• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bir kez yaptım onda da kahvaltılık zeytin peynir filan da yemiştim destekledim yani.
Sizin bildiğiniz dışında öyle detoks filan yapmıyorum.
Normal insan gibi herşey yiyorum.
Sporla destek vercem 4 Ocak a kadar
Sonra kamp sonra da bakicaz artık 🤭
Aman Allah'ım, Leyla'ya mesaj yazmış, bırak balım demeyi canım bile dememiş 😂😂

Araya fitne fücur sokayım 😂😂

Gunaydin canim ❤
Kacamaksiz bir hafta bekliyorum bu hafta cuma 85 i göreceksin yeniden
haftasonu kayınvalidemgil misafir agirladim.
sonrasi yatak odasindaki gardrobu çöktük eşimle 1 e kadar.
onu bekar görümceme verdim.
yenisi gelecek.
badana işlerimiz var. dolap azalttım bir kaçi gitti.
bide eşyalarimi da azalttim.
çoğu kızımın kıyafetleriydi kardeşi olur diye sakliyordum :D
ama ben düşünemiyorum hepsini versem ruhum rahatlıycak:)
kendiminki de 60 kiloya düşünce bol gelen kıyafetlere bay bay diyecegim. kaldiracagim bi daha kilo almak istemiyorum o kiloma düştükten sonra.
bunu kafama koydum hepsini bi hayır kuruma bagişlayabilsem daha iyi olacak. giyim kumbarasina atiyorum ama o kumbaradan pazara sattıklari gördüm.

haftasonu kayınvalidemgil misafir agirladim.
sonrasi yatak odasindaki gardrobu çöktük eşimle 1 e kadar.
onu bekar görümceme verdim.
yenisi gelecek.
badana işlerimiz var. dolap azalttım bir kaçi gitti.
bide eşyalarimi da azalttim.
çoğu kızımın kıyafetleriydi kardeşi olur diye sakliyordum :KK70:
ama ben düşünemiyorum hepsini versem ruhum rahatlıycak:)
kendiminki de 60 kiloya düşünce bol gelen kıyafetlere bay bay diyecegim. kaldiracagim bi daha kilo almak istemiyorum o kiloma düştükten sonra.
bunu kafama koydum hepsini bi hayır kuruma bagişlayabilsem daha iyi olacak. giyim kumbarasina atiyorum ama o kumbaradan pazara sattıklari gördüm.
Yogunmussun hafta sonu ama cumaya kadar kacamak görmeyeceğim migi gozum uzerinde 👀

Bu sabah tartıda 67.8 gördüm, cuma günü 66.9du. uyanır uyanmaz tartıldım. dün gece içtiğim bir ilaç çok fena mide ağrısı yaptı, bol şekerli kaynar Su içtim yatmadan ve sabaha karşı 5-6 civarı yine içtim. Midem hala düzelmedi. Şimdi pazara gidiyorum dönüşte tekrar tartilacagim. İnşallah ödem falandır çünkü haftasonu kaçamak yapmadım.

Herkese günaydın.♥️♥️♥️♥️♥️

Eklentiler

• 20201221_100955.webp
    20201221_100955.webp
    30 KB · Görüntüleme: 16
Avrupa yakasında yım Aslı hocam 💕

Oğlum da terazi 🤭tatlı delisi😁sadece tatlı yesin recel yesin bal yesin 🤪🤪 ama tabiki izin vermiyorum 🤩

Yakında akraba sık görülen kişiler varsa zor.
Bizim bir kişi idi onla da mesafe mecbur iyiki olmuş bu hafta karantina da onlar da.🥴
Anladım canım , o zaman muhtemeldir ki birbirimize çok yakındık. Belki de aynı ilçede görev yapmışızdır 😉❤️
Afiyet olsun

İdeal kilondasın rahat ol canım

Ben varım

Afiyet olsun

Afiyet olsun

Afiyet olsun

Afiyet olsun

Afiyet olsun

Afiyet olsun

Afiyet olsun
teşekkür ederim canım ❤️

Günaydın kızlar 🤗🌺🥀🌹🌺🥀
Günaydın canım ❤
Günaydınnnnn , çok güzel bir hafta olsun inşallah 💐
Günaydın canım ❤
Günaydın arkadaşlar 😘
Günaydın canim ❤
Bu sabah tartıda 67.8 gördüm, cuma günü 66.9du. uyanır uyanmaz tartıldım. dün gece içtiğim bir ilaç çok fena mide ağrısı yaptı, bol şekerli kaynar Su içtim yatmadan ve sabaha karşı 5-6 civarı yine içtim. Midem hala düzelmedi. Şimdi pazara gidiyorum dönüşte tekrar tartilacagim. İnşallah ödem falandır çünkü haftasonu kaçamak yapmadım.
Geçmiş olsun canim :(
Erken tartildigin icin odemdir
Herkese günaydın.♥️♥️♥️♥️♥️
Gunaydin canim 100 gram artisin verirsin cumaya kadsr 🥰

Back
X