heveslenip hoşbeş mi almış? Arkadaşın kafası mı karışık? :KK53:
Atıştırmak için almış nefsini korelt meye😁😁
45 yaşında filan hatun 🤩
🤣🤣🤣Akıllı insanın hali başka oluyor😆
Buyrun benim😁😁😁
Dedim sabah fark olur diye😆 bu sabah 65,6 çıktım tartıda kek işe yaramış görünüyor🤣🤣🤣🤣
İlerlesin sudem34 sudem34 gelsin yamacıma birlikte ilerleriz fenamı👍
Hadi bakalım 😉
Birde 65 görür muşum 🤪
Cuma bir kek de ben yiyim

Şimdi canim dogum gunu oldugunu söyledin evet özel günlerimiz hepimiz icin guzel olsun ama burda tüm takimi etkileyecek sekilde de abartmadan kutlama yapsaydin keske
Bir parca kacamak tamam da 2 gun ust uste yapmissin
Cuma cumartesi -pazar menu paylasmadin bu durumda 3 gun mu kacamakliydi
Dun menunde cok iyi degildi
Normalde pek yazmam ama az dikkat diyorum yoksa liste dişinda devam edersin
Arkadaşlarla kalabalık bir kutlamaydı, herkesin içinde çıkıntılık yapmak istemedim. 3 gün değildi.
Nasıl uygun görürsen...

Evden hazırlayıp götürmek daha iyi peyniri yiyceğin kadar streçle

Öz2l günlerdede sağlıkkı şeyler hazırlamak veya sipariş etmek daha iyi
Artı görmek moral bozuyo dikkat etmeyi bırakmamak lazım özel gün ailevi sorunlar derken ben çok etkileniyorum . Elbette yediğimiz günler olcak ama o günü dengelemek ve kontrollü gitmek lazım
Yolda dayanır mı emin değilim, kaba koyup götürmek aklımda var, teşekkürler.

Selamlar dün menümü yazmamisim oğlum çok canımı sıktı dün gece zaten iştahsız çocuk dün ağzının kenari yara olmuş hiç bir şey sürmedi aç aç yattı hala birşey yemedi sinirden ağladım durdum :KK43:
Tartıda sabitim bu arada
Dünkü menüm
Sabah 10:30 2 yumurta haşlanmış 40 Gr peynir 5 zeytin 2 ceviz 2 kayısı
Ara 14;00 bir fincan sütlü kahve
Akşam 150 Gr tavuk tava yoğurt salata 1 hurma
Spor 10000 adım 300p @Nidsalii @Felicio
Benim de oglumdan yana canım çok sıkıldı normal yaşıtlarına göre ortalama kilonun altında...
Ben yediriyorum emziriyorum maalesef kilosu az

Benim de oglumdan yana canım çok sıkıldı normal yaşıtlarına göre ortalama kilonun altında...
Ben yediriyorum emziriyorum maalesef kilosu az
Ben mama içiriyorum iki gündür sütüm azaldı sağma ile çıkmıyor diyette etken sanırım. Bakalım arttırmaya çalışacağım. Senin süt yetiyor mu mama gir aralara istersen

Ben mama içiriyorum iki gündür sütüm azaldı sağma ile çıkmıyor diyette etken sanırım. Bakalım arttırmaya çalışacağım. Senin süt yetiyor mu mama gir aralara istersen
Canim bol bol su ic ceviz badem rokayi eksik etme pirinc yerine bulgur ye sabah kahvaltisinda tahin ye bende mama takviyesi vermistim bunlari yapinca sütüm artti yani takviye edici icecekler fasa fiso biseye yaramiyo

Back
X